star star star star star
9.0 based on 2839+ reviews
Customer careCustomer success
 • gratisaccount Free loyalty program
 • clock Worldwide shipping
 • vragen Questions? support@drblend.com
 • gekoeld Refrigerated home delivery
9.0
star star star star star
2839
 • gratisaccount Free loyalty program
 • clock Worldwide shipping
 • vragen Questions? support@drblend.com
 • gekoeld Refrigerated home delivery
 • gratisaccount Free loyalty program
 • clock Worldwide shipping
 • vragen Questions? support@drblend.com
 • gekoeld Refrigerated home delivery
BUY->  BUY->  BUY->  BUY->  

Reviews 1 to 5 star

Since our start in 2014, we have juiced more than 20 million juices, shipped 200,000 boxes to 12 countries and our products are available in supermarkets, catering concepts, hospitals, gyms, company canteens and oh yes and in airports! Our overall review score is very high considering the fact that we serve so many customers. Dr. Blend strives daily to achieve the highest possible, both positive and less positive reviews give us energy to optimise our processes. We are therefore very grateful to our loyal community for supporting the Dr. Blend concept. Even if the disappointed review of those orders arrived 1 hour earlier than that person expected or a competitor's niece who thought it would be nice to leave a negative review. Dr. Blend and the community know better. Quality always wins!

9.0 based on 2839+ reviews

Smakelijk en snelle levering

Heerlijke sappen, heldere uitleg en snelle levering. Al een keer of 4 een 3 daagse sapkuur gedaan om te resetten. Bevalt me goed!

Inge

11-06-2024

THIS IS A SCAM DO NOT ORDER

I paid more than 130€ for a 5 days detox and never received my order. I sent several emails to so called "customer support" and never got any answer or reimbursement. The website just took the money and disappeared without a trace of my parcel. DO NOT ORDER

Marie ri

10-06-2024

Slechte communicatie

Ik heb een 3 daagse sapkuur besteld. Deze kwam op tijd binnen en was compleet. Ik was enorm tevreden. Vervolgens plaats ik nogmaals een bestelling. Deze komt eerder dan mijn aangegeven dag. Hiervoor een mail gestuurd. Ik kreeg direct antwoord dat zij idd een fout hadden gemaakt en verder gingen onderzoeken. Hierna heb ik een mail gestuurd dat ik tevens niet de juiste artikelen geleverd heb gekregen. De 1 daagse sapkuur was niet wat ik besteld heb. Ik heb hierover een mail gestuurd en hier krijg ik geen reactie op. Ik heb zelf daarna nogmaals 3 keer een mail gestuurd en gevraagd om op mijn mail te reageren. Reactie blijft nog steeds uit. In 2 weken tijd heb ik hier ruim € 200 uitgegeven. Spijt dat ik voor mijn sapjes voor dit bedrijf heb gekozen

Kalinka Staring

08-06-2024

Slechte 2e zending en afhandeling hiervan

Voor de 2e keer een kuur besteld omdat wij hier de eerste keer erg tevreden over waren. Sapjes zijn wat veranderd, wat niet onze smaak is en dat is prima. Maar wat niet kan is dat de flesjes zijn gaan lekken en schuimen waardoor we meer dan de helft weg hebben moeten gooien. Ze beantwoorden mijn mail niet en het is niet mogelijk om telefonisch in contact te komen met ze. Zacht uitgedrukt vinden wij dit erg jammer!!!

Tessa

07-06-2024

Heerlijke sapjes

5 daagse veggie kuur gedaan, heerlijke sapjes. Helaas ontbrak 1 sapje maar dit is keurig en snel opgelost door de klantenservice.

Robin

25-05-2024

Top, lekker en snel

Dr blend levert snel en de sapjes zijn hoge kwaliteit en lekker weg te drinken.

Philippine

24-05-2024

Fijne sapkuur

Heb mijn eerste dag erop zitten en het was prima te doen! Lekkere sapjes en geen honger gevoel door het op de aangegeven tijden te drinken met tussendoor thee. Ga dit zeker vaker doen!

Suzanne

08-05-2024

Heerlijke sappen!

Al drie keer een sappenkuur gedaan bij Dr. Blend. De sappen zijn heerlijk en super goed te doen. Na de kuur minder drang naar zoetigheid en weer helemaal zin om de gezonde leefstijl voort te zetten.

Cheyen

04-05-2024

Geen honger met deze kuur maar de sapjes zijn niet lekker

De sapjes vulden goed maar vond ze niet lekker om te drinken. Doordat ze niet lekker waren vond ik het zelf moeilijker om vol te houden. Wij hadden 2 dozen van 7 dagen besteld en bij beide dozen lekten de flesjes, die nog ongeopend waren.

Jana Huysentruyt

30-04-2024

Een ervaring die ik niet had willen missen

Ik begon aan Dr. Blend nadat mijn vriend vertelde over de positieve ervaringen die hij al 2x eerder had. We waren het er over eens, we gingen samen aan de pretox en drie dagen detox. Tijd voor een reset van body & mind! Het bestellen was eenvoudig, het kiezen van een bezorgdatum net zo makkelijk. Helaas bleek er in onze pretox een sap te missen, maar dit werd uiteindelijk keurig opgelost en werd ons een aftertox aangeboden ter compensatie. Een superoplossing waren wij beiden van mening. De pretox was fijn om het afbouwen van maaltijden te ondersteunen en om te wennen aan de sapjes. Daarna volgde de Detox. Dat was even wennen, ik had verwacht dat ik een "honger-gevoel" zou ervaren, maar het schema liet weinig ruimte daarvoor. Sterker nog, de ochtend-routine vond ik best snel op elkaar volgend, dat ik vaak al dacht: pfff, nu al weer tijd voor de volgende. Nu net de laatste juice genomen van de 2 daagse aftertox en ik kan met recht zeggen dat het fijn is geen drang te voelen om suikers te eten, of koffie te drinken. Dus langzaamaan weer rustig opbouwen en lichte maaltijden klaarmaken. Bovendien had ik niet verwacht er ook nog gewicht mee te verliezen. Dat is een fijne, toch nog wel onverwachte bijkomstigheid

Daan

26-04-2024

Geweldig!

Je hebt keuze uit een uitgebreid gamma sapjes. Ik bestelde reeds meerdere malen een detoxkuur van 5-7 dagen. De sapjes zijn super lekker, lang genoeg houdbaar en afwisselend in samenstelling. Zp'n kuur geeft me telkens een energieboost en ik krijg spontaan van de mensen rond mij te horen dat ik straal... De levering gebeurt vlot via PostNL, waar je je bestelling live kan volgen.

Vanja

23-04-2024

Lekker en vol!

Lekkere sapjes en geen honger! Makkelijk vol te houden. 6 dagen en -4kg!

Sofie

19-04-2024

Lekker en vers

Ik heb al meerdere keren de sapkuren besteld en blijf er zeer tevreden mee. De sappen zijn lekker en je ervaart totaal geen honger.

Bianca

14-04-2024

Fijne sapjes en goed te doen!

Sapje zijn goed te doen en als beginner is een kuur van 3 dagen zeker haalbaar.

KJ

31-03-2024

lekker en gezond

lekker en gezond

Yuan

29-03-2024

Heerlijk, makkelijk een aanrader

Vond het heerlijk om de kuur aantal dagen te doen! Ideaal om even te resetten en niet Dana te hoeven denken wat te gaan eten.. een sapje en klaar!

Nicole

25-03-2024

geeft een gezond gevoel

Lekkere en gezonde sapjes. Eentje groene sap was me te bitter maar verder vond ik ze lekker. Fijn dat er nu ook statiegeld op de flesjes zit. Vriendelijke en goede klantenservice.

Mandy

25-03-2024

Super tevreden

De sapjes zijn lekker, vullen de maag en zorgen voor de perfecte detox van het lichaam. Ik raad ze zeker aan!

Ivy

22-03-2024

Ondanks middelmatige smaak, goed vol te houden!

Deze kuur doet wel wat met je mindset en body. Ik voel me een stukke beter en val ook zeker 1 kilo af met 3 dagen! Goede jumpstart

Jarno Cox

21-03-2024

Supper effectief

Ik had detox sapkuur voor 3 dagen besteld en was 4 kilo afgevallen. En een goede service!!!!!

Zineth

20-03-2024

Onwijs goede service!

Na het bestellen van de detox sapkuur was onze order kwijt. Er werd heel snel geschakeld via de klantenservice en de volgende dag werd de nieuwe order al geleverd. Top service!

Iris Demirovic-Jansen

13-03-2024

Totally recommend!

Already with Dr. Blend for over a year. Started with detoxing for 3 days, gradually increasing. Already on the 2nd day body feels much better, lean and healthy. And shots of curcuma and vinegar are just a must! What I absolutely recommend: 1) Take pretox and aftertox boxes. They are there for a reason. Detox is not so difficult, but not 'having it all' the day before or straight after is very difficult. Pretox and aftertox boxes really help with this transition. 2) Drink water! First, it will prevent you from 'feeling like eating' (yes, you don't feel hunger, but a full stomach will also help you from longing for those burgers and frietjes) 3) Use this opportunity to also to 'clean' other things in your life: from clutter on in that ' special' corner that everyone of us has at home to cleaning your thoughts.

Khrystyna

11-03-2024

Geweldig! Een schoon en opgeruimd gevoel!

Sapjes zijn heerlijk en makkelijk mee te nemen. Resultaat mag er ook zijn. Kilo’s lichter en een schoon en opgeruimd gevoel!

Dana

08-03-2024

Geweldige service en sapjes van kwaliteit

Mijn bestelling kwam een dag later aan, maar dit is direct goed opgenomen door het team van dr. Blend. Ze willen erg graag elke klant tevreden stellen. Dat hebben ze ook met de sapjes gedaan. Ze zijn van kwaliteit en de sapkuur van 3 dagen is met deze sapjes goed vol te houden. Ik hoop hier vaker te bestellen!

Esther

29-02-2024

Geen honger

Ik had een 3-daafse sapkuur en het was makkelijk om vol te houden. De smaken zijn goed en er is genoeg afwisseling. Het beste van alles was dat ik totaal geen honger heb gehad!

Bianca

27-02-2024

Lekker, snel en gezond!

Ik wilde al langer een gezondere levensstijl aannemen. Met de producten van dr Blend vond ik een uitstekende match om dit voornemen te starten. Ik nam de detox 3 dagen. Geen enkel moment heb ik honger ervaren. Nadien bestelde ik nog een box die ik ingevroren heb. Ik haal dan dagelijks een sapje uit dat ik als opkikker door de dag nuttig. De kick it, banspresso en green freshness zijn mijn favorieten! Leveringen zijn ook in orde. 1 malig probleem gehad maar na contact met de klantendienst werd dit keurig opgelost.

Kathia

19-02-2024

Voel me topfit!

Vorige week een 7 dagen veggie box gedaan met mijn vriendin! Ik hou van lekker eten dus ik was bang voor wat er komen ging.. Bizar gewoon hoe weinig honger ik heb gehad en hoe goed dit is vol te houden. Topfit en schoon en het voelt als de perfecte start om kleinere maaltijden vol te houden.

Niels

12-02-2024

Ziet er goed uit

Ik had wat problemen met de levering, maar na 1 telefoontje werd er meteen werk van gemaakt en alsnog de volgende dag geleverd. Daarbij ben ik zeer netjes gecompenseerd. De sapjes nog niet uitgeprobeerd, maar ze zien er goed uit! Ook een zeer vriendelijke bezorger!

Meike

09-02-2024

top

Snelle service

Marcel

01-02-2024

Voel met fitter

Ik heb de 5 dagen Detox gehad en ben zeer tevreden over het product. Ben zelf geen groente eter en vond ze allemaal lekker. Het enigste wat ik graag anders zou zien is afwisseling in de dagen .

nick

30-01-2024

Zeer tecrexen

Regelmatig bestel ik een Detox kuur van Dr Beblend! Ben zeer tevreden!

Jantine

25-01-2024

super tevreden

Steeds correct in prijs, levering. Verschillende sapjes en shots al geprobeerd. Ik ben liefhebber van alles met gember .

Inge Gielen

20-01-2024

Lekkere sapjes!

De twee daagse sap kuur is goed bevallend , De sapjes zijn lekker, zonder overheersende smaken. De combinatie van fruit en groenten is fijn als je niet gewend bent aan een sappenkuur.

Carola

20-01-2024

Heel goed voor mijn spijsvertering

Door de groentensapprn heb ik een veel betere spijsvertering en een minder opgeblazen gevoel. Heel fijn!!

Elien

20-01-2024

lekker

alles verloopt vlot en is lekker

Nick Delwaide

18-01-2024

fantastisch

De sappen zijn echt heerlijk. Ik vind het fijn om te voelen dat ik soms in de haast tóch mijn vitaminen binnen krijg door elke dag een groentesapje te nemen.

moon

15-01-2024

Fijne start van het nieuwe jaar!

Afgelopen december een bloedtest laten doen en kwam toch aardig wat vitamines en mineralen tekort. Nu dagelijks een sapje bij de lunch! Geen extra moeite en mega veel groente in een keer binnen.

Laura

11-01-2024

Snelle en goede service

Aantal keer de detox sappen besteld. Snelle en goede levering. Goed en netjes verpakt. Smaken prima. Handig dat de flessen genummerd zijn, zodat je precies weet wat de volgorde is.

Ilze

08-01-2024

Heerlijke sappen!

Heerlijke sappen, bestel graag bij Dr. Blend. 1 minpuntje: Ik kan mijn lege flessen niet inleveren voor de statiegeld, verschillende supermarkten geprobeerd.

Nadja

07-01-2024

Snel, makkelijk en gezond!

De gember en kurkuma shotjes zijn onderdeel van mijn dagelijkse inname geworden en geeft me een goede en frisse start van de dag! Af en toe doe ik een combi detox kuur van 3 dagen om weer even te ontgiften en een reset voor m’n lichaam, aanrader!

Claudia

05-01-2024

honger niet vol te houden

Ik was erg enthousiast over dr blend ik zag de aanbieding en dacht dit is m’n kans. Ik heb gekozen voor de 3 daagse detox kuur. Alle flesje klaar gezet voor de dag. Ik begon enthousiast met drinken. Vond het direct al pittig een kurkuma shotje op een lege maag, maar dacht dan heb ik vast de ergste gehad. De eerste sappen gingen redelijk maar vond ze niet lekker. In de middag kreeg ik honger en had geen vol gevoel naar een sap half uur naar de sappen werd ik misselijk. Ik dacht nog dit is even wennen. Maar het gevoel bleef en de sappen gingen me steeds meer tegen staan ik zag er tegen op als het alweer tijd was voor de volgende. Einde van de dag werd ik dizzy kreeg hoofdpijn. Na de ene laatste sap van die dag heb ik besloten om er mee te stoppen. Ik werd zo jij slap als een vaatdoek 0 energie. Vind het jammer omdat ik zulke goeie verhalen had gelezen ben ik dan een uitzondering ? Volgende dag is mijn man het gaan proberen nou hij had wat minder klachten maar ook misselijk ook hij is gestopt naar 1 dag. Ik vind het zo zonde van m’n geld het is zo duur en heb nog geen dag vol kunnen maken. Ik heb helaas niet kunnen genieten van de detox kuur vind het erg jammer! Ook zou ik het niemand aanraden! Ik snap niet hoe mensen het 3 of zelfs 7 dagen volhouden als het wel zo is vind ik het super knap!

Desi

04-01-2024

Geen vol gevoel

Ik had de 3 dagen detox kuur. Ten eerste vond ik de sapjes absoluut niet lekker, veel hadden écht een vieze nasmaak. Daarnaast had ik ‘s avonds heel erg veel honger. Na 2 dagen lukte het echt niet meer.

Lotte

04-01-2024

Fijne en snelle bezorging, detox wat het moet doen

Ik doe eens per half jaar een detox, ik vind dit een fijne box. Mis wel wat extra’s, als een cafeïne vrije koffie of thee.

Cynthia

03-01-2024

Grote schoonmaak!

Voor de 2e keer ben ik nu bezig met de 3 daagse sapkuur van dr Blend! De vorige keer was het zo goed bevallen dat ik e rnu gewoon zin in heb en er ligt al een 3e kuur in de vriezer voor over een tijdje! Grote schoonmaak van lijf en geest! Met een frisse mindset het nieuwe jaar in!

Maaike

03-01-2024

Makkelijk te bestellen en goede service

De fijne sappen zijn genummerd, zodat je goed kunt zien welke sap je moet nemen. De sappen die je neemt op een dag zijn goed gevarieerd. Het is wel elke dag hetzelfde, dat vond ik voor 5 of meer dagen wel saai worden. Als er iets is, wordt je super goed geholpen! Super fijn hoe ze met je meedenken en zoeken naar een oplossing!

Sofie

03-01-2024

Hele positieve ervaring klantenservice

Vandaag voor het eerst contact gehad met dit mooie bedrijf. Werd erg goed en professioneel geholpen aan de telefoon. Wilde een 5-daagse kuur, maar kreeg gericht advies dat als het de 1e keer is, ik beter een 3-daagse kuur kon nemen. Topper

Wilco

02-01-2024

Klantenservice

Erg uitgebreide uitleg gehad bij Dr. Blend. Tevreden. Wilde zelf voor een 5-daagse kuur gaan, maar er werd heel eerlijk advies gegeven dat een 3-daagse kuur voor de 1e keer wordt geadviseerd.

Wilco

02-01-2024

Heerlijk gevoel!

Als ik een detox kuur heb gedaan dan voel ik me daarna heerlijk! Voel nu na de feestdagen. Weer even opnieuw beginnen. Ik hou ervan.

Bianca Meulendijks

28-12-2023

Fantastisch

Af en toe, zo meeste rond school vakantie, neem ik een kuurtje. Ik krijg niet altijd wat ik werkelijk heb besteld maar niet te min, mijn huid ziet er altijd weer fantastisch uit na een kuurtje. En ik krijg er veel energie van.

Anika Pluijlaar

28-12-2023

Lekkere en gezonde groentesap kuur

Ik begrijp nooit helemaal waarom er bijna het hele jaar een 1+1 aanbieding is, maar de groente sap kuur is lekker en gemakkelijk bezorgt met fijn en duidelijk schema.

Fransje Gimbrere

21-12-2023

Fijne sapjes

Ik gebruik al jaren de sapkuren van dr. Blend en vind het een prettige kuur. De sapjes zijn lekker en vullen best goed. Het enige wat jammer is is dat ze in plastic flesjes komen.

Marieke

14-12-2023

Sapkuur

Leuke duidelijke flesjes en smaken goed!

Nina

13-12-2023

Top spul!

Sapjes zijn heerlijk! Ff weer detoxen en je lichamelijk weer lekker voelen.

Jasmina

13-12-2023

Lekker vullende sapjes

De bestelling was snel bezorg en de doos was helemaal heel. De sapjes waren allemaal lekker en ook goed vullend het is makkelijk een week vol te houden en het geeft ook echt een goed gevoel.

Emma

12-12-2023

Super sapjes met top service

Vaker detox sapjes besteld van andere merken. Nadeel dat deze bevroren aankomen. En sommige echt vies. Dr Blend komt gekoeld aan, is meteen drinkbaar, en oprecht alle sapjes zijn lekker. Klantenservice ook super. Er ging iets mis met het bezorgen, maar dit werd uiterst netjes opgelost. Aanrader dus!

Ellen

11-12-2023

Fijne lekkere sapjes

Mooie flesjes, veel verschillende smaken en diverse keuzes

Robin

06-12-2023

Super!.

Snelle en altijd correcte levering van verse gezonde sapjes die het eenvoudig maken om te sapvasten.

Nancy Bakker

04-12-2023

Uitstekende Service en Snelle Oplossing!

Ik wil even de tijd nemen om mijn ervaring met Dr. Blend te delen. Onlangs had ik een klein probleempje met mijn bestelling, maar de manier waarop het Dr. Blend-team dit heeft opgelost, verdient echt een pluim! Vanaf het moment dat ik contact opnam, voelde ik me serieus genomen. Tommy van het Customer Success Team was niet alleen super vriendelijk, maar ook razendsnel met een oplossing. Hij bood me twee opties aan en gaf me de ruimte om te kiezen wat het beste voor mij werkte. De snelheid en efficiëntie waarmee mijn probleem werd aangepakt, was echt indrukwekkend. Het is duidelijk dat klanttevredenheid hoog in het vaandel staat bij Dr. Blend. Kortom, een dikke aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en fantastische service. Bedankt, Dr. Blend en vooral Tommy, voor jullie hulp en snelle actie! Groetjes, Leah Broger

Leah

01-12-2023

3 kilo kwijt in 5 dagen

Sapjes waren op geselecteerde datum ook netjes geleverd met een duidelijke schema. Geen echt honger gevoel gehad en 3 kilo afgevallen. Zeker aan te raden

Mel

29-11-2023

Super lekker en een fijne opstap

De eerste keer dat ik de sapjeskuur volgde was in de zomer. Het is een fijne opstap voor het verder afvalproces. Het zijn lekkere sapjes. Ik ga het nu weer bestellen en samen met een vriendinnetje doen. Ik heb op youtube ook een vlog geplaatst erover :)

Miriam

27-11-2023

In één woord: super!

Er was iets niet goed gegaan met mijn bestelling. Baalde enorm en nam direct contact met ze op. De manier waarop ze het op hebben gelost is meer dan fantastisch. Ik kreeg een nieuwe levering - rekening houdend met mijn agenda - en de oude werd weer meegenomen. Zonder twijfel. En met een extraatje. De communicatie rondom de nieuwe levering was ook erg prettig. Ik was echt zeer positief verrast!

Amanda

16-11-2023

Lekkere en gevarieerde sapjes

Positieve ervaringen met de 3-dagen sapkuur. Lekkere sapjes met verschillende ingrediënten en heel de dag het gevoel dat ik vol zit. Doe dit een paar keer per jaar en voelt goed!

Shira

16-11-2023

Top kuur

Sapjes zijn niet allemaal super lekker maar ik voel mij goed.

Elisabet

13-11-2023

Top sapjes! Snelle bezorging

De Yellow Freshness Nº17 is echt mijn favoriet tot nu toe! Maar ook de andere sapjes waren lekker en vers! Ik vind Dr.blend echt een uitkomst + ze leveren heel snel!

Demi

12-11-2023

Heerlijk en goed vol te houden

Ook de groentesappen drink je makkelijk weg. Als het even niet uitkomt kan je ze ook gewoon invriezen. Goeie klantenservice ook en levering zo snel als het licht. Ik kan het iedereen aanraden als je op een laatdrempelige manier je lijf ff wilt helpen op te schonen.

Liesbeth

11-11-2023

Goede en lekkere sappen

Voel me er lekker dit door!

Kim

08-11-2023

100% recommend

De juices zijn superlekker, gezond en fresh!

Daniëlle

01-11-2023

Fout door bezorgservice

Er was iets misgegaan met de bezorgservice. Echter heeft dr Blend dit goed opgelost.

Zenja Kessels

01-11-2023

Fantastisch

Geeft echt een top gevoel, en heb veel meer concentratie gekregen

Xanne

31-10-2023

Heel goed vol te houden!

De sapkuur is heel goed vol te houden. Geen honger gehad en (bijna) alle sapjes waren lekker. Aanrader!

Mik

31-10-2023

Speedy delivery

Good taste Speedy delivery A lot of vitamine every day!

ELENA

29-10-2023

Perfect, ook de levering

Perfecte sapjes en lekkere shots. De levering was perfect. Realtime te volgen en op de minuut nauwkeurig.

Kev

29-10-2023

Supermakkelijk. Lekker afgevallen en smaakt prima

Is niet moeilijk om te doen. De meeste sappen smaken prima. Ben er goed van afgevallen bijna 3 kilo. Maar het belangrijkste is dat ik mij er goed bij voel. Heb vaak last van mijn buik na het eten naar nu eigenlijk helemaal niet. Ik heb samen met mijn vriendin de 7 dagen detox gedaan.

Chiquita Salemink

25-10-2023

Fijne sappenkuur die effectief is

Een tijd geleden de 3 daagse sappenkuur gedaan en het heeft mij echt goed gedaan. Het is goed vol te houden en het zijn lekkere sappen. Ik sliep beter en had meer energie door de dag heen. Het voelde voor mij weer als een reset. Nu weer een 3 daagse sappenkuur bestelt en ik kijk er naar uit!

Karlijn Musscher

24-10-2023

Goede kwaliteit

De levering was niet goed. Heb lang moeten wachten helaas. Gelukkig waren de sapjes wel goed en lekker!

Zoë

22-10-2023

fantastisch

heerlijke sappen met vol vitamines. zo geen spijt van dat ik hier besteld. snellere levering en ook nog eens lekker. en je hebt volle keuze uit sappen van groente tot fruit of shots.

samantha

21-10-2023

Lastige start, goeie nazorg

Lastige start, goeie nazorg. Ze zijn niet Fake en doen hun uiterste best om klanttevredenheid na te streven. Zijn wel nog wat verbeterpunten, zoals aanmeldpunt wanneer er iets fout geleverd werd.

Ellen

17-10-2023

Zeer tevreden!

Ik heb tweemaal besteld bij dr. Blend. Erg tevreden! Nu voor de 3e keer en er zit een fijne aanbieding bij! Super producten, erg lekker!

Kylie

14-10-2023

Top!

Ik ben begonnen met de 3 daagse detox sapkuur. Inmiddels opgebouwd naar 7 dagen. Een paar keer per jaar doe ik een kuur. Meestal als ik op een bepaald gewicht plateau, helpt het mij om net van die ene lastige kilo af te komen. Als ik daarna weer ‘normaal’ eet, komt hij er niet terug aan. Het grootste voordeel vind ik het gevoel dat ik tijdens en erna heb. Fitter, lichter, frisser en vooral heerlijk dat m’n opgeblazen buik en gevoel weg is. Elke dag heb ik wel een lastig moment. Maar het resultaat is het waard! Je krijgt een leuk overzichtelijk boekje erbij met schema en de benefits van elke drankje. Nadelen: het bieten drankje is blegh! De shots maken het voor mij moeilijker om vol te houden. Daarom later ik deze vaak staan en koop ik de sappen nu los.

Esther

11-10-2023

Heerlijk

Heerlijk eerlijk en pure sappen

Nine

09-10-2023

Top!

Wat een boost

Jonas jacobs

03-10-2023

Mooie combi van verschillende groente en/of fruit!

De sappen worden netjes geleverd. Het is op een dag divers wat je aan groentes en/of fruit binnenkrijgt. Bij een meerdaagse kuur is het wel eenzijdig omdat elke dag hetzelfde is. Fijn dat er ook een opbouw- en afbouwkuur is.

Sofie

02-10-2023

Heel tevreden

Heel tevreden over deze driedaagse detox. Goed vol te houden en ik voel mij gezonder. Mooie op stap om nog beter op mijn voeding te letten.

Anouk

29-09-2023

Super

Fijne ervaring, heb allereerst 3 dagen besteld omdat ik bang was dat ik het niet vol zou houden. Nu 5 dagen was goed te doen.

Kimberley Rienstra

29-09-2023

Nice fresh juices

Bought the 3 day detox box. Juices were nice and fresh. Would buy it again.

Naomi

29-09-2023

Een reset

Ik bestelde de sappen voor de tweede keer. Het voelt als een reset om daarna gezondere keuzes te maken. De sappen zijn lekker en voldoende om zonder honger de dag door te komen!

Sandra

26-09-2023

Goede

Goede levering, lekkere sappen en heldere instructie.

Romy

23-09-2023

zwaar, maar de moeite waard

ik heb de detox juice box van dr. blend als 3x besteld. Het is soms lastig om een hele dag niet te eten, maar de resultaten zijn het waard en ik voel me erna altijd een stuk beter.

chanel

21-09-2023

Super lekker

Heerlijke sapkuur, goed bevallen. Het is echt goed vol te houden. Sapjes zijn echt lekker. Sommige is minder maar dat lijkt me logisch. Toch 3 kilo mee kwijt geraakt.

Jamie

18-09-2023

Verrassend lekker en geen hongergevoel gehad!

Mooie afwisseling qua smaken! Hierdoor goed vol te houden. Absoluut geen hongergevoel gehad!

Cathy

13-09-2023

Top!!

Dit is de 2e keer dat ik een sappen detox ga doen. De eerste keer is zo goed bevallen. Ik was benieuwd of ik dit wel zou volhouden maar ik zag het als een uitdaging. En het ging me makkelijker af dan ik had verwacht. De sapjes waren prima te doen. De 1 lekkerder dan de ander maar dat is persoonlijk. Ik voel me zoveel beter hierna, veel minder opgeblazen en vol energie. En super snelle levering!

Jamie

11-09-2023

Gingershot

Beste gingershot op de markt!

Mario

06-09-2023

Blij met de bestelling

Kijk ernaar uit te gaan sappen!

Thirza Luckhardt

05-09-2023

Iedere dag een shotje

Ik begin iedere dag met een ontbijt en een shotje ginger. Maakt dat ik energiek de dag begin

Ineke

05-09-2023

Lekkere sapjes en topservice

Bij de plaatsing van de bestelling was er iets misgelopen bij de adresgegevens. Dit werd meteen doorgegeven en de vlotte communicatie via de whatsapp service zorgde ervoor dat - ondanks de levering dan toch ergens anders was gebeurd - dit meteen rechtgezet werd en er een extra puntentegoed werd toegekend. Zeer fijn & gebruiksvriendelijke werking!

Sofie

28-08-2023

Heerlijke sapjes

Ik heb meerdere sites met sapjes uitgeprobeerd maar ik blijf deze toch het lekkerst vinden. Ook het contact met de klantenservice is top, toen ik per ongeluk het verkeerde pakket had ontvangen werd het gelijk opgelost.

Michelle

26-08-2023

Eerste keer detoxen

Altijd al een keer een detoxkuur willen proberen en bij Dr Blend de 3-daagse vegi detox sapkuur besteld (met korting). De eerste dag was behoorlijk pittig met behoorlijke hoofdpijn, maar de overige 2 dagen gingen redelijk ‘gemakkelijk’. De versheid spat er vanaf en de smaak was prima (alleen nr 9 was geen favoriet) Bezorging ging ook erg soepel, je moet alleen wel wat ruimte in je koelkast hebben Maar voor herhaling vatbaar later dit jaar of volgend jaar. Bedankt!

Dave

23-08-2023

Goed vol te houden

Mijn ervaring is dat de sapkuur goed vol te houden is. Aanrader.

Nienke

22-08-2023

Lekkere sapjes, echt geweldig

Voor het eerst een 3-daagse Sapkuur gedaan, het was gemakkelijk vol te houden. Per dag mag je 9 sapjes, die ook nog perfect zijn afgestemd. De smaken van de sappen zijn echt heel lekker, waardoor je altijd zin hebt in de volgende! De fruitige smaak maakt de sapjes lekker zoet. Ik zou het iedereen aanraden om een Sapkuur te proberen. Ik voel me super fit en vol energie na de 3 dagen.

Klaas

22-08-2023

Top!

Wij hebben met ons kantoor de groente detox sappenkuur gedaan. Prima sapjes, geen honger gehad!

Melanie

21-08-2023

Snelle levering - sapjes zijn lekker

De sapjes zijn snel geleverd en netjes ingepakt. Ik was mijn 5% memberkorting vergeten toe te voegen aan mijn bestelling en daar ben ik gelijk mee geholpen. Top service

Linda

21-08-2023

Doet wat het moet doen

Na wat hickups de bestelling ontvangen. Gisteren begonnen. Ik zeg niet dat ik de sappen echt lekker vind, maar ik wil graag mijn vetverbranding een “boost” geven. Alles is prima alleen het gembershot is voor mij echt teveel van het goede. Ik verdun het met wat water en dat gaat prima. Al met al nog even afwachten wat het heeft gedaan maar die far so good

Marianne

19-08-2023

3 daagse detox

Super 3 kg afgevallen

Sandy

19-08-2023

Tevreden!

Dit was men eerste keer. Voelde me top na de kuur!

Hanane

16-08-2023

Goed vol te houden door heerlijke sapjes

Na een vakantie waarin ik nogal ongezond had gegeten en gedronken was ik toe aan een reset. Ook was ik erg benieuwd of ik het de sapkuur van 3-dagen zou kunnen volhouden. Dit bleek gemakkelijker dan verwacht door de lekkere afwisselende sapjes. Na de kuur zou ik niet willen zeggen dat ik gestopt ben met al het ongezonde, maar het heeft mij er zeker bewust van gemaakt van wat voor troep je af en toe eet en drinkt. Één keer in de zoveel tijd een kuur kan ik iedereen aanraden.

Lilian

15-08-2023

Snelle levering, lekkere sapje, goed vol te houden

De sapjes (op één na) en shots waren erg lekker, de 3 daagse kuur is goed vol te houden. Ik vond de fruit sapjes van de combi box wel aan de zoete kant, maar een welkome afwisseling. Zou een volgende keer misschien zelfs 5 dagen aandurven.

Lieke

13-08-2023

Lekkere sapjes!

Allemaal mooi genummerd voor gemakkelijk gebruik op de dag, smaken ook goed en geen honger gevoel

EE

10-08-2023

Voel me weer vol energie!

Na de 3-daagse detoxbox Sapkuur te hebben afgerond kan ik alleen maar zeggen dat ik meer dan tevreden ben met het resultaat. De sappen smaakten erg goed. De ginger shots zijn mijn favoriet geworden. De tijd van het innemen van de sappen was goed afgestemd zodat je daarna weer lekker door kon met volle energie. Zeker een aanrader om jezelf te testen en je lichaam op te schonen.

Reinier

09-08-2023

Super lekker sappen

Ik heb 3daagse sapkuur gevolgd en de sappen zijn super lekker Ik vond persoonlijk wel pittig die 3dagen zonder eten Maar achteraf nu zou ik weer zo doen want die sappen waren gewoon lekker

Housnia

04-08-2023

Fruitsapjes heerlijk, groentesapjes wat pittig en bitter

Ik was voor de 3daagse combi detox gegaan, omdat ik groente en fruit in mijn sapjes wilde. Ik had niet goed gelezen dat er dan 2 dagen groentesapjes zijn en 1 dag fruitsapjes. De groentesapjes vond ik niet allemaal lekker. Veel gebruik van selderij en gember, wat resulteerde in bittere smaken en pittigheid. "afgeblust" met wat fruit had ik dat wel prima gevonden, maar zonder zoetje was het niet helemaal mijn ding. De fruit sapjes waren wel lekker vond ik en daar bleek ook groente in te zitten, dus de volgende keer bestel ik niet de combi detox maar de fruitdetox. De klantenservice is trouwens heel betrokken en vriendelijk. Plusje :)

Arianne

04-08-2023

Geweldig

Fijn aanbod verschillende healthy shots en sapjes. Ik ben vooral Fan (en grote inkoper) van de 60ml shots. Zeker als er 1+1 gratis acties regelmatig zijn. Snelle levering! Vriendelijke klantenservice en bezorger.

Zoë

31-07-2023

Prettige en professionele communicatie, snelle levering en weer lekker fit!

Prettige ervaring gehad met de sappen van dr. Blend. Ik zal eerlijk zijn, de eerste keer moest ik erg wennen aan de smaken, vooral groentesap in de ochtend is niet perse mijn ding:) Maar het viel mij alles mee, voelde mij stukken lichter (mentaal en fysiek). De levering is in eerste instantie niet goed gegaan, maar dit hebben ze zeer snel en accuraat opgelost. Dank voor de korte lijntjes en prettige communicatie.

Anoek

30-07-2023

Aanrader

Goede producten en makkelijk in gebruik Echt een aanrader

Chantal

26-07-2023

Lekkere sapjes snel geleverd!

Tijdens de zomermaanden vind ik het fijn om tussendoor te sapvasten, omdat ik dan doorgaans minder honger heb, maar wel voldoende voedingsstoffen wil binnenkrijgen. Dat lukt me perfect met de sapjes van Dr. Blend. Ik ben een grote fan van het assortiment en vind elk sapje ontzettend lekker!

Sterre

22-07-2023

Beste keuze ooit

Altijd veel last van mijn darmen! Maar nu ik regelmatig een paar dagen detox heb ik nergens meer last van! Ik raad het ook altijd iedereen aan

Kim

21-07-2023

Prima sappen en leveringsmoment zelf te kiezen, erg prettig

Variatie in sappen door de Combi kuur. Fijn dat je zelf je leveringsmoment kan kiezen

Pepijn van der Heijden

16-07-2023

Doet echt wat mee je levensstijl

Ik heb twee weken geleden een driedaagse detox kuur gedaan en dat was echt fantastisch. De sappen zijn heerlijk maar door de goede communicatie was het allemaal heel makkelijk. Ze geven je advies wat te doen/ eten in de dagen ervoor en erna en daardoor had ik ook weinig last van de detox. Nu, twee weken later, merk ik ook dat het echt iets geeft gedaan met mijn eetgewoontes. Ik eet totaal anders (= gezond) en dat bevalt heel goed.

Carin

14-07-2023

Goed vol te houden & goede afwisseling

De sapjes zijn erg goed vol te houden, alleen vroeg naar bed want de avonden zijn wel lang. Zeker de sapjes met wat meer fruit waren echt lekker en het passion shotje gaf een goede energyboost! Klein minpuntje de doppen zaten zo strak dat het soms lastig open te krijgen was.

Lianne

13-07-2023

Heel fijn na mijn vakantie

De 3 daagse detox al een paar keer gedaan, vooral na mijn vakantie erg fijn! Voel me een stuk minder opgeblazen sinds ik dit doe!

Ashni

02-07-2023

Top!

Superlekkere gembershotjes en snel geleverd, top service!

Read all reviews on Kiyoh

Frequently Asked Questions

Community:

 1. 1. What is the zero waste label?

  On our sales page you will find products with a blue zero waste label. These products have a shelf life of 4 days. If you freeze the juices, you can keep them for another 90 days. This way we prevent our juices with an expiring THT from having to be destroyed. Take advantage of it!

 2. 2. Can I subscribe to a Dr. Blend newsletter?

  The Dr. Blend newsletter is worth its weight in gold! You get information on offers and new products before the market. At Dr. Blend, we keep it clean and uncluttered and only send you emails when we really have something to report. It’s easy to subscribe, and if the product doesn’t meet your expectations, it’s easy to unsubscribe again. But note that by subscribing you will receive a 10% discount on your next order.

 3. 3. What does Dr. Blend do against waste?

  The residual pulp of used vegetables and fruit is recycled in a sustainable way. For example, for compost, for other products or to be donated to farms. In addition, our PET bottles are made from recycled materials and our boxes are made from recycled cardboard. Dr. Blend also has a “together against waste” page – see this page here -> the sales page.

 4. 4. How does the Dr. Blend sale work?

  The offers and discount codes are there for you. We do everything we can to create the most attractive discount offers possible.  Of course, there are a few rules

  1. Together Against Waste orders cannot be returned
  2. We do not use discounts on discounts. If a product is available in our sales overview, it is the offer and other discount codes expire
  3. A discount code has a validity of 1.5 years.
  4.  Dr. Blend reserves the right to terminate promotions, discount codes and Together Against Waste products at any time. Dr. Blend also reserves the right to extend promotions, discount codes and Together Against Waste products at any time.
 5. 5. Can I save points? How does the “Tell a friend” program work?

  At Dr. Blend you can save for free products. You will also be rewarded if you refer your friends, family or colleagues. You need to create an account to do this. Check out our loyalty program here -> go to the loyalty program page

 6. 6. Can I find Dr. Blend on social media?

  Dr. Blend is active on several social media channels such as Pinterest, Facebook and Instagram @drblend.  Our channels are accessible to anyone who participates with the right intentions in our public social media channel. However, it is important to note that Dr. Blend reserves the right, at any time, to block access to its channels to anyone who does not use the social media channel in accordance with Dr. Blend’s core values. In addition, Dr. Blend reserves the right to censor or delete posts.

 7. 7. I would like to give a Dr. Blend product to someone. Is this possible?

  Yes, it’s great that you want to give Dr. Blend as a gift. We work with digital voucher codes -> credit cards.  The gift voucher for the detox and/or juice treatment is an original gift. You can also offer a juice voucher. In any case, you will please someone by giving them the gift of a healthy lifestyle.  This is a unique opportunity to give a healthy gift to your friends, colleagues or family anywhere in the world. Dr. Blend delivers worldwide.

  Have you received a digital gift voucher and would like to purchase a detox or juice treatment? Please enter the code in the discount code field during checkout. The gift certificate is valid for one year. The gift certificate cannot be exchanged for cash.

 8. 8. What are the benefits of creating an account?

  Become a member and get 10% off + free delivery on your next purchase. You’ll be the first to know about new products, discount codes and, of course, our great offers. Plus, you can easily view your order history, create wish lists and save up for free boxes. Dr. Blend also rewards you for referring other customers.

Payment information:

 1. 1. What happens if I don’t have a balance or if there is another reason why the amount cannot be debited?

  One week before the detox is sent, we will send you a message saying: make sure the money is on the account. Is the money not on the account? In this case, we will still send you the package with a giro credit card. This way, you can transfer the money yourself at a later time.

 2. 2. What payment methods are available?

  Payment by credit card (please note the additional fees that the credit card company will charge you) Visa, Mastercard, American Express

  Subsequent payment. We use Klarna. For more information about Klarna: https://www.klarna.com/nl/ 

  • ING HomePay
  • Paypal
  • Ideal
  • Mister Cash
  • KBC, Belfius 
  • Bank Cards 
  • Sofort Banking 
  • Maestro 
  • Bank transfer (in this case we will only send the order when the money is in our account). The transfer is made to Mollie Payments. It may take 2-3 working days before this is visible on our own account. You will receive clear instructions by email.  

Product info juice cleanse:

 1. 1. What are Dr Blend’s juices and shots good for?

  Our juices and shots are great to have in your fridge. Our juices are all healthy and real vitamin and vegetable bombs. Do you have trouble consuming enough vitamins and minerals? Then the Dr. Blend juices will help you on your way. Check out our product pages to see what our juices are good for and choose the right supplement to your daily diet.

 2. 2. Is the Dr. Blend Detox Box suitable for someone with irritable bowel syndrome?

  Customer experience has shown that a detox is not suitable for people with irritable bowel syndrome. However, our boxes are suitable. However, we cannot state with 100% certainty that the use of such a projectile can cause disturbances in the intestines. Is this the case? If so, you should of course stop, inform us and consult your doctor.

 3. 3. What is the difference between a detox box and the Vita Box?

  Our detox boxes are specifically designed to detoxify and help the body cleanse itself. In addition, a detox is a good stepping stone to a healthy lifestyle or to maintaining a healthy lifestyle. A Vita Box is intended to supplement the vitamins and minerals in your daily diet. Not everyone wants to go on a detox. So the Vita Box is a great box to use.

 4. 4. Are there any scientific studies on the effects of a detox?

  Scientific research shows that your body is busy cleaning itself day after day, all day long. This is what your kidneys, liver and skin do. They filter and catalyse. What does a detox do physically? Few, if any, scientific articles have been written on this subject. We prefer to talk about emotional awareness and a few days of rest in your body. Dr. Blend Juice Cures are designed to reset. Not so much to cleanse and detoxify. However, the ingredients we use are all healthy and our recipes are formulated to support your health.

 5. 5. Can I detoxify if I am ill or taking medication? What are the possible side effects of detoxification?

  We strongly advise against combining detox with medication. For medical questions, we refer you to the specialist doctor who is treating you. The side effects of detoxification vary from person to person. Some people have a lot of energy, while others have low energy levels. Some people sleep less well, have muscle pain, headaches, cold or chills.

 6. 6. Why are the calories of a juice cleanse the same for everyone?

  Our detox program is designed to support the body’s natural cleansing process. We have developed a balanced package that promotes detoxification but also gives you enough energy. Of course, every body is built a little differently, so everyone may react differently to our detox.

 7. 7. How often can I detox?

  We recommend that you detox 6 times or a  maximum 12 times per year. 

 8. 8. What is the best detox to start with and why is the 7-day detox an advanced detox?

  If you have never taken a detox before, we advise you to choose the beginners’ detox. It lasts 3 days. The 7-day detox is a heavy test for the body and mind. If you have little or no experience with juice detoxification, we recommend that you start with a 3-day juice detox and work your way up.

 9. 9. How should I change my diet before starting a detox?

  During a detox, your body receives far fewer substances, so it’s good that it’s already a little used to this. Our advice? A maximum of 2 days before and a minimum of 2 days after your detox:

  1. Do not drink alcohol.
  2. Do not smoke cigarettes.
  3. Preferably no meat and no red meat at all.
  4. Do not eat cake and avoid sweets as much as possible.
  5. Do not drink coffee and tea containing caffeine.
 10. 10. How much water can you drink during a detox?

  During the detoxification cure, we advise you – apart from the injections and the juice cure – to drink a lot of water. This strengthens your body’s cleansing support. By drinking a lot of water, you will not need to go to the toilet frequently. This way, waste products can leave your body. But be careful not to drink too much water. Your kidneys can process 0.7 to 1 litre of fluid per hour. We therefore advise you to drink 2 to 3 litres of water per day, in addition to the detox juices.

 11. 11. Can I exercise during detoxification and can I eat during detoxification?

  Exercise has been scientifically proven to reduce stress, improve mood, increase energy and shape the body. It is also an excellent outlet. You can exercise while detoxing. We recommend only light cardio. Do you feel dizzy or lightheaded? Stop immediately and do not exercise for the rest of the detox days.

  If you really want to leave your bowels alone for a while and support the body’s natural cleansing process as much as possible, it is best to drink only juices. We therefore advise you not to eat during the detoxification. If this is really impossible, we advise you to eat a light soup. Every body reacts differently to detoxification. So our advice is really advice. Nothing is forbidden.

 12. 12. What is the minimum age to start a Dr. Blend detox cleanse?

  There is no official age limit, but we recommend that you start a detox at the earliest at the age of 18. Fortunately, it’s very easy to lead a healthy life when you’re young, simply by not smoking, consuming less alcohol and sugar and exercising a lot. Of course, our wide range of juices is suitable for young and old.

 13. 13. Can I do a detox if I am pregnant?

  Unfortunately, we cannot recommend this. Also, if you are still breastfeeding, up to 6 months, we do not recommend a detox. However, you can of course consume our juices on their own. Check out the full range of fruit and vegetable juices here drblend.com

 14. 14. Can I lose weight with the help of Dr. Blend’s detoxification treatments? And if I want to lose weight, what should I do?

  During detoxification, weight loss can indeed occur. But don’t consider yourself lucky. During a detox or juice treatment you mainly lose muscle mass, not fat. Moreover, the kilos lost during the detox can come back later. We do not recommend Dr. Blend juice cures solely as a way to lose weight. The detox – following a juice cleanse – is intended to cleanse, give your intestines a rest and reset your body and mind.

  We are not dieticians or nutritionists. What often helps is to start with a review of your diet. Then adapt that diet in a feasible way, do (extra) sport and make sure you eat less sweets. Set goals and weigh yourself at fixed times. All this should bring you closer to your target weight.

 15. 15. What is the purpose of detoxification?

  Detoxing with Dr. Blend is a good way to give your intestines a break. In addition, our juice cure is mainly intended for a reset. Both physically and emotionally. When you do a detox for a few days, you automatically become aware of the unhealthy eating habits you have – just like everyone else. The beauty of a detox with Dr. Blend is that it also gives you a lot of confidence and willpower. Can you do it? Then you can do more!

Product information general:

 1. 1. How does Dr. Blend deal with corona?

  Our service continues. Our absolute top priority is the safety of our delivery staff, customers and consumers. We are following all the recommended measures from the RIVM and the GGD.

  We are currently working on extending the daily delivery time and other measures for our delivery staff and office staff. We are taking additional measures to keep working conditions as healthy and safe as possible and to reduce the risk of contamination.

  Please note! We will continue to deliver our products 6 days a week. We ask for your understanding if an order is not delivered at the desired time.

 2. 2. How does eating a varied diet affect my body?

  When you take in different nutrients, you create balance. You get a bit of everything. Do you want to know if your diet is providing enough vitamins, minerals and fats? Then contact a nutrition coach.

 3. 3. What is ascorbic acid?

  Ascorbic acid is another word for vitamin C, but due to EU regulations it may not be labelled as such. This is an antioxidant that is used as an aid to prevent oxidation (browning) of mainly apple juice (but also pear and carrot juice).

  We add up to 0.2% ascorbic acid to some juices. This differs per fruit type and time of the year. It also disappears during the shelf life because it is oxidised by oxygen. When brown colouring is visible, ascorbic acid is no longer present.

 4. 4. How are Dr. Blend juices produced?

  Fruits and vegetables are first washed on a conveyor belt, then pureed and finally the juice is squeezed cold from these fruit and vegetable purees. The rich flavour, vitamins and nutrients are thus optimally preserved. After pressing, accurate weighing machines ensure that each bottle contains exactly the right amount of ingredients.

  The entire production process takes place in a refrigerated environment and under strict hygienic controls. The core temperature does not exceed 7°C and automatic cleaning takes place after the production of each individual product. Are the bottles full? Then they are packed in special refrigerated crates and provided with a registration code. In this way, we can see exactly where our bottles are when.

 5. 5. What are HPP juices and what is cold pressed?

  HPP (High Pressure Processing) is a mild preservation technique. This means that the filled juice bottles are placed in the tubes of the machine, after which the machine is hermetically sealed. Next, the cold water pressure is built up to a maximum of 6,000 bar. The recipe determines the exact pressure and treatment time in the machine. The high pressure ensures that yeasts and bacteria are eliminated without detracting from the fresh taste, vitamins and nutritional values. Moreover, this method of production extends the shelf life of the juices to no less than 10 to 15 days.

  Cold Pressed juices, or cold pressed juices, result from a process that is made up of two steps.

  Step 1:

  Fruit and vegetables are shredded into a pulp. How is this done? By means of a shredding process; a steel rotating disc ensures that the fruit and vegetables are shredded neatly. We then move the product to a large feed pipe and from there it falls into a special filter bag; a large sieve as it were.

  Step 2:

  The second part of the process takes place in the hydraulic press. This press ensures that the pulp is exposed to extremely high pressure between two plates. This pressure causes the juice of the product to drip into a collection tray. This leaves the fibre content in the filter bag. Usually, the remaining fibres are composted, recycled into food products or donated to farms. So as little waste as possible.

   

 6. 6. Can I freeze Dr. Blend juices?

  Yes, you can. When you freeze the juices, they can be kept for up to 90 days. However, it is not recommended to freeze the juices again after defrosting them.

 7. 7. How long can the Dr. Blend juices be kept?

  Because of the unique HPP process the juices have a shelf life of 10 – 15 days. If you freeze the juices, you can keep them for up to 90 days.

Shipping information:

 1. 1. Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

  Wij leveren de box keurig bij je af op het adres van jouw keuze. We hebben geen fysieke winkels en afhalen in ons magazijn behoort niet tot de opties

 2. 2. Can I also receive the detox package at another delivery address?

  Yes, please make sure you give the correct address and phone number.

 3. 3. What happens if we can’t deliver your order?

  Usually we deliver the box to the neighbours with a notification in your mailbox. Or we try a second time. A second time, the shipment returns to our warehouse. We will charge you for the extra shipping costs.

 4. 4. What are the delivery costs of a detox package?

  Free delivery for orders over 75 euros,

 5. 5. Can I cancel my order?

  If you wish to cancel an order, please let us know as soon as possible through one of our contact channels. Dr. Blend applies the consumer law guidelines with regard to cancellation. This protects you as a consumer. Of course, a cancellation must comply with our general terms and conditions. The most important thing to know is that if you cancel an order, but the order has already been delivered and opened, we reserve the right to invoice you for the entire order.

 6. 6. How can I track my order?

  With same day delivery, you will receive your Track & Trace at around 16:00.

  For the next day option, you will receive the Track & Trace in the evening (usually around 23.00 hours).

 7. 7. What is the delivery time for Dr. Blend?

  Order before 3pm and your box will be picked up and dispatched on the day of your order, and received within 48 hours

  Order after 3pm and your box will be picked up the day after your order and received within 72 hours

Why Dr Blend?

Happy customers

More than 80 thousand customers and 20 million juices sent

Fast Delivery

Order before 21.45 on business days, same day shipped

100% fresh 100% healthy

Our juices have a shelf life of 8-15 days upon delivery

Cold Pressed H.P.P.

Our juices are fresh, cold and immediately drinkable upon delivery

Are you following us on Instagram?

@DRBLEND
insta insta verse maaltijd veggie detox
@DRBLEND

Shopping cart

Continue shopping Close

Your cart is empty Sad

ALL PRODUCTS

 • gratisaccount Free loyalty program
 • clock Worldwide shipping
 • vragen Questions? support@drblend.com
 • gekoeld Refrigerated home delivery