star star star star star
9.3 van 2815+ reviews
Customer careCustomer care
 • truckdelivery Vanaf € 75 gratis verzonden
 • clock Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
 • vragen Vragen? support@drblend.com
Check mark
star star star star star
8,9 van 2800+ reviews

Gratis verzending

9.3
star star star star star
2815
 • truckdelivery Vanaf € 75 gratis verzonden
 • clock Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
 • vragen Vragen? support@drblend.com
 • truckdelivery Vanaf € 75 gratis verzonden
 • clock Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
 • vragen Vragen? support@drblend.com
KOPEN->  KOPEN->  KOPEN->  KOPEN->  

TALEN EN LANDEN KIES UW TAAL

KIES UW TAAL

CONTACTGEGEVENS LANDEN

CONTACT

Klantenservice

Bij Dr. Blend hechten wij veel waarde aan klanttevredenheid, transparantie en kwaliteit.
Dit voeren wij door in het transparant en adequaat afhandelen van eventuele klachten of opmerkingen die u hebt. Heeft u een vraag, klacht, opmerking of misschien wel interessante suggestie? Dan kunt u ons bereiken via e-mail, telefoon, whatsapp of post. Voor welke manier u ook kiest, u ontvangt binnen 8 uur een inhoudelijke reactie.

Over ons Arrow

Dr. Blend is van nature een innovatief bedrijf. Sinds 2014 zijn wij al druk bezig om onszelf én onze producten naar het hoogst haalbare niveau te pushen.
Wij gebruiken het liefst seizoensproducten, maximaliseren de voedingswaarden en zoeken naar de beste en meest verse ingrediënten voor onze recepten.

De sapkuren en sappen van Dr. Blend moeten inspringen op de behoeften van jouw lichaam. Om dit voor elkaar te krijgen, zijn wij continu on top of our game. Zo kunnen wij jou de beste detox en sappen van het moment bieden. Uiteraard verzenden wij onze sapjes geheel kosteloos thuis of kantoor.

Een gezond & gelukkig leven. Dat is het doel van Dr. Blend.

Dr. Blend kan u een stap dichter bij een gezonde en gelukkige levensstijl brengen. Misschien heeft u die al en wilt u  dat vooral zo houden? Het kan ook zijn dat u gewoon benieuwd bent naar wat detoxen met u doet. Er zijn veel goede redenen om Dr. Blend te bestellen. Wat uw persoonlijke reden ook is, wij hebben er alles aan gedaan om u de ultieme detox-ervaring te geven.

Dr. Blend is de start van iets goeds. Met onze detox willen wij ruimte in uw leven creëren om uw lichaam en geest te resetten. Een fit, bewust en gezond leven heeft mij geholpen om mijn doelen te bereiken en obstakels te overwinnen. Dat wens wij u ook toe!

Waarom Dr. Blend?

Even resetten

Denkt u erover om deel te nemen aan het Dr. Blend programma? Goed plan! Dit is namelijk een fijne en makkelijke manier om niet alleen uw lichamelijke, maar ook uw geestelijke gezondheid op korte termijn te resetten.

Hoe dan?

In principe zorgt uw lichaam er door middel van uw nieren, lever en huid zelf voor dat uw lijf dag in dag uit gereinigd wordt. Met de Dr. Blend versterk u de natuurlijke ontgiftingsprocessen van het lichaam. En dat heeft effect op zowel uw lijf als uw hoofd.

Het resultaat…
Wanneer u deelneemt aan het Dr. Blend detox programma zult u zien dat uw zelfvertrouwen stijgt en dat u minder moeite heeft om verleidingen of gangbare verslavingen zoals, alcohol, koffie, suiker, etc. te weerstaan.

Deelname aan het Dr. Blend programma zorgt ervoor dat u uw vastberaden voelt en wilskrachtig in het leven staat. En ook fijn: detoxen hoeft helemaal niet moeilijk en zwaar te zijn. Doet u het goed? Dan werkt het juist bevrijdend!

U staat op één

Van razendsnelle levering, 6 dagen per week, tot gedetailleerde informatie over elk sapje uit de DetoxBox, en van klantenservice die tot 22.00 uur ’s avonds voor u klaar staat tot een hele uitgebreide FAQ op onze website. We hopen het detoxen zo duidelijk en makkelijk mogelijk voor u te maken.

Vooruitstrevend

Dr. Blend is van nature een innovatief bedrijf. Sinds 2014 zijn we al druk bezig om onszelf én onze producten naar het hoogst haalbare niveau te pushen. We gebruiken het liefst seizoensproducten, maximaliseren de voedingswaarden en zoeken naar de beste en meest verse ingrediënten voor onze recepten.

De sapkuren en sappen van Dr. Blend moeten inspringen op de behoeften van jouw lichaam. Om dit voor elkaar te krijgen, zijn wij continu on top of our game. Zo kunnen we jou de beste detox en sappen van het moment bieden. Uiteraard verzenden wij onze sapjes geheel kosteloos thuis of kantoor.

Kwaliteit

Kwaliteit van onze sappen staat bij ons voorop. Waar mogelijk werken we met lokale, verse producten. Komen producten van wat verder, dan zorgen we ervoor dat ze op duurzame wijze zijn geteeld. Dus van Europese wortels tot een exotische ananas: alles voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Bovendien bestaan de sappen van Dr. Blend voor 100% uit groente en/of fruit. In onze producten vindt u geen toevoegingen. Ons ‘cold pressed’ HPP proces leunt op de meest moderne technieken. Zo kunnen we een goede smaak én hoog gehalte aan vitamines garanderen.

Onze receptuur wordt ook continu naar het hoogste level gepushed. En daar houden we nog niet op. We gaan, als het op kwaliteit aankomt, verder dan alleen de sappen. Van onze bezorgdienst tot onze klantenservice, wij zijn er voor jou. We hanteren een transparante Track & Trace systeem en zijn tot 22.00 uur ’s avonds bereikbaar wanneer u vragen heeft over uw detox kuur en uiteraard alle andere vragen. We doen er alles aan om een waardevolle bijdrage aan uw detox te leveren. 

Puurheid
Een constante waarde die tot in het allerkleinste microniveau van ons bedrijf verankerd zit. Het gaat dus verder dan de puur- en versheid van onze sappen. Het zit hem ook in ons geloof in onze missie, de werknemers die we aannemen, de partijen waarmee we werken, de communicatie naar de buitenwereld en onze een-op-een contacten met de klant. Wij geloven in: eerlijk, transparant en duidelijk.

(Zelf)vertrouwen

We leren continu, onderwijzen op het gebied van een gezond, gebalanceerd leven en we vergroten graag het bewustzijn met betrekking tot de voordelen van detoxen. Jarenlang hard werken en innoveren heeft ertoe geleid dat we ‘The Detoxed Life’ steeds beter zijn gaan begrijpen. Het heeft ons een diepgeworteld vertrouwen gegeven in onze producten, in onszelf en in onze missie. En dat vertrouwen? Dat geven we graag weer aan u  door!

Eenvoud

Wij vinden het belangrijk om, in een wereld die steeds complexer wordt, alles zo eenvoudig mogelijk te houden. Wij gaan voor een transparante service waarin de verschillende elementen naadloos op elkaar zijn afgestemd. Dat gaat van de eenvoud van onze ingrediënten tot de uitleg van onze detox kuur en van de snelle bestelservice tot onze goed bereikbare klantenservice.

 

Kwaliteit Arrow

Kwaliteit van onze sappen staat bij ons voorop. Waar mogelijk werken we met lokale, verse producten. Komen producten van wat verder, dan zorgen wij ervoor dat ze op duurzame wijze zijn geteeld. Dus van Hollandse wortels tot een exotische ananas: alles voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Bovendien bestaan de sappen van Dr. Blend voor 100% uit groente en/of fruit. In onze producten vindt u geen toevoegingen. Onze ‘cold pressed’ H.P.P. machines zijn  de meest moderne sap machines die er zijn. De geavanceerde techniek maakt het mogelijk om zonder toevoegingen de T.H.T. te verlengen, de smaak intensiteit en vitamine kwaliteit van onze sappen te waarborgen.

Onze receptuur wordt ook continu naar het hoogste level gepushed. En daar houden wij nog niet op. Wij gaan, als het op kwaliteit aankomt, verder dan alleen de sappen. Van onze bezorgdienst tot onze klantenservice, wij zijn er voor u. Wij hanteren een transparant Track & Trace systeem en zijn tot 20.00 uur ’s avonds bereikbaar wanneer u vragen heeft over uw detox sapkuur en uiteraard alle andere vragen. Wij doen er alles aan om een waardevolle bijdrage aan uw detox sapkuur, vitamine sapkuur, groente sapkuur of gewoon lekkere sapjes te leveren.

Lid van Thuiswinkelwaarborg Arrow

Voor uw en onze veiligheid zijn wij lid van de brancheorganisatie Thuiswinkel Waarborg. Omdat wij lid zijn van de branche organisatie voldoet onze webwinkel aan de strenge eisen.

Wij worden periodiek beoordeeld door het controleorgaan van Thuiswinkel Waarborg. Hierdoor garanderen wij u als klant de optimale veiligheid. U kunt dus veilig uw sapkuur bij ons bestellen.

 

Extra kosten Arrow

U als klant staat centraal, u kiest voor Dr. Blend omdat wij transparant zijn. Bij het bestellen van een sapkuur, shotbox, sapbox, detox kuur of andere producten van ons assortiment berekenen wij geen verborgen kosten.

U betaalt geen verzend- en orderkosten vanaf een bedrag van €50. Onder de €50,- Bezorgd thuis of op het werk (€7,95). Voor leveren op een afhaalpunten berekenen wij (€6,95) afhaalkosten.

Al onze productprijzen zijn incl. 6% BTW en wilt u om welke reden dan ook de detox sapkuur terug sturen? Dan maken wij een retouretiket voor u aan, indien het aan de retour voorwaarden voldoet.

Garantie Arrow

Op al onze producten hanteren wij de wettelijke garantie. U kunt de volgende modeltekst hiervoor gebruiken: “Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie.
Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.”

Bereikbaarheid Arrow

Wij streven ernaar om binnen 6 werkdag uren  jouw vraag of klacht te beantwoorden. Indien een vraag of klacht wat ingewikkelder ligt, kan het iets langer duren, maar dat geven we dan wel binnen 8 uur bij u aan.

Telefoon

U kunt ons op werkdagen tussen 8.30 uur – 20.00 uur, en in het weekend tussen 10.00 uur – 19.00 uur telefonisch bereiken op ons centrale antwoordnummer: +32  78 48 4 682
Met de meeste vragen en klachten kunnen we u direct helpen. Mocht dat niet het geval zijn, bellen we u later terug.

Om u zo efficiënt en goed mogelijk te kunnen helpen, noteren wij wanneer u belt altijd de volgende gegevens: 1. Uw naam 2. Uw ordernummer 3. Uw mobiele telefoonnummer. 4. Uw e-mailadres. De gegevens zullen wij enkel gebruiken wanneer dit omtrent de order noodzakelijk is. Uiteraard worden uw gegevens bij ons vertrouwelijk behandeld. Wij hanteren namelijk de Europese privacywet en regelgeving.

Whatsapp

Via Whatsapp 0611208719 zijn we 24/7 bereikbaar. Dat wil niet zeggen dat we altijd direct reageren. Ook hier moet u een maximale tijdspanne van 8 werkdag uren aanhouden.

 Maar onze Whatsapp-klantenservice gaat wel door na zessen. En daardoor kunnen we u misschien dezelfde avond nog helpen.

Geschil Arrow

Uiteraard doen wij er alles aan om uw klachten of uitdagingen op te lossen. Bent u het niet eens met de oplossing of komen wij er samen nou echt niet uit dan kunt u altijd, indien u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht, deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl) of aan deze Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/)

TEAM

Jamahl

CEO

Quinten

CFO

Online marketing

Niels

Online marketeer

John

Proces management

Lisalore

Product development

Tommy

Customer Success

Annika

Customer Success

Brandi AI

Customer Success International

Valerie

Valerie

Content Creator

Lisa

Product Designer

Sterre

Influencer PR

Froukje

Brand Director

PARTNERS

Picnic

De online boodschappen bezorger van Nederland heeft in al haar regio’s sapjes van Dr. Blend al jaren in het assortiment. Wil je meer over PicNic weten? Lees dan verder

CBRE

CBRE is een van de toonaangevende vastgoedorganisaties van de wereld. Duurzaamheid en werk ethiek zijn belangrijk pijlers voor CBRE. Werknemers die goed in hun vel zitten zijn productiever en zorgen voor een positieve werksfeer. Dr. Blend is verkrijgbaar in het inpandig restaurant waar men ook weer circulair kookt. Meer info over CBRE klik hier

Health Food Wall

Vending machines – snoepautomaten, friet automaten. Lang voor de healthy revolutie waren deze machines al dominant in winkelstraten aanwezig. The Health Foodwall is het gezonde automaten concept van Nederland. Met Europese ambities is The Health Foodwall een zeer belangrijke partner van Dr. Blend. In ziekenhuizen, universiteiten maar ook op schiphol kom je The HealthFoodwall i.c.m. de sapjes en shotjes van Dr. Blend tegen. Wil je meer weten? Klik hier

JLL

JLL bouwt wereldwijd een “better tomorrow” waarin duurzaamheid op nummer één staat. Het bouwen van een beter morgen gaat ook gepaard met goed zorgen voor de medewerkers. Dr. Blend verzorgt maandelijks voor alle JLL vestigingen healthy monday juices. Meer info over JLL klik hier

Gorillas

Dit Fast Growing boodschappen concept is een absolute winnaar in het snel en gemakkelijk bezorgen van voedingsmiddelen. Dr. Blend is via deze partnership nu door geheel Nederland binnen 10 minuten te verkrijgen. Meer weten over Gorillas Lees dan verder

The Avocado Show

Bij avocado denken wij aan The Avocado Show! Avocado “vegan avocado fries”.. wacht kijk zelf even wat voor een geweldig mooi concept The Avocado Show is. Wij zijn dan ook erg blij met deze partnership. Klik hier

De Atleet Fabriek

Investeer in vitaliteit doe dit thuis of op je werk. De Atleet Fabriek is de partner voor elke HR manager. Meer te weten komen over wat De Atleet Fabriek klik hier

Sushito

Poke Poke Poke en nog eens Poke! Sushito is een landelijk opererend Poke concept. Dr. Blend heeft vanaf dag één een dominante positie in het drink aanbod van Sushito. Geweldige partnership, heerlijke producten! Dit smaakt naar meer. Bekijk deze pagina

Decathlon

Dr. Blend is trots op de Europese deal.
Op dit moment is Dr. Blend in 6 landen via Decathlon beschikbaar. Ken je Decathlon nog niet? Wil je meer weten? Lees ook meer en klik hier

Elite

De samenwerking van Elite models gaat al terug naar 2014. Toen Dr. Blend nog een horecaconcept was, werkten Elite Models en Dr. Blend al samen. Dr. Blend en Elite models onderhouden sindsdien nauwe banden. Klik hier

Lightinderm

Lightinderm is een revolutionair huidverzorgingsmerk met behulp van lichttherapie zelf sets biedt Lightinderm de consument de mogelijkheid om met hoogwaardige apparatuur zelf de huid te “egaliseren” Onze interessante partnership is vooral gericht op de Franse markt. Bekijk het aanbod hier

Scotch & Soda

Scotch&Soda doet veel aan duurzaamheid maar ook aan vitaliteit voor haar medewerkers en klanten. Daarom heeft Scotch&Soda een mooie samenwerking met Dr. Blend voor het vitaliteitstuks zowel advies als het verzorgen van Healthy drinks in alle Scotch&Soda winkels door heel Nederland.

Mollie

Payment Service Provider of wel PSP. Zegt je dat wat? Mollie zorgt ervoor dat jij veilig kunt betalen en wij veilig ons geld ontvangen. Verder heeft Mollie diensten waar wij als Dr. Blend gebruik van maken. Meer weten over mollie? Bekijk deze link

BMW Renova

Deze BMW dealer in het zuiden van het land biedt hun personeel gezonde Dr. Blend sapjes aan. Naast een fijne rijervaring stimuleert BMW ook de gezondheid van hun medewerkers. Zij nemen gezondheid en duurzaamheid erg serieus.

Tommy Hilfiger

Bij Tommy Hilfiger ben je aan het juiste adres voor de laatste trends. Tommy Hilfiger is op een missie om mode te creëren die ‘Niets Verspilt en Alles verwelkomt’. Iets waar Dr. Blend ook voor staat. Voor al hun medewerkers zijn nu de gezonde en overheerlijke Dr. Blend sappen altijd beschikbaar.

DE VOORDELEN VAN DR. BLEND

Dr. Blend kunt u een stap dichter bij een gezonde en gelukkige levensstijl brengen. Misschien heeft u die al en wilt u dat vooral zo houden? Het kan ook zijn dat u gewoon benieuwd bent naar wat detoxen met u doet. Er zijn veel goede redenen om Dr. Blend te bestellen. Wat uw persoonlijke reden ook is, wij hebben er alles aan gedaan om u de ultieme detox-ervaring te geven.

Snelle levering

Op werkdagen voor 21.45 uur besteld volgende werkdag in huis

Cold Pressed H.P.P.

Onze sappen worden direct drinkbaar geleverd

Professioneel advies

7 dagen in de week zijn voor u bereikbaar

80duizend happy klanten

Al meer dan 20 miljoen sapjes verzonden

Winkelwagen

Verder winkelen Close

Uw winkelwagen is leeg Sad

ALLE PRODUCTEN

 • truckdelivery Vanaf € 75 gratis verzonden
 • clock Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
 • vragen Vragen? support@drblend.com