star star star star star
9.2 sur plus de 2780 avis
Customer careService Clients
 • gratisaccount COMPTE GRATUIT ET PROGRAMME D'ÉPARGNE
 • truckdelivery Livraison gratuite à partir de 75€
 • clock COMMANDÉ EN SEMAINE AVANT 16H00, Livraison 2-3 jours
 • vragen Vous avez des questions ? Service clientèle jusqu'à 22h00
Check mark
star star star star star
8,9 sur plus de 2800 avis

livraison gratuite & 25% de réduction avec code promo SUMMER25

9.2
star star star star star
2780
 • gratisaccount COMPTE GRATUIT ET PROGRAMME D'ÉPARGNE
 • truckdelivery Livraison gratuite à partir de 75€
 • clock COMMANDÉ EN SEMAINE AVANT 16H00, Livraison 2-3 jours
 • vragen Vous avez des questions ? Service clientèle jusqu'à 22h00
 • gratisaccount COMPTE GRATUIT ET PROGRAMME D'ÉPARGNE
 • truckdelivery Livraison gratuite à partir de 75€
 • clock COMMANDÉ EN SEMAINE AVANT 16H00, Livraison 2-3 jours
 • vragen Vous avez des questions ? Service clientèle jusqu'à 22h00
ACHETER->  ACHETER->  ACHETER->  ACHETER->  

Recensies 1 to 5

Depuis nos débuts en 2014, nous avons fait plus de 10 millions de jus, expédié 200 000 boîtes dans 12 pays et nos produits sont disponibles dans les supermarchés, les concepts de restauration, les hôpitaux, les salles de sport, les cantines d'entreprise et oh oui et dans les aéroports ! Notre note globale d'appréciation est très élevée compte tenu du fait que nous servons un si grand nombre de clients. Dr. Blend s'efforce quotidiennement d'atteindre le plus haut niveau possible, les avis positifs et moins positifs nous donnent de l'énergie pour optimiser nos processus. Nous sommes donc très reconnaissants envers notre fidèle communauté qui soutient le concept Dr. Blend. Même si la critique déçue de certaines commandes arrivées 1 heure plus tôt que prévu ou la nièce d'un concurrent qui a pensé que ce serait bien de laisser une critique négative. Dr. Blend et sa communauté le savent mieux que quiconque! La qualité gagne toujours !

9.2 sur plus de 2780 avis

Super lekker en een fijne opstap

De eerste keer dat ik de sapjeskuur volgde was in de zomer.Het is een fijne opstap voor het verder afvalproces. Het zijn lekkere sapjes. Ik ga het nu weer bestellen en samen met een vriendinnetje doen. Ik heb op youtube ook een vlog geplaatst erover :)

Miriam

27-11-2023

In één woord: super!

Er was iets niet goed gegaan met mijn bestelling. Baalde enorm en nam direct contact met ze op. De manier waarop ze het op hebben gelost is meer dan fantastisch. Ik kreeg een nieuwe levering - rekening houdend met mijn agenda - en de oude werd weer meegenomen. Zonder twijfel. En met een extraatje. De communicatie rondom de nieuwe levering was ook erg prettig. Ik was echt zeer positief verrast!

Amanda

16-11-2023

Lekkere en gevarieerde sapjes

Positieve ervaringen met de 3-dagen sapkuur. Lekkere sapjes met verschillende ingrediënten en heel de dag het gevoel dat ik vol zit. Doe dit een paar keer per jaar en voelt goed!

Shira

16-11-2023

Top kuur

Sapjes zijn niet allemaal super lekker maar ik voel mij goed.

Elisabet

13-11-2023

Top sapjes! Snelle bezorging

De Yellow Freshness Nº17 is echt mijn favoriet tot nu toe! Maar ook de andere sapjes waren lekker en vers! Ik vind Dr.blend echt een uitkomst + ze leveren heel snel!

Demi

12-11-2023

Heerlijk en goed vol te houden

Ook de groentesappen drink je makkelijk weg. Als het even niet uitkomt kan je ze ook gewoon invriezen. Goeie klantenservice ook en levering zo snel als het licht. Ik kan het iedereen aanraden als je op een laatdrempelige manier je lijf ff wilt helpen op te schonen.

Liesbeth

11-11-2023

Goede en lekkere sappen

Voel me er lekker dit door!

Kim

08-11-2023

100% recommend

De juices zijn superlekker, gezond en fresh!

Daniëlle

01-11-2023

Fout door bezorgservice

Er was iets misgegaan met de bezorgservice. Echter heeft dr Blend dit goed opgelost.

Zenja Kessels

01-11-2023

Fantastisch

Geeft echt een top gevoel, en heb veel meer concentratie gekregen

Xanne

31-10-2023

Heel goed vol te houden!

De sapkuur is heel goed vol te houden. Geen honger gehad en (bijna) alle sapjes waren lekker. Aanrader!

Mik

31-10-2023

Speedy delivery

Good taste Speedy delivery A lot of vitamine every day!

ELENA

29-10-2023

Perfect, ook de levering

Perfecte sapjes en lekkere shots. De levering was perfect. Realtime te volgen en op de minuut nauwkeurig.

Kev

29-10-2023

Supermakkelijk. Lekker afgevallen en smaakt prima

Is niet moeilijk om te doen. De meeste sappen smaken prima. Ben er goed van afgevallen bijna 3 kilo. Maar het belangrijkste is dat ik mij er goed bij voel. Heb vaak last van mijn buik na het eten naar nu eigenlijk helemaal niet. Ik heb samen met mijn vriendin de 7 dagen detox gedaan.

Chiquita Salemink

25-10-2023

Fijne sappenkuur die effectief is

Een tijd geleden de 3 daagse sappenkuur gedaan en het heeft mij echt goed gedaan. Het is goed vol te houden en het zijn lekkere sappen. Ik sliep beter en had meer energie door de dag heen.Het voelde voor mij weer als een reset. Nu weer een 3 daagse sappenkuur bestelt en ik kijk er naar uit!

Karlijn Musscher

24-10-2023

Goede kwaliteit

De levering was niet goed. Heb lang moeten wachten helaas. Gelukkig waren de sapjes wel goed en lekker!

Zoë

22-10-2023

fantastisch

heerlijke sappen met vol vitamines. zo geen spijt van dat ik hier besteld. snellere levering en ook nog eens lekker. en je hebt volle keuze uit sappen van groente tot fruit of shots.

samantha

21-10-2023

Lastige start, goeie nazorg

Lastige start, goeie nazorg. Ze zijn niet Fake en doen hun uiterste best om klanttevredenheid na te streven. Zijn wel nog wat verbeterpunten, zoals aanmeldpunt wanneer er iets fout geleverd werd.

Ellen

17-10-2023

Zeer tevreden!

Ik heb tweemaal besteld bij dr. Blend. Erg tevreden! Nu voor de 3e keer en er zit een fijne aanbieding bij! Super producten, erg lekker!

Kylie

14-10-2023

Top!

Ik ben begonnen met de 3 daagse detox sapkuur. Inmiddels opgebouwd naar 7 dagen. Een paar keer per jaar doe ik een kuur. Meestal als ik op een bepaald gewicht plateau, helpt het mij om net van die ene lastige kilo af te komen. Als ik daarna weer ‘normaal’ eet, komt hij er niet terug aan. Het grootste voordeel vind ik het gevoel dat ik tijdens en erna heb. Fitter, lichter, frisser en vooral heerlijk dat m’n opgeblazen buik en gevoel weg is. Elke dag heb ik wel een lastig moment. Maar het resultaat is het waard! Je krijgt een leuk overzichtelijk boekje erbij met schema en de benefits van elke drankje. Nadelen: het bieten drankje is blegh! De shots maken het voor mij moeilijker om vol te houden. Daarom later ik deze vaak staan en koop ik de sappen nu los.

Esther

11-10-2023

Heerlijk

Heerlijk eerlijk en pure sappen

Nine

09-10-2023

Top!

Wat een boost

Jonas jacobs

03-10-2023

Mooie combi van verschillende groente en/of fruit!

De sappen worden netjes geleverd. Het is op een dag divers wat je aan groentes en/of fruit binnenkrijgt. Bij een meerdaagse kuur is het wel eenzijdig omdat elke dag hetzelfde is.Fijn dat er ook een opbouw- en afbouwkuur is.

Sofie

02-10-2023

Heel tevreden

Heel tevreden over deze driedaagse detox. Goed vol te houden en ik voel mij gezonder. Mooie op stap om nog beter op mijn voeding te letten.

Anouk

29-09-2023

Super

Fijne ervaring, heb allereerst 3 dagen besteld omdat ik bang was dat ik het niet vol zou houden.Nu 5 dagen was goed te doen.

Kimberley Rienstra

29-09-2023

Nice fresh juices

Bought the 3 day detox box. Juices were nice and fresh. Would buy it again.

Naomi

29-09-2023

Een reset

Ik bestelde de sappen voor de tweede keer. Het voelt als een reset om daarna gezondere keuzes te maken. De sappen zijn lekker en voldoende om zonder honger de dag door te komen!

Sandra

26-09-2023

Goede

Goede levering, lekkere sappen en heldere instructie.

Romy

23-09-2023

zwaar, maar de moeite waard

ik heb de detox juice box van dr. blend als 3x besteld. Het is soms lastig om een hele dag niet te eten, maar de resultaten zijn het waard en ik voel me erna altijd een stuk beter.

chanel

21-09-2023

Super lekker

Heerlijke sapkuur, goed bevallen. Het is echt goed vol te houden. Sapjes zijn echt lekker. Sommige is minder maar dat lijkt me logisch. Toch 3 kilo mee kwijt geraakt.

Jamie

18-09-2023

Verrassend lekker en geen hongergevoel gehad!

Mooie afwisseling qua smaken! Hierdoor goed vol te houden. Absoluut geen hongergevoel gehad!

Cathy

13-09-2023

Top!!

Dit is de 2e keer dat ik een sappen detox ga doen. De eerste keer is zo goed bevallen. Ik was benieuwd of ik dit wel zou volhouden maar ik zag het als een uitdaging. En het ging me makkelijker af dan ik had verwacht. De sapjes waren prima te doen. De 1 lekkerder dan de ander maar dat is persoonlijk. Ik voel me zoveel beter hierna, veel minder opgeblazen en vol energie. En super snelle levering!

Jamie

11-09-2023

Gingershot

Beste gingershot op de markt!

Mario

06-09-2023

Blij met de bestelling

Kijk ernaar uit te gaan sappen!

Thirza Luckhardt

05-09-2023

Iedere dag een shotje

Ik begin iedere dag met een ontbijt en een shotje ginger.Maakt dat ik energiek de dag begin

Ineke

05-09-2023

Lekkere sapjes en topservice

Bij de plaatsing van de bestelling was er iets misgelopen bij de adresgegevens. Dit werd meteen doorgegeven en de vlotte communicatie via de whatsapp service zorgde ervoor dat - ondanks de levering dan toch ergens anders was gebeurd - dit meteen rechtgezet werd en er een extra puntentegoed werd toegekend. Zeer fijn & gebruiksvriendelijke werking!

Sofie

28-08-2023

Heerlijke sapjes

Ik heb meerdere sites met sapjes uitgeprobeerd maar ik blijf deze toch het lekkerst vinden. Ook het contact met de klantenservice is top, toen ik per ongeluk het verkeerde pakket had ontvangen werd het gelijk opgelost.

Michelle

26-08-2023

Eerste keer detoxen

Altijd al een keer een detoxkuur willen proberen en bij Dr Blend de 3-daagse vegi detox sapkuur besteld (met korting).De eerste dag was behoorlijk pittig met behoorlijke hoofdpijn, maar de overige 2 dagen gingen redelijk ‘gemakkelijk’. De versheid spat er vanaf en de smaak was prima (alleen nr 9 was geen favoriet)Bezorging ging ook erg soepel, je moet alleen wel wat ruimte in je koelkast hebbenMaar voor herhaling vatbaar later dit jaar of volgend jaar.Bedankt!

Dave

23-08-2023

Goed vol te houden

Mijn ervaring is dat de sapkuur goed vol te houden is. Aanrader.

Nienke

22-08-2023

Lekkere sapjes, echt geweldig

Voor het eerst een 3-daagse Sapkuur gedaan, het was gemakkelijk vol te houden. Per dag mag je 9 sapjes, die ook nog perfect zijn afgestemd.De smaken van de sappen zijn echt heel lekker, waardoor je altijd zin hebt in de volgende! De fruitige smaak maakt de sapjes lekker zoet.Ik zou het iedereen aanraden om een Sapkuur te proberen. Ik voel me super fit en vol energie na de 3 dagen.

Klaas

22-08-2023

Top!

Wij hebben met ons kantoor de groente detox sappenkuur gedaan. Prima sapjes, geen honger gehad!

Melanie

21-08-2023

Snelle levering - sapjes zijn lekker

De sapjes zijn snel geleverd en netjes ingepakt. Ik was mijn 5% memberkorting vergeten toe te voegen aan mijn bestelling en daar ben ik gelijk mee geholpen.Top service

Linda

21-08-2023

Doet wat het moet doen

Na wat hickups de bestelling ontvangen. Gisteren begonnen. Ik zeg niet dat ik de sappen echt lekker vind, maar ik wil graag mijn vetverbranding een “boost” geven.Alles is prima alleen het gembershot is voor mij echt teveel van het goede. Ik verdun het met wat water en dat gaat prima.Al met al nog even afwachten wat het heeft gedaan maar die far so good

Marianne

19-08-2023

3 daagse detox

Super 3 kg afgevallen

Sandy

19-08-2023

Tevreden!

Dit was men eerste keer. Voelde me top na de kuur!

Hanane

16-08-2023

Goed vol te houden door heerlijke sapjes

Na een vakantie waarin ik nogal ongezond had gegeten en gedronken was ik toe aan een reset. Ook was ik erg benieuwd of ik het de sapkuur van 3-dagen zou kunnen volhouden. Dit bleek gemakkelijker dan verwacht door de lekkere afwisselende sapjes. Na de kuur zou ik niet willen zeggen dat ik gestopt ben met al het ongezonde, maar het heeft mij er zeker bewust van gemaakt van wat voor troep je af en toe eet en drinkt. Één keer in de zoveel tijd een kuur kan ik iedereen aanraden.

Lilian

15-08-2023

Snelle levering, lekkere sapje, goed vol te houden

De sapjes (op één na) en shots waren erg lekker, de 3 daagse kuur is goed vol te houden. Ik vond de fruit sapjes van de combi box wel aan de zoete kant, maar een welkome afwisseling. Zou een volgende keer misschien zelfs 5 dagen aandurven.

Lieke

13-08-2023

Lekkere sapjes!

Allemaal mooi genummerd voor gemakkelijk gebruik op de dag, smaken ook goed en geen honger gevoel

EE

10-08-2023

Voel me weer vol energie!

Na de 3-daagse detoxbox Sapkuur te hebben afgerond kan ik alleen maar zeggen dat ik meer dan tevreden ben met het resultaat.De sappen smaakten erg goed. De ginger shots zijn mijn favoriet geworden. De tijd van het innemen van de sappen was goed afgestemd zodat je daarna weer lekker door kon met volle energie.Zeker een aanrader om jezelf te testen en je lichaam op te schonen.

Reinier

09-08-2023

Super lekker sappen

Ik heb 3daagse sapkuur gevolgd en de sappen zijn super lekkerIk vond persoonlijk wel pittig die 3dagen zonder eten Maar achteraf nu zou ik weer zo doen want die sappen waren gewoon lekker

Housnia

04-08-2023

Fruitsapjes heerlijk, groentesapjes wat pittig en bitter

Ik was voor de 3daagse combi detox gegaan, omdat ik groente en fruit in mijn sapjes wilde. Ik had niet goed gelezen dat er dan 2 dagen groentesapjes zijn en 1 dag fruitsapjes. De groentesapjes vond ik niet allemaal lekker. Veel gebruik van selderij en gember, wat resulteerde in bittere smaken en pittigheid. "afgeblust" met wat fruit had ik dat wel prima gevonden, maar zonder zoetje was het niet helemaal mijn ding. De fruit sapjes waren wel lekker vond ik en daar bleek ook groente in te zitten, dus de volgende keer bestel ik niet de combi detox maar de fruitdetox.De klantenservice is trouwens heel betrokken en vriendelijk. Plusje :)

Arianne

04-08-2023

Geweldig

Fijn aanbod verschillende healthy shots en sapjes. Ik ben vooral Fan (en grote inkoper) van de 60ml shots. Zeker als er 1+1 gratis acties regelmatig zijn. Snelle levering! Vriendelijke klantenservice en bezorger.

Zoë

31-07-2023

Prettige en professionele communicatie, snelle levering en weer lekker fit!

Prettige ervaring gehad met de sappen van dr. Blend. Ik zal eerlijk zijn, de eerste keer moest ik erg wennen aan de smaken, vooral groentesap in de ochtend is niet perse mijn ding:) Maar het viel mij alles mee, voelde mij stukken lichter (mentaal en fysiek). De levering is in eerste instantie niet goed gegaan, maar dit hebben ze zeer snel en accuraat opgelost. Dank voor de korte lijntjes en prettige communicatie.

Anoek

30-07-2023

Aanrader

Goede producten en makkelijk in gebruikEcht een aanrader

Chantal

26-07-2023

Lekkere sapjes snel geleverd!

Tijdens de zomermaanden vind ik het fijn om tussendoor te sapvasten, omdat ik dan doorgaans minder honger heb, maar wel voldoende voedingsstoffen wil binnenkrijgen. Dat lukt me perfect met de sapjes van Dr. Blend. Ik ben een grote fan van het assortiment en vind elk sapje ontzettend lekker!

Sterre

22-07-2023

Beste keuze ooit

Altijd veel last van mijn darmen!Maar nu ik regelmatig een paar dagen detox heb ik nergens meer last van!Ik raad het ook altijd iedereen aan

Kim

21-07-2023

Prima sappen en leveringsmoment zelf te kiezen, erg prettig

Variatie in sappen door de Combi kuur. Fijn dat je zelf je leveringsmoment kan kiezen

Pepijn van der Heijden

16-07-2023

Doet echt wat mee je levensstijl

Ik heb twee weken geleden een driedaagse detox kuur gedaan en dat was echt fantastisch. De sappen zijn heerlijk maar door de goede communicatie was het allemaal heel makkelijk. Ze geven je advies wat te doen/ eten in de dagen ervoor en erna en daardoor had ik ook weinig last van de detox. Nu, twee weken later, merk ik ook dat het echt iets geeft gedaan met mijn eetgewoontes. Ik eet totaal anders (= gezond) en dat bevalt heel goed.

Carin

14-07-2023

Goed vol te houden & goede afwisseling

De sapjes zijn erg goed vol te houden, alleen vroeg naar bed want de avonden zijn wel lang. Zeker de sapjes met wat meer fruit waren echt lekker en het passion shotje gaf een goede energyboost! Klein minpuntje de doppen zaten zo strak dat het soms lastig open te krijgen was.

Lianne

13-07-2023

Heel fijn na mijn vakantie

De 3 daagse detox al een paar keer gedaan, vooral na mijn vakantie erg fijn! Voel me een stuk minder opgeblazen sinds ik dit doe!

Ashni

02-07-2023

Top!

Superlekkere gembershotjes en snel geleverd, top service!

Nele

02-07-2023

Lekker, fijne detox en weer fit zijn!

Na mijn detox week, voel ik me heerlijk, sterk en gezond. Ik voel me als herboren. De sappen zijn ook nog eens lekker en gezond. Ik heb het al meerdere keren gedaan en zal het blijven doen! Echte aanraden is de detox kuur.

Bianca Meulendijks

02-07-2023

Geweldig!

Inmiddels vaste klant bij Dr. Blend. De sappen zijn erg lekker, worden snel bezorgd en mocht er onverhoopt iets niet helemaal goed zijn gegaan met het verwerken van de bestelling, dan wordt dit heel gauw opgelost. Dat geeft vertrouwen in het bedrijf!

Anoniem

29-06-2023

Ik rekende eindelijk af met mijn oude eetpatroon

Tijdens mijn zwangerschappen had ik mezelf een nieuw eetpatroon aangeleerd; vaak kleine beetjes eten. Na mijn zwangerschappen merkte ik dat ik na 1,5 á 2 uur écht moest eten anders voelde ik me moe, hongerig en futloos. Ik had mezelf ook overtuigd van het feit dat ik het nódig had steeds te eten. Na verschillende mislukte pogingen om dit patroon te doorbreken, had ik het opgegeven en geaccepteerd dat dit het dan was. Na een jaar was ik het zat. Er moest wat gebeuren; ik besloot een 5 daagse detox te doen! Erg rigoureus zo ineens, maar ik voelde aan alles dat dit ging helpen. De eerste 2 dagen waren heel pittig. Ik voelde me de hele dag hongerig. Ik heb naast de sappen wel wat bouillon gedronken (naar je lichaam luisteren blijft belangrijk tijdens de detox). Meerdere malen wilde ik opgeven, maar ik ging toch door! Doordat het veel sappen zijn op een dag, blijf je altijd een beetje gevuld. Dat hielp mij door de detox heen.En ja! Éindelijk had ik mijn patroon doorbroken. Ik wist dat het moeilijkste nog ging komen, namelijk een nieuw eetpatroon eigen maken en vast houden. Maar het begin was er en ik voelde door deze detox het vertrouwen dat ik het kon.De sappen waren super netjes per dag in een box geleverd. Duidelijk en overzichtelijk. Dit zal zeker niet mijn laatste detox geweest zijn!

Nicole

28-06-2023

Heel tevreden

Mijn eerste detoxbox besteld. Er ging wat mis met de bestelling. Acuut opgelost en heel netjes behandeld. De producten zijn heel fijn, lekker en overzichtelijk in gebruik met de nummers.

Anne

27-06-2023

Super

Lekkere sapjes. De 5 daagse detox kuur geeft ook echt een goed resultaat. Geen echte honger gehad. Ik voel me er heel goed bij.

Wietske

25-06-2023

Ik heb een nieuwe levensstijl ontdekt, en ik ken mijn lichaam beter en beter

-

Elena

25-06-2023

Top!

Smaken heerlijk!

Lili

24-06-2023

Goede sapjes goed gekoeld geleverd

Goede sapjes, die gekoeld geleverd worden.

C

23-06-2023

Geweldig

Ik ben fan van Dr detox en de samples, je voelt je meteen energieker en gezond en daarna ben je bewuster bezig met eten

Xan

22-06-2023

Super

Fijne manier om even snel van de slechte eetgewoontes af te komen en goed begin van een gezonde start

Janneke

22-06-2023

Makkelijk te volgen en voel me echt beter

Vind de drankjes redelijk tot goed smaken. De een misschien wat meer dan de ander maar over het algemeen prima te doen. Eet af en toe eerlijk gezegd wel een dun crackertje voor een beetje bite. En een stukje fruit op een dag. Ik doe een 7 daagse detox kuur voor de tweede keer. Vorige keer 5 kilo afgevallen hoop dat ik dat nu ook red. Maar zeker zo belangrijk is dat ik mij er echt goed bij voel. Minder last van mijn buik geen opgeblazen gevoel meer en voel mij " lichter" . Kan het echt aan iedereen aanraden.

Chiquita

19-06-2023

Groente sapkuur erg heftig van smaak

Ik ben wat gewend maar deze sapjes (ik had de 3 daagse groente Detox besteld) vond ik zeer intens en eigenlijk vies.Nummer 3 - 7 - 8 waren oké maar verder vind ik ze enorm pittig en heftig. Hierdoor heb ik met veel tegenzin de sapjes gedronken. Ik heb ze met mijn neus dicht gedronken en heel veel water er gelijk achteraan. Mijn mond brandde behoorlijk (denk vd gember).Resultaat en effect kan ik hierdoor niet goed beoordelen. Site, contact en bestelproces verliep allemaal heel goed.

Marieke

18-06-2023

Goede smaakvolle sapjes, daarom goed vol te houden

Zelf een kuur gedaan van 5 dagen. Eerste 2 dagen even wennen, maar daarna prima vol te houden en ineens bakken met echte energie. Een heerlijke reset met als bijkomstigheid 5 kilo eraf.

Niels

18-06-2023

Is heel goed te doen !!

Ik vind de vijfdaagse detox sap kuur een hele goede manier om mijn lichaam te reinigen.Ik ben er ook 4 kilo van afgevallen.

Corrie

18-06-2023

Reinigend

Heerlijk even 5 dagen sap vasten met de de groentesappen van dr Blend. Daarna voel ik me weer heerlijk!

Monique

18-06-2023

LETS GO

Onwijs benieuwd en enthousiast om te starten met de sapkuren!Regelmatig toffe aanbiedingen! En leuk spaar systeem!

Nine

12-06-2023

Super tevreden mee

Het is de tweede keer dat ik een kuur ga doen bij Dr.Blend. Eerste keer is het super goed bevallen, ik voelde mij een stuk fitter en ze hebben een super goede service!

Anne

12-06-2023

Heerlijk en goed te doen

Ik doe de sappenkuur meerdere keren per jaar en sindsdien zijn mijn overgangsklachten zoveel minder! Echt een aanrader. En met de 1+1 gratis actie qua prijs ook heel goed te doen :-)

Nathalie

09-06-2023

Heerlijke sapjes!

Ik heb meerdere Detox kuren gedaan, maar nooit met zulke lekkere sapjes.

Daniëlle

07-06-2023

Voor herhaling vatbaar!

Lekkerder dan verwacht en ook geen last van het niet eten gehad. Had wel hoofdpijn of flauwte verwacht, maar zelfs zonder “pretox” kon ik gewoon werken en sporten zonder problemen. Én 5 kilo kwijt in drie dagen! Het ideale dieet voor als je snel iets kwijt wil!

J

07-06-2023

Lekker en overzichtelijk

Dit is pas fijn! Ik heb een 3 daagse kuur besteld en dit kwam verdeeld in 3 dozen. Per dag is het verpakt. Op de flesjes staat nummers dus je weet ook precies welke wanneer aan de beurt is. Prijs/kwaliteit vind ik ook goed.

Sytse Monsma

05-06-2023

Valt nooit tegen

1 verzending is niet geleverd, hier gelijk reactie op gekregen. Sapjes zijn goed van smaak en ik heb snel resultaat na de kuur. Blijf dit enkele keren per jaar doen.

julia

04-06-2023

Heerlijke sappen snel geleverd

Sapkuur van 7 dagen voor de 2e keer gedaan.

Robin

30-05-2023

Top producten.

Geen honger met deze sapjes. Ik krijg de dagelijkse hoeveelheid niet op. Het is een fijne detox. Zeker aan te raden. De fruitsappen vind ik wel lekkerder dan de groente sappen maar dat is een kwestie van smaak.

Debora

28-05-2023

Fantastisch

Ik had nog nooit een detox kuur gedaan dus ik ben begonnen met de 3 daagse sapkuur. Wat ik totaal niet had verwacht is dat ik geen moment honger heb gehad. De gember en Citroen heb ik wel wat moeite mee gehad. Die zijn echt niet lekker. De weken erna totaal geen snaai trek gehad. Het word nu wel weer tijd voor een nieuwe kuur. Wellicht de 5 daagse.

Chantal Van Ham

25-05-2023

Top

Heb de groentesappen detox gedaan en vond het super. Ik voelde me direct beter en bespaarde daarnaast veel tijd.

Simone

23-05-2023

Geweldig

Ik ben zeer tevreden over de producten van Dr.Blend

Gabriella

21-05-2023

Geweldig

Het is smaakvol, het is lekker en ben zeeeeer tevreden

Joyce Berends

20-05-2023

Vitamine boost

De shotjes geven echt een gevoel van een gezondheidsboost. De groente smoothies vullen en lekker om zo wat extra groente wn fruit binnen te krijgen, zeker als de dagen vol zijn dan is het fijn om naar zo een sapje te grijpen.

Eline

19-05-2023

Bewustwording!

Erg goed

Jari

18-05-2023

Lekkere sapjes gezond en snel geleverd

Top mooi verpakt met koelelementen

Mario

15-05-2023

Zeer professioneel en top kwaliteit

Snelle levering, goed verpakt en top smaken om jezelf even helemaal te resetten. Erg goed in balans

Your Body First

15-05-2023

Heerlijke sapjes

Voor de eerste keer besteld. Heerlijke sapjes en snelle levering.Ik had gekozen voor een avondlevering, maar de sapjes werden toch in de middag geleverd. Gelukkig was er iemand thuis en is het allemaal goed gegaan.

Ruben

13-05-2023

Tevreden zoals altijd

Snelle levering . Vriendelijke man aan telefoon toen ik belde om iets te vragen . Goede kwaliteit van de producten .

Inge

13-05-2023

Super leuke ervaring

De detox kuur is heel heftig maar heel goed om eens te doen voor je lichaam. Zeker een aanrader!!

Sara

10-05-2023

Heerlijke sapjes en een uitstekende klantenservice

Voor de 3e keer een sapkuur en losse sapjes bij Dr. Blend besteld. Ben tot nu toe altijd tevreden geweest en nu weer.De sapjes zijn goed van smaak en de sapkuur is goed vol te houden.Ook deze keer weer snel en gekoeld geleverd. Bij de levering van mijn bestelling bleek dat 1 flesje open was, waardoor heel de box onder het sap zat (de andere sapjes waren gewoon nog bruikbaar). De klantenservice hierover gebeld, er werd behulpzaam en vriendelijk gereageerd en ze hebben het heel netjes opgelost door het sapje na te sturen (met wat extra's erbij).Al met al dik tevreden.

Melody

10-05-2023

Heerlijke sapjes en snel geleverd

Heerlijke sapjes. De gember citroen is onze favoriete start van de dag!

Michael

09-05-2023

Super product

Snel geleverd, lekkere sapjes, goede uitleg en betaalbaar. echt top!

Nina Kornaat

09-05-2023

Top

Mijn eerste box net ontvangen. Alles ziet er super netjes uit! Kan niet wachtten om te starten!

Nina

28-04-2023

Super!

Het was een super snelle levering. Ik had de sapjes samba en yellowfreshness. Ze zijn super lekker en verfrissend!

Zoë

27-04-2023

Snel voelbaar resultaat

Nu de 2e keer een kuur gedaan… lekkere sapjes en geen honger…

Marleen

25-04-2023

Lekker sapjes

Nu 2x een sapkuur gedaan van dr blend en heel erg tevreden. Lekkere sapjes en fijn resultaat. Bijkomend voordeel: een mooie gladde huid. Aanrader:-)

Wieke

24-04-2023

Super

Alles is super netjes gebracht. Lekkere sapjes en het is goed te doen 5 dagen.

Bita

19-04-2023

Goede smaak en kwaliteit

Snelle en nette levering. Sapjes geprobeerd om eventueel de detox te doen. Erg gesmaakt en naar wens geweest.

Dominique

18-04-2023

Lekkere sapjes en goed vol te houden

Lekkere sapjes, Goed van smaak, mooie verpakking en geeft je echt de boost die je nodigt hebt

Valerie

18-04-2023

Goed gebalanceerde kuur en lekkere smaken

Ik doe momenteel mijn eerste sapkuur en ben heel tevreden. De smaken zijn afwisselen, af en toe best uitgesproken, op een goede manier. De producten zien er ook goed uit.

Baris

15-04-2023

Top service !

Ik ben zeer tevreden over de klantenservice: er werd snel, vriendelijk en behulpzaam gereageerd.Daarnaast zijn de meeste sapjes echt heel lekker!Na de detox kuur merkte ik duidelijk veel positieve effecten: ik had minder zin in zoet en koffie, ik at kleinere porties, had een stabieler energieniveau en was ook nog enkele kilo’s afgevallen. Ik ga het binnenkort zeker nog eens doen en ga de sapjes deel laten uitmaken van mijn dagelijkse gewoontes.

Lindsay

13-04-2023

Un bien fou!

J’ai fait une cure detox de 2 jours avec Dr Blend en février 2023 et j’ai trouvé ça génial!C’est si facile avec le livret explicatif et tellement plein de bienfaits (énergie et bonne humeur!!!)Je vais en refaire régulièrementFaustine

Faustine

11-04-2023

Heerlijke sapjes!

Ik was altijd nieuwschierig om eens een sapkuur te gaan doen, en heb de keuze op drblend laten vallen omdat het er makkelijk in gebruik uitziet en lekker uitziet.Dit is beiden helemaal waar en ik ben dus super blij met de sapjes!

Rosalien Harms

11-04-2023

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Duidelijke uitleg hoe te gebruiken en wat wel en niet te doen. Ook hoe te bewaren.

Femke

07-04-2023

Heel goed!

Sapjes werden te laat geleverd waardoor ik ter compensatie alsnog de dag erna twee dagen sapkuur extra kreeg. Super service!

Maaike

06-04-2023

Top, zeer smaakvol samengestelde sapjes

Goed verpakt en gekoelde bezorging. Uitgebreide uitleg over de detox kuur. Producten zijn met zorg samengesteld. Aanrader!

Sander

06-04-2023

Goed product

Snelle levering (moest de bezorger er wel even op wijzen dat er 2 pakketjes waren anders was hij weer weggereden ;-)) en prima product. Sapjes zijn goed van smaak en de gebruiksaanwijzing is ook erg duidelijk.

Danielle

06-04-2023

Heel correct op één puntje na

De service was heel vriendelijk. Ben vandaag gestart en de sapjes zijn echt van super kwaliteit. Ook heel verzorgd ingepakt.Eén minpuntje was dat ik ze op een bepaalde dag wou hebben voor het starten van een onderzoek. Dus was iets later dan gevraagd MAAR dit weegt niet op tegen de kwaliteit van de sapjes. Gewoon een puntje om misschien rekening mee te houden als je ze echt tijdig wil.Maar ik bestel zeker nog !

Astrid

05-04-2023

Super helpful customer service

Got an issue with the transporters and did not get my juices. Dr blend customer team really went above and beyond to help me.Started my cure yesterday and so far so good :)

Constance

03-04-2023

Heel fijn en volledig zoals afgesproken!

De sapjes werden geleverd binnen afgesproken termijn - heel veilig en professioneel verpakt en ze smaken heerlijk!

fabienne

02-04-2023

Goede afterservice na slechte bezorging

Bestelproces en bezorging verliepen niet vlekkeloos. De. Blend loste dit netjes op door hand in eigen boezem te steken en gratis producten aan te bieden. Top!

Mark

01-04-2023

Fijne detox kuur met lekkere sappen

Mijn eerste keer sappen, maar is me erg goed bevallen. Mooie verpakking, duidelijk instructieboekje en snelle levering. Wellicht best veel appelsap in alle sappen, maar dat komt de smaak ook wel ten goede denk ik. Dus daar beetje 50/50 mening

Tessa

31-03-2023

Heel goed

In de avond besteld en de volgende ochtend werd het al bezorgd. Lekkere drankje en merk dat ik er geen trek meer bij heb terwijl ik redelijk wat eet op een dag. De smaak is goed en een fijne afwisseling.

Lire tous les avis sur Kiyoh

Questions fréquentes

Commande & Livraison:

 1. 1. Puis-je également obtenir la boîte de détox dans un magasin?

  Non, nous n’avons pas de magasin physique.

 2. 2. Puis-je également recevoir le paquet de détox à une autre adresse de livraison ?

  Oui. Assurez-vous de donner l’adresse et le numéro de téléphone corrects.

 3. 3. Que se passe-t-il si le colis ne peut être livré ?

  Habituellement, nous livrons la boîte aux voisins avec une notification dans votre boîte à lettres. Ou nous essayons une deuxième fois. Une seconde fois, l’envoi retourne dans notre entrepôt. Nous vous facturerons les frais d’expédition supplémentaires.

 4. 4. Quels sont les coûts de livraison ?

  Aux Pays-Bas, en France, en Allemagne, en Belgique et au Luxembourg, aucun frais de port n’est facturé à partir d’un montant de commande de 50 euros.
  Taxes de 9%

 5. 5. Puis-je annuler ma commande ? Quelle est notre procédure de retour ?

  Si vous souhaitez annuler une commande, veuillez nous en informer le plus rapidement possible par l’un de nos canaux de contact. Dr. Blend applique les directives du droit de la consommation en matière d’annulation. Cela vous protège en tant que consommateur. Bien entendu, une annulation doit être conforme à nos conditions générales. La chose la plus importante à savoir est que si vous annulez une commande, mais que celle-ci a déjà été livrée et ouverte, nous nous réservons le droit de vous facturer la totalité de la commande.

  Droit de rétractation

  En tant que consommateur, vous avez le droit de vous rétracter d’une commande.

  – Vous disposez de 14 jours pour changer d’avis.

  – Si vous avez reçu la commande, nous attendons de vous que vous la conserviez au frais. 

  – Si vous n’avez pas encore reçu votre commande et que vous avez choisi une date de livraison ultérieure, vous serez remboursé dans les 10 jours ouvrables.

  – Vous avez reçu la commande mais ne souhaitez pas la poursuivre ? Dans ce cas, nous venons la chercher gratuitement. Nous vérifierons la commande et si vous avez respecté les règles, nous créditerons les bouteilles que vous n’avez pas consommées. Les bouteilles manquantes ou ouvertes ne peuvent pas être remboursées. Prenez toujours une photo avant l’enlèvement d’un envoi. 

 6. 6. Comment puis-je suivre ma commande?

  Avec la livraison le jour même, vous recevrez votre Track & Trace vers 16h00.

  Pour l’option du lendemain, vous recevrez le Track & Trace dans la soirée (généralement vers 23h00).

 7. 7. Quel est le délai de livraison de Dr. Blend?

  Commandez avant 22h00 et votre box sera pris en charge et expédiée le jour de votre commande, et reçu sous 48h
  Commandez le weekend et votre commande sera expédiée le lundi suivant

Community:

 1. 1. Qu’est-ce que le label “zéro déchet” ?

  Sur notre page de vente, vous trouverez des produits portant un label bleu “zéro déchet”. Ces produits ont une durée de conservation de 4 jours. Si vous congelez les jus, vous pouvez les conserver pendant 90 jours supplémentaires. De cette façon, nous évitons que nos jus dont le THT expiré ne doivent être détruits. Profitez-en !

 2. 2. Puis-je m’abonner à la newsletter de Dr. Blend ?

  La newsletter Dr. Blend vaut de l’or ! Vous obtenez des informations sur les offres et les nouveaux produits avant le marché. Blend, nous le gardons propre et épuré et ne vous envoyons des courriels que lorsque nous avons vraiment quelque chose à signaler. Il est facile de s’abonner, et si le produit ne répond pas à vos attentes, il est facile de se désabonner à nouveau. Mais notez qu’en vous inscrivant, vous bénéficierez d’une réduction de 10 % sur votre prochaine commande.

 3. 3. Que fait le Dr. Blend contre les déchets ?

  La pulpe résiduelle des légumes et des fruits utilisés est recyclée de manière durable. Par exemple, pour le compost, pour d’autres produits ou pour être donné à des fermes. En outre, nos bouteilles en PET sont fabriquées à partir de matériaux recyclés et nos boîtes sont en carton recyclé. Le Dr. Blend a aussi une page “ensemble contre le gaspillage” – Voir cette page ici -> la page de vente 

 4. 4. Comment fonctionnent les offres Dr. Blend ?

  Les offres et les codes de réduction sont là pour vous. Nous faisons tout ce qui est en notre pouvoir pour créer les offres de réduction les plus attrayantes possibles.  Bien sûr, il y a quelques règles

  Les commandes de Together Against Waste ne peuvent être retournées

  Nous n’utilisons pas de rabais sur les rabais. Si un produit est disponible dans notre aperçu des ventes, il s’agit de l’offre et les autres codes de réduction expirent.

  Un code de réduction a une validité de 1,5 an. 

  Dr. Blend se réserve le droit de mettre fin aux promotions, aux codes de réduction et aux produits Together Against Waste à tout moment. Blend se réserve également le droit de prolonger les promotions, les codes de réduction et les produits “Together against waste” à tout moment.

 5. 5. Puis-je économiser des points ? Comment fonctionne le programme de parrainage ?

  Chez Dr. Blend, vous pouvez économiser pour des produits gratuits. Vous serez également récompensé si vous recommandez vos amis, votre famille ou vos collègues. Vous devez créer un compte pour cela. Consultez notre programme de fidélité cliquez ici -> allez à la page du programme de fidélité

 6. 6. Puis-je trouver le Dr. Blend sur les médias sociaux ?

  Le Dr.Blend est actif sur plusieurs canaux de médias sociaux tels que Pinterest, Facebook et Instagram @drblend.  Nos canaux sont accessibles à toute personne qui participe avec les bonnes intentions à notre canal public de médias sociaux. Toutefois, il est important de noter que Dr. Blend se réserve le droit, à tout moment, de bloquer l’accès à ses canaux à toute personne qui n’utilise pas le canal de médias sociaux conformément aux valeurs fondamentales de Dr. Blend. En outre, Dr. Blend se réserve le droit de censurer ou de supprimer des messages.

 7. 7. J’aimerais offrir un produit Dr. Blend à quelqu’un. Est-ce possible ?

  Oui, c’est génial que tu veuilles offrir le Dr. Blend en cadeau. Nous travaillons avec des codes de bons numériques -> cartes de crédit.  Le bon cadeau pour la cure de désintoxication et/ou de jus est un cadeau original. Vous pouvez également offrir un bon jus de fruits. Dans tous les cas, vous ferez plaisir à quelqu’un en lui faisant cadeau d’un mode de vie sain.  C’est une occasion unique d’offrir un cadeau sain à vos amis, vos collègues ou votre famille partout dans le monde. Dr. Blend livre dans le monde entier.

  Vous avez reçu un chèque-cadeau numérique et vous souhaitez acheter une cure de détox ou de jus de fruit ? Veuillez saisir le code dans le champ du code de réduction lors du paiement. Le chèque-cadeau est valable pendant un an. Le chèque-cadeau n’est pas échangeable contre des espèces.

 8. 8. Quels sont les avantages de la création d’un compte ?

  Devenez membre et bénéficiez d’une réduction de 10 % + livraison gratuite sur votre prochain achat. Vous serez les premiers à être informés des nouveaux produits, des codes de réduction et, bien sûr, de nos super offres. En outre, vous pouvez facilement consulter l’historique de vos commandes, créer des listes de souhaits et économiser pour obtenir des boîtes gratuites. Dr. Blend vous récompense également si vous recommandez d’autres clients.

Informations générales sur le produit:

 1. 1. Comment une alimentation variée affecte-t-elle mon corps ?

  Lorsque vous absorbez différents nutriments, vous créez un équilibre. On a un peu de tout. Voulez-vous savoir si votre alimentation vous apporte suffisamment de vitamines, de minéraux et de graisses ? Contactez ensuite un coach nutritionnel.

 2. 2. Qu’est-ce que l’acide ascorbique ?

  L’acide ascorbique est un autre terme pour désigner la vitamine C, mais en raison de la réglementation européenne, il ne peut pas être étiqueté comme tel. Il s’agit d’un antioxydant qui est utilisé pour prévenir l’oxydation (brunissement) du jus de pomme principalement (mais aussi du jus de poire et de carotte).

  On ajoute jusqu’à 0,2% d’acide ascorbique à certains jus. Cela diffère selon le type de fruit et la période de l’année. Elle disparaît également au cours de la durée de conservation car elle est oxydée par l’oxygène. Lorsque la coloration brune est visible, l’acide ascorbique n’est plus présent.

 3. 3. Comment les jus Dr. Blend sont-ils produits ?

  Les fruits et légumes sont d’abord lavés sur un tapis roulant, puis réduits en purée et enfin le jus est pressé à froid à partir de ces purées de fruits et légumes. La richesse du goût, les vitamines et les nutriments sont ainsi préservés de manière optimale. Après le pressage, des peseuses précises garantissent que chaque bouteille contient exactement la bonne quantité d’ingrédients.

  L’ensemble du processus de production se déroule dans un environnement réfrigéré et sous des contrôles hygiéniques stricts. La température à cœur ne dépasse pas 7°C et un nettoyage automatique a lieu après la production de chaque produit individuel. Les bouteilles sont-elles pleines ? Ils sont ensuite emballés dans des caisses réfrigérées spéciales et dotés d’un code d’enregistrement. De cette façon, nous pouvons voir exactement où se trouvent nos bouteilles et à quel moment.

 4. 4. Que signifie les jus HPP et qu’est-ce qu’un jus pressé à froid ?

  Le HPP (High Pressure Processing) est une technique de conservation douce. Cela signifie que les bouteilles de jus remplies sont placées dans les tubes de la machine, après quoi la machine est fermée hermétiquement. Ensuite, la pression de l’eau froide est augmentée jusqu’à un maximum de 6 000 bars. La recette détermine la pression exacte et le temps de traitement dans la machine. La haute pression permet d’éliminer les levures et les bactéries sans nuire au goût frais, aux vitamines et aux valeurs nutritionnelles. De plus, cette méthode de production prolonge la durée de conservation des jus à pas moins de 10 à 15 jours.

  Les jus pressés à froid, ou jus pressés à froid, résultent d’un processus qui se compose de deux étapes.

  Étape 1 :

  Les fruits et légumes sont réduits en bouillie. Comment cela se fait-il ? Grâce à un processus de déchiquetage, un disque rotatif en acier permet de déchiqueter proprement les fruits et légumes. Nous acheminons ensuite le produit vers un grand tuyau d’alimentation et de là, il tombe dans un sac filtrant spécial, un grand tamis en quelque sorte.

  Étape 2 :

  La deuxième partie du processus se déroule dans la presse hydraulique. Cette presse fait en sorte que la pulpe soit exposée à une pression extrêmement élevée entre deux plaques. Cette pression fait que le jus du produit s’égoutte dans un bac de récupération. Le contenu des fibres reste ainsi dans le sac filtrant. En général, les fibres restantes sont compostées, recyclées en produits alimentaires ou données à des exploitations agricoles. Donc le moins de déchets possible.

 5. 5. Puis-je congeler les jus Dr. Blend ?

  Oui, vous pouvez. Lorsque vous congelez les jus, ils peuvent être conservés jusqu’à 90 jours. Cependant, il n’est pas recommandé de congeler à nouveau les jus après les avoir décongelés.

 6. 6. Combien de temps peut-on conserver les jus Dr. Blend ?

  Grâce au procédé HPP unique, les jus ont une durée de conservation de 10 à 15 jours. Si vous congelez les jus, vous pouvez les conserver jusqu’à 90 jours.

Informations sur le paiement:

 1. 1. Que se passe-t-il si je n’ai pas de solde ou s’il y a une autre raison pour laquelle le montant ne peut pas être débité ?

  Une semaine avant l’envoi de la cure de désintoxication, nous vous enverrons un message disant : assurez-vous que l’argent est sur le compte. L’argent n’est-il pas sur le compte ? Dans ce cas, nous vous envoyons quand même le paquet avec une carte de crédit de type giro. De cette façon, vous pourrez transférer l’argent vous-même à un moment ultérieur.

 2. 2. Quelles sont les méthodes de paiement disponibles ?

  Paiement par carte de crédit (veuillez noter les frais supplémentaires que la société de carte de crédit vous facturera) Visa, Mastercard, American Express

  Paiement ultérieur. Nous faisons appel à Klarna. Pour plus d’informations sur Klarna : https://www.klarna.com/nl/ 

  • ING HomePay
  • Paypal
  • Idéal
  • Mister Cash
  • KBC, Belfius 
  • Cartes Bancaires 
  • Sofort Banking 
  • Maestro 
  • Virement bancaire (dans ce cas, nous n’envoyons la commande que lorsque l’argent est sur notre compte). Vous effectuez le transfert à Mollie Payments. Vous recevrez des instructions claires par courrier électronique.

  Tous les paiements sont traités par notre prestataire de services de paiement Mollie. Vous effectuez le paiement à Mollie Payments. Le paiement à Mollie est sécurisé et s’effectue via un lien de paiement qui crée ensuite un lien vers Ideal.

  Optez-vous pour un virement bancaire ? Ensuite, nous sommes obligés d’attendre jusqu’à ce que nous voyions réellement le montant sur notre compte. Nous sommes dépendants de la rapidité de la banque. En général, un tel transfert prend environ deux jours ouvrables. Après avoir reçu votre paiement, nous expédions votre commande. Avez-vous choisi l’une des autres options de paiement ? Votre commande sera alors préparée immédiatement.

Informations sur les produits Cures:

 1. 1. A quoi servent les jus et les shots du Dr. Blend ?

  Nos jus et nos shots sont excellents à avoir dans votre réfrigérateur. Nos jus sont tous des bombes de vitamines et de légumes sains et réels. Avez-vous des difficultés à consommer suffisamment de vitamines et de minéraux ? Alors les jus Dr. Blend vous aideront dans votre démarche. Consultez nos pages produits pour découvrir les bienfaits de nos jus et choisir le bon complément à votre alimentation quotidienne.

 2. 2. Le coffret détox Dr. Blend convient-il à une personne souffrant du syndrome du côlon irritable ?

  L’expérience des clients a montré qu’une cure de désintoxication ne convient pas aux personnes souffrant du syndrome du côlon irritable. Cependant, nos boîtes sont adaptées. Cependant, nous ne pouvons pas affirmer avec 100% de certitude que l’utilisation d’un tel projectile peut provoquer des perturbations dans les intestins. Est-ce le cas ? Dans ce cas, vous devez bien sûr vous arrêter, nous informer et consulter votre médecin.

 3. 3. Quelle est la différence entre une boîte détox et la Vita Box ?

  Nos box détox sont spécifiquement conçues pour détoxifier et aider le corps à se nettoyer. En outre, une cure de désintoxication est un bon tremplin vers un mode de vie sain ou vers le maintien d’un mode de vie sain. Une Vita Box est destinée à compléter les vitamines et les minéraux de votre alimentation quotidienne. Tout le monde ne souhaite pas suivre une cure de désintoxication. Alors la Vita Box est une très bonne boîte à utiliser.

 4. 4. Existe-t-il des études scientifiques sur les effets d’une cure de désintoxication ?

  La recherche scientifique montre que votre corps est occupé à se nettoyer jour après jour, tout au long de la journée. C’est ce que font vos reins, votre foie et votre peau. Ils filtrent et catalysent. Qu’est-ce qu’une désintoxication apporte physiquement ? Peu d’articles scientifiques, voire aucun, ont été écrits à ce sujet. Nous préférons parler de conscience émotionnelle et de quelques jours de repos dans votre corps. Les cures de jus Dr. Blend sont conçues pour réinitialiser. Pas tant pour nettoyer et se désintoxiquer. Cependant, les ingrédients que nous utilisons sont tous sains et nos recettes sont formulées de manière à favoriser votre santé.

 5. 5. Puis-je me désintoxiquer si je suis malade ou si je prends des médicaments ? Quels sont les effets secondaires possibles de la désintoxication ?

  Nous déconseillons fortement de combiner la désintoxication avec des médicaments. Pour les questions d’ordre médical, nous vous renvoyons vers le médecin spécialiste qui vous traite.

  Les effets secondaires de la désintoxication varient d’une personne à l’autre. Certaines personnes ont beaucoup d’énergie, tandis que d’autres ont un faible niveau d’énergie. Certaines personnes dorment moins bien, souffrent de douleurs musculaires, de maux de tête, de froid ou de frissons.

 6. 6. Pourquoi les calories d’un nettoyage au jus sont-elles les mêmes pour tout le monde ?

  Notre programme de désintoxication est conçu pour favoriser le nettoyage naturel de l’organisme. Nous avons mis au point un ensemble équilibré qui favorise la désintoxication mais vous apporte aussi suffisamment d’énergie. Bien sûr, chaque corps est construit un peu différemment et chacun peut donc réagir différemment à notre cure de désintoxication.

 7. 7. Combien de fois puis-je me désintoxiquer ?

  Nous vous conseillons de vous désintoxiquer au maximum 12 fois par an.

 8. 8. Quelle est la meilleure cure de désintoxication pour commencer et pourquoi la cure de désintoxication de 7 jours est-elle une cure avancée ?

  Si vous n’avez jamais suivi de cure de désintoxication auparavant, nous vous conseillons de choisir la cure pour débutants. Il dure 3 jours.

  La cure de désintoxication de 7 jours est une lourde épreuve pour le corps et l’esprit. Si vous n’avez que peu ou pas d’expérience en matière de détoxification au jus, nous vous recommandons de commencer par une détoxification au jus de 3 jours et de progresser ensuite.

 9. 9. Comment dois-je modifier mon régime alimentaire avant de commencer une cure de désintoxication ?
  Au cours d’une cure de désintoxication, votre corps reçoit beaucoup moins de substances, il est donc bon qu’il soit déjà un peu habitué à cela. Notre conseil ? Un maximum de 2 jours avant et un minimum de 2 jours après votre cure de désintoxication :
  • Ne buvez pas d’alcool.
  • Ne pas fumer de cigarettes.
  • De préférence, pas de viande et pas de viande rouge du tout.
  • Ne pas manger de gâteau et éviter les sucreries autant que possible.
  • Ne pas boire de café et de thé contenant de la caféine.
 10. 10. Quelle quantité d’eau peut-on boire pendant une cure de désintoxication ?

  Pendant la cure de désintoxication, nous vous conseillons – en dehors des piqûres et de la cure de jus – de boire beaucoup d’eau. Cela renforce le soutien de la purification de votre corps. En buvant beaucoup d’eau, vous n’aurez pas besoin d’aller aux toilettes fréquemment. De cette façon, les déchets peuvent quitter votre corps. Mais attention à ne pas boire trop d’eau. Vos reins peuvent traiter 0,7 à 1 litre de liquide par heure. Nous vous conseillons donc de boire 2 à 3 litres d’eau par jour, en plus des jus détox.

 11. 11. Puis-je faire de l’exercice pendant la désintoxication et puis-je manger pendant la désintoxication ?

  Il a été scientifiquement prouvé que l’exercice physique permet de réduire le stress, d’être de meilleure humeur, d’avoir plus d’énergie et de mieux former son corps. C’est aussi un excellent exutoire. Vous pouvez faire de l’exercice pendant la désintoxication. Nous ne recommandons que du cardio léger. Avez-vous des vertiges ou des étourdissements ? Arrêtez immédiatement et ne faites pas d’exercice pendant le reste des jours de désintoxication.

  Si l’on veut vraiment laisser les intestins en paix pendant un certain temps et soutenir autant que possible le processus naturel de nettoyage du corps, il est préférable de ne boire que des jus. Nous vous conseillons donc de ne pas manger pendant la désintoxication. Si cela vous semble vraiment impossible, nous vous conseillons de manger une soupe légère. Chaque corps réagit différemment à la désintoxication. Donc nos conseils sont vraiment des conseils. Rien n’est interdit.

 12. 12. Quel est l’âge minimum pour commencer une désintoxication Dr.Blend ?

  Il n’y a pas de limite d’âge officielle, mais nous vous recommandons de commencer une cure de désintoxication au plus tôt à l’âge de 18 ans. Heureusement, il est très facile de mener une vie saine quand on est jeune, simplement en ne fumant pas, en consommant moins d’alcool et de sucre et en faisant beaucoup de sport. Bien entendu, notre vaste gamme de jus de fruits convient aux jeunes et aux moins jeunes.

 13. 13. Puis-je faire une cure de désintoxication si je suis enceinte ?

  Malheureusement, nous ne pouvons pas le recommander. De même, si vous allaitez encore, jusqu’à 6 mois, nous vous déconseillons de faire une cure de désintoxication. Cependant, vous pouvez bien sûr consommer nos jus seuls. Consultez toute la gamme de jus de fruits et de légumes ici drblend.com

 14. 14. Puis-je perdre du poids avec l’aide des traitements de désintoxication du Dr. Blend ? Et si je veux perdre du poids, que dois-je faire ?

  Pendant la désintoxication, une perte de poids peut effectivement se produire. Mais ne vous estimez pas chanceux. Pendant une cure de désintoxication ou de jus, vous perdez principalement de la masse musculaire, et non de la graisse. De plus, les kilos perdus pendant la détox peuvent revenir par la suite. Nous ne recommandons pas les cures de jus Dr. Blend uniquement comme moyen de perdre du poids. La désintoxication – en suivant un nettoyage au jus – est destinée à nettoyer, à donner à vos intestins un repos et à remettre votre corps et votre tête à zéro.

  Nous ne sommes pas un diététicien ou un nutritionniste. Ce qui aide souvent, c’est de commencer par un examen de votre régime alimentaire. Ensuite, adaptez ce mode d’alimentation de manière réalisable, faites du sport (supplémentaire) et veillez à manger moins de sucreries. Fixez des objectifs et pesez-vous à des moments fixes. Tout cela devrait en principe vous rapprocher de votre poids cible.

 15. 15. À quoi sert la désintoxication ?

  La désintoxication avec le Dr. Blend est un bon moyen de donner à vos intestins une pause. De plus, notre cure de jus est principalement destinée à la remise à zéro. Tant sur le plan physique qu émotionnel. Lorsque vous faites une cure de désintoxication pendant quelques jours, vous prenez automatiquement conscience des habitudes alimentaires malsaines que vous avez – comme tout le monde. La beauté d’une cure de désintoxication avec le Dr Blend est aussi qu’elle vous donne énormément de confiance en vous et de volonté. Vous pouvez le faire ? Alors vous pouvez en faire plus !

Pourquoi Dr Blend ?

Qualité

La qualité de nos jus passe avant tout. Nous travaillons autant que possible avec des produits locaux et toujours frais.

Livraison rapide

Commande avant 21h45 livrée jours ouvrables

Service

De nos ingrédients purs aux explications faciles à suivre de nos cures de désintoxication, jus et shots. De notre service de commande rapide à notre service clientèle disponible 24h/24 et 7j/7. Le Dr. Blend est là pour vous

Technique de pressage à froid H.P.P.

Dr. Blend utilise un traitement à haute pression pour une qualité optimale. Ainsi, nos jus ont une durée de conservation plus longue et leur qualité est préservée.

Vous nous suivez déjà sur Instagram?

@DRBLEND
insta insta verse maaltijd veggie detox
@DRBLEND

Panier

Continuer les achats Close

Votre panier est vide Sad

TOUS LES PRODUITS

 • gratisaccount COMPTE GRATUIT ET PROGRAMME D'ÉPARGNE
 • truckdelivery Livraison gratuite à partir de 75€
 • clock COMMANDÉ EN SEMAINE AVANT 16H00, Livraison 2-3 jours
 • vragen Vous avez des questions ? Service clientèle jusqu'à 22h00