star star star star star
9.2 based on 2784+ reviews
Customer careCustomer success
 • gratisaccount Free loyalty program
 • clock Worldwide shipping
 • vragen Questions? Customer service until 22:00
 • gekoeld Refrigerated home delivery
Check mark
star star star star star
8,9 based on 2800+ reviews

Free shipment & 25% discount with promo code SUMMER25

9.2
star star star star star
2784
 • gratisaccount Free loyalty program
 • clock Worldwide shipping
 • vragen Questions? Customer service until 22:00
 • gekoeld Refrigerated home delivery
 • gratisaccount Free loyalty program
 • clock Worldwide shipping
 • vragen Questions? Customer service until 22:00
 • gekoeld Refrigerated home delivery
BUY->  BUY->  BUY->  BUY->  

Reviews 1 to 5 star

Since our start in 2014, we have juiced more than 20 million juices, shipped 200,000 boxes to 12 countries and our products are available in supermarkets, catering concepts, hospitals, gyms, company canteens and oh yes and in airports! Our overall review score is very high considering the fact that we serve so many customers. Dr. Blend strives daily to achieve the highest possible, both positive and less positive reviews give us energy to optimise our processes. We are therefore very grateful to our loyal community for supporting the Dr. Blend concept. Even if the disappointed review of those orders arrived 1 hour earlier than that person expected or a competitor's niece who thought it would be nice to leave a negative review. Dr. Blend and the community know better. Quality always wins!

9.2 based on 2784+ reviews

Fijne lekkere sapjes

Mooie flesjes, veel verschillende smaken en diverse keuzes

Robin

06-12-2023

Super!.

Snelle en altijd correcte levering van verse gezonde sapjes die het eenvoudig maken om te sapvasten.

Nancy Bakker

04-12-2023

Uitstekende Service en Snelle Oplossing!

Ik wil even de tijd nemen om mijn ervaring met Dr. Blend te delen. Onlangs had ik een klein probleempje met mijn bestelling, maar de manier waarop het Dr. Blend-team dit heeft opgelost, verdient echt een pluim!Vanaf het moment dat ik contact opnam, voelde ik me serieus genomen. Tommy van het Customer Success Team was niet alleen super vriendelijk, maar ook razendsnel met een oplossing. Hij bood me twee opties aan en gaf me de ruimte om te kiezen wat het beste voor mij werkte. De snelheid en efficiëntie waarmee mijn probleem werd aangepakt, was echt indrukwekkend. Het is duidelijk dat klanttevredenheid hoog in het vaandel staat bij Dr. Blend.Kortom, een dikke aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en fantastische service. Bedankt, Dr. Blend en vooral Tommy, voor jullie hulp en snelle actie!Groetjes, Leah Broger

Leah

01-12-2023

3 kilo kwijt in 5 dagen

Sapjes waren op geselecteerde datum ook netjes geleverd met een duidelijke schema. Geen echt honger gevoel gehad en 3 kilo afgevallen. Zeker aan te raden

Mel

29-11-2023

Super lekker en een fijne opstap

De eerste keer dat ik de sapjeskuur volgde was in de zomer.Het is een fijne opstap voor het verder afvalproces. Het zijn lekkere sapjes. Ik ga het nu weer bestellen en samen met een vriendinnetje doen. Ik heb op youtube ook een vlog geplaatst erover :)

Miriam

27-11-2023

In één woord: super!

Er was iets niet goed gegaan met mijn bestelling. Baalde enorm en nam direct contact met ze op. De manier waarop ze het op hebben gelost is meer dan fantastisch. Ik kreeg een nieuwe levering - rekening houdend met mijn agenda - en de oude werd weer meegenomen. Zonder twijfel. En met een extraatje. De communicatie rondom de nieuwe levering was ook erg prettig. Ik was echt zeer positief verrast!

Amanda

16-11-2023

Lekkere en gevarieerde sapjes

Positieve ervaringen met de 3-dagen sapkuur. Lekkere sapjes met verschillende ingrediënten en heel de dag het gevoel dat ik vol zit. Doe dit een paar keer per jaar en voelt goed!

Shira

16-11-2023

Top kuur

Sapjes zijn niet allemaal super lekker maar ik voel mij goed.

Elisabet

13-11-2023

Top sapjes! Snelle bezorging

De Yellow Freshness Nº17 is echt mijn favoriet tot nu toe! Maar ook de andere sapjes waren lekker en vers! Ik vind Dr.blend echt een uitkomst + ze leveren heel snel!

Demi

12-11-2023

Heerlijk en goed vol te houden

Ook de groentesappen drink je makkelijk weg. Als het even niet uitkomt kan je ze ook gewoon invriezen. Goeie klantenservice ook en levering zo snel als het licht. Ik kan het iedereen aanraden als je op een laatdrempelige manier je lijf ff wilt helpen op te schonen.

Liesbeth

11-11-2023

Goede en lekkere sappen

Voel me er lekker dit door!

Kim

08-11-2023

100% recommend

De juices zijn superlekker, gezond en fresh!

Daniëlle

01-11-2023

Fout door bezorgservice

Er was iets misgegaan met de bezorgservice. Echter heeft dr Blend dit goed opgelost.

Zenja Kessels

01-11-2023

Fantastisch

Geeft echt een top gevoel, en heb veel meer concentratie gekregen

Xanne

31-10-2023

Heel goed vol te houden!

De sapkuur is heel goed vol te houden. Geen honger gehad en (bijna) alle sapjes waren lekker. Aanrader!

Mik

31-10-2023

Speedy delivery

Good taste Speedy delivery A lot of vitamine every day!

ELENA

29-10-2023

Perfect, ook de levering

Perfecte sapjes en lekkere shots. De levering was perfect. Realtime te volgen en op de minuut nauwkeurig.

Kev

29-10-2023

Supermakkelijk. Lekker afgevallen en smaakt prima

Is niet moeilijk om te doen. De meeste sappen smaken prima. Ben er goed van afgevallen bijna 3 kilo. Maar het belangrijkste is dat ik mij er goed bij voel. Heb vaak last van mijn buik na het eten naar nu eigenlijk helemaal niet. Ik heb samen met mijn vriendin de 7 dagen detox gedaan.

Chiquita Salemink

25-10-2023

Fijne sappenkuur die effectief is

Een tijd geleden de 3 daagse sappenkuur gedaan en het heeft mij echt goed gedaan. Het is goed vol te houden en het zijn lekkere sappen. Ik sliep beter en had meer energie door de dag heen.Het voelde voor mij weer als een reset. Nu weer een 3 daagse sappenkuur bestelt en ik kijk er naar uit!

Karlijn Musscher

24-10-2023

Goede kwaliteit

De levering was niet goed. Heb lang moeten wachten helaas. Gelukkig waren de sapjes wel goed en lekker!

Zoë

22-10-2023

fantastisch

heerlijke sappen met vol vitamines. zo geen spijt van dat ik hier besteld. snellere levering en ook nog eens lekker. en je hebt volle keuze uit sappen van groente tot fruit of shots.

samantha

21-10-2023

Lastige start, goeie nazorg

Lastige start, goeie nazorg. Ze zijn niet Fake en doen hun uiterste best om klanttevredenheid na te streven. Zijn wel nog wat verbeterpunten, zoals aanmeldpunt wanneer er iets fout geleverd werd.

Ellen

17-10-2023

Zeer tevreden!

Ik heb tweemaal besteld bij dr. Blend. Erg tevreden! Nu voor de 3e keer en er zit een fijne aanbieding bij! Super producten, erg lekker!

Kylie

14-10-2023

Top!

Ik ben begonnen met de 3 daagse detox sapkuur. Inmiddels opgebouwd naar 7 dagen. Een paar keer per jaar doe ik een kuur. Meestal als ik op een bepaald gewicht plateau, helpt het mij om net van die ene lastige kilo af te komen. Als ik daarna weer ‘normaal’ eet, komt hij er niet terug aan. Het grootste voordeel vind ik het gevoel dat ik tijdens en erna heb. Fitter, lichter, frisser en vooral heerlijk dat m’n opgeblazen buik en gevoel weg is. Elke dag heb ik wel een lastig moment. Maar het resultaat is het waard! Je krijgt een leuk overzichtelijk boekje erbij met schema en de benefits van elke drankje. Nadelen: het bieten drankje is blegh! De shots maken het voor mij moeilijker om vol te houden. Daarom later ik deze vaak staan en koop ik de sappen nu los.

Esther

11-10-2023

Heerlijk

Heerlijk eerlijk en pure sappen

Nine

09-10-2023

Top!

Wat een boost

Jonas jacobs

03-10-2023

Mooie combi van verschillende groente en/of fruit!

De sappen worden netjes geleverd. Het is op een dag divers wat je aan groentes en/of fruit binnenkrijgt. Bij een meerdaagse kuur is het wel eenzijdig omdat elke dag hetzelfde is.Fijn dat er ook een opbouw- en afbouwkuur is.

Sofie

02-10-2023

Heel tevreden

Heel tevreden over deze driedaagse detox. Goed vol te houden en ik voel mij gezonder. Mooie op stap om nog beter op mijn voeding te letten.

Anouk

29-09-2023

Super

Fijne ervaring, heb allereerst 3 dagen besteld omdat ik bang was dat ik het niet vol zou houden.Nu 5 dagen was goed te doen.

Kimberley Rienstra

29-09-2023

Nice fresh juices

Bought the 3 day detox box. Juices were nice and fresh. Would buy it again.

Naomi

29-09-2023

Een reset

Ik bestelde de sappen voor de tweede keer. Het voelt als een reset om daarna gezondere keuzes te maken. De sappen zijn lekker en voldoende om zonder honger de dag door te komen!

Sandra

26-09-2023

Goede

Goede levering, lekkere sappen en heldere instructie.

Romy

23-09-2023

zwaar, maar de moeite waard

ik heb de detox juice box van dr. blend als 3x besteld. Het is soms lastig om een hele dag niet te eten, maar de resultaten zijn het waard en ik voel me erna altijd een stuk beter.

chanel

21-09-2023

Super lekker

Heerlijke sapkuur, goed bevallen. Het is echt goed vol te houden. Sapjes zijn echt lekker. Sommige is minder maar dat lijkt me logisch. Toch 3 kilo mee kwijt geraakt.

Jamie

18-09-2023

Verrassend lekker en geen hongergevoel gehad!

Mooie afwisseling qua smaken! Hierdoor goed vol te houden. Absoluut geen hongergevoel gehad!

Cathy

13-09-2023

Top!!

Dit is de 2e keer dat ik een sappen detox ga doen. De eerste keer is zo goed bevallen. Ik was benieuwd of ik dit wel zou volhouden maar ik zag het als een uitdaging. En het ging me makkelijker af dan ik had verwacht. De sapjes waren prima te doen. De 1 lekkerder dan de ander maar dat is persoonlijk. Ik voel me zoveel beter hierna, veel minder opgeblazen en vol energie. En super snelle levering!

Jamie

11-09-2023

Gingershot

Beste gingershot op de markt!

Mario

06-09-2023

Blij met de bestelling

Kijk ernaar uit te gaan sappen!

Thirza Luckhardt

05-09-2023

Iedere dag een shotje

Ik begin iedere dag met een ontbijt en een shotje ginger.Maakt dat ik energiek de dag begin

Ineke

05-09-2023

Lekkere sapjes en topservice

Bij de plaatsing van de bestelling was er iets misgelopen bij de adresgegevens. Dit werd meteen doorgegeven en de vlotte communicatie via de whatsapp service zorgde ervoor dat - ondanks de levering dan toch ergens anders was gebeurd - dit meteen rechtgezet werd en er een extra puntentegoed werd toegekend. Zeer fijn & gebruiksvriendelijke werking!

Sofie

28-08-2023

Heerlijke sapjes

Ik heb meerdere sites met sapjes uitgeprobeerd maar ik blijf deze toch het lekkerst vinden. Ook het contact met de klantenservice is top, toen ik per ongeluk het verkeerde pakket had ontvangen werd het gelijk opgelost.

Michelle

26-08-2023

Eerste keer detoxen

Altijd al een keer een detoxkuur willen proberen en bij Dr Blend de 3-daagse vegi detox sapkuur besteld (met korting).De eerste dag was behoorlijk pittig met behoorlijke hoofdpijn, maar de overige 2 dagen gingen redelijk ‘gemakkelijk’. De versheid spat er vanaf en de smaak was prima (alleen nr 9 was geen favoriet)Bezorging ging ook erg soepel, je moet alleen wel wat ruimte in je koelkast hebbenMaar voor herhaling vatbaar later dit jaar of volgend jaar.Bedankt!

Dave

23-08-2023

Goed vol te houden

Mijn ervaring is dat de sapkuur goed vol te houden is. Aanrader.

Nienke

22-08-2023

Lekkere sapjes, echt geweldig

Voor het eerst een 3-daagse Sapkuur gedaan, het was gemakkelijk vol te houden. Per dag mag je 9 sapjes, die ook nog perfect zijn afgestemd.De smaken van de sappen zijn echt heel lekker, waardoor je altijd zin hebt in de volgende! De fruitige smaak maakt de sapjes lekker zoet.Ik zou het iedereen aanraden om een Sapkuur te proberen. Ik voel me super fit en vol energie na de 3 dagen.

Klaas

22-08-2023

Top!

Wij hebben met ons kantoor de groente detox sappenkuur gedaan. Prima sapjes, geen honger gehad!

Melanie

21-08-2023

Snelle levering - sapjes zijn lekker

De sapjes zijn snel geleverd en netjes ingepakt. Ik was mijn 5% memberkorting vergeten toe te voegen aan mijn bestelling en daar ben ik gelijk mee geholpen.Top service

Linda

21-08-2023

Doet wat het moet doen

Na wat hickups de bestelling ontvangen. Gisteren begonnen. Ik zeg niet dat ik de sappen echt lekker vind, maar ik wil graag mijn vetverbranding een “boost” geven.Alles is prima alleen het gembershot is voor mij echt teveel van het goede. Ik verdun het met wat water en dat gaat prima.Al met al nog even afwachten wat het heeft gedaan maar die far so good

Marianne

19-08-2023

3 daagse detox

Super 3 kg afgevallen

Sandy

19-08-2023

Tevreden!

Dit was men eerste keer. Voelde me top na de kuur!

Hanane

16-08-2023

Goed vol te houden door heerlijke sapjes

Na een vakantie waarin ik nogal ongezond had gegeten en gedronken was ik toe aan een reset. Ook was ik erg benieuwd of ik het de sapkuur van 3-dagen zou kunnen volhouden. Dit bleek gemakkelijker dan verwacht door de lekkere afwisselende sapjes. Na de kuur zou ik niet willen zeggen dat ik gestopt ben met al het ongezonde, maar het heeft mij er zeker bewust van gemaakt van wat voor troep je af en toe eet en drinkt. Één keer in de zoveel tijd een kuur kan ik iedereen aanraden.

Lilian

15-08-2023

Snelle levering, lekkere sapje, goed vol te houden

De sapjes (op één na) en shots waren erg lekker, de 3 daagse kuur is goed vol te houden. Ik vond de fruit sapjes van de combi box wel aan de zoete kant, maar een welkome afwisseling. Zou een volgende keer misschien zelfs 5 dagen aandurven.

Lieke

13-08-2023

Lekkere sapjes!

Allemaal mooi genummerd voor gemakkelijk gebruik op de dag, smaken ook goed en geen honger gevoel

EE

10-08-2023

Voel me weer vol energie!

Na de 3-daagse detoxbox Sapkuur te hebben afgerond kan ik alleen maar zeggen dat ik meer dan tevreden ben met het resultaat.De sappen smaakten erg goed. De ginger shots zijn mijn favoriet geworden. De tijd van het innemen van de sappen was goed afgestemd zodat je daarna weer lekker door kon met volle energie.Zeker een aanrader om jezelf te testen en je lichaam op te schonen.

Reinier

09-08-2023

Super lekker sappen

Ik heb 3daagse sapkuur gevolgd en de sappen zijn super lekkerIk vond persoonlijk wel pittig die 3dagen zonder eten Maar achteraf nu zou ik weer zo doen want die sappen waren gewoon lekker

Housnia

04-08-2023

Fruitsapjes heerlijk, groentesapjes wat pittig en bitter

Ik was voor de 3daagse combi detox gegaan, omdat ik groente en fruit in mijn sapjes wilde. Ik had niet goed gelezen dat er dan 2 dagen groentesapjes zijn en 1 dag fruitsapjes. De groentesapjes vond ik niet allemaal lekker. Veel gebruik van selderij en gember, wat resulteerde in bittere smaken en pittigheid. "afgeblust" met wat fruit had ik dat wel prima gevonden, maar zonder zoetje was het niet helemaal mijn ding. De fruit sapjes waren wel lekker vond ik en daar bleek ook groente in te zitten, dus de volgende keer bestel ik niet de combi detox maar de fruitdetox.De klantenservice is trouwens heel betrokken en vriendelijk. Plusje :)

Arianne

04-08-2023

Geweldig

Fijn aanbod verschillende healthy shots en sapjes. Ik ben vooral Fan (en grote inkoper) van de 60ml shots. Zeker als er 1+1 gratis acties regelmatig zijn. Snelle levering! Vriendelijke klantenservice en bezorger.

Zoë

31-07-2023

Prettige en professionele communicatie, snelle levering en weer lekker fit!

Prettige ervaring gehad met de sappen van dr. Blend. Ik zal eerlijk zijn, de eerste keer moest ik erg wennen aan de smaken, vooral groentesap in de ochtend is niet perse mijn ding:) Maar het viel mij alles mee, voelde mij stukken lichter (mentaal en fysiek). De levering is in eerste instantie niet goed gegaan, maar dit hebben ze zeer snel en accuraat opgelost. Dank voor de korte lijntjes en prettige communicatie.

Anoek

30-07-2023

Aanrader

Goede producten en makkelijk in gebruikEcht een aanrader

Chantal

26-07-2023

Lekkere sapjes snel geleverd!

Tijdens de zomermaanden vind ik het fijn om tussendoor te sapvasten, omdat ik dan doorgaans minder honger heb, maar wel voldoende voedingsstoffen wil binnenkrijgen. Dat lukt me perfect met de sapjes van Dr. Blend. Ik ben een grote fan van het assortiment en vind elk sapje ontzettend lekker!

Sterre

22-07-2023

Beste keuze ooit

Altijd veel last van mijn darmen!Maar nu ik regelmatig een paar dagen detox heb ik nergens meer last van!Ik raad het ook altijd iedereen aan

Kim

21-07-2023

Prima sappen en leveringsmoment zelf te kiezen, erg prettig

Variatie in sappen door de Combi kuur. Fijn dat je zelf je leveringsmoment kan kiezen

Pepijn van der Heijden

16-07-2023

Doet echt wat mee je levensstijl

Ik heb twee weken geleden een driedaagse detox kuur gedaan en dat was echt fantastisch. De sappen zijn heerlijk maar door de goede communicatie was het allemaal heel makkelijk. Ze geven je advies wat te doen/ eten in de dagen ervoor en erna en daardoor had ik ook weinig last van de detox. Nu, twee weken later, merk ik ook dat het echt iets geeft gedaan met mijn eetgewoontes. Ik eet totaal anders (= gezond) en dat bevalt heel goed.

Carin

14-07-2023

Goed vol te houden & goede afwisseling

De sapjes zijn erg goed vol te houden, alleen vroeg naar bed want de avonden zijn wel lang. Zeker de sapjes met wat meer fruit waren echt lekker en het passion shotje gaf een goede energyboost! Klein minpuntje de doppen zaten zo strak dat het soms lastig open te krijgen was.

Lianne

13-07-2023

Heel fijn na mijn vakantie

De 3 daagse detox al een paar keer gedaan, vooral na mijn vakantie erg fijn! Voel me een stuk minder opgeblazen sinds ik dit doe!

Ashni

02-07-2023

Top!

Superlekkere gembershotjes en snel geleverd, top service!

Nele

02-07-2023

Lekker, fijne detox en weer fit zijn!

Na mijn detox week, voel ik me heerlijk, sterk en gezond. Ik voel me als herboren. De sappen zijn ook nog eens lekker en gezond. Ik heb het al meerdere keren gedaan en zal het blijven doen! Echte aanraden is de detox kuur.

Bianca Meulendijks

02-07-2023

Geweldig!

Inmiddels vaste klant bij Dr. Blend. De sappen zijn erg lekker, worden snel bezorgd en mocht er onverhoopt iets niet helemaal goed zijn gegaan met het verwerken van de bestelling, dan wordt dit heel gauw opgelost. Dat geeft vertrouwen in het bedrijf!

Anoniem

29-06-2023

Ik rekende eindelijk af met mijn oude eetpatroon

Tijdens mijn zwangerschappen had ik mezelf een nieuw eetpatroon aangeleerd; vaak kleine beetjes eten. Na mijn zwangerschappen merkte ik dat ik na 1,5 á 2 uur écht moest eten anders voelde ik me moe, hongerig en futloos. Ik had mezelf ook overtuigd van het feit dat ik het nódig had steeds te eten. Na verschillende mislukte pogingen om dit patroon te doorbreken, had ik het opgegeven en geaccepteerd dat dit het dan was. Na een jaar was ik het zat. Er moest wat gebeuren; ik besloot een 5 daagse detox te doen! Erg rigoureus zo ineens, maar ik voelde aan alles dat dit ging helpen. De eerste 2 dagen waren heel pittig. Ik voelde me de hele dag hongerig. Ik heb naast de sappen wel wat bouillon gedronken (naar je lichaam luisteren blijft belangrijk tijdens de detox). Meerdere malen wilde ik opgeven, maar ik ging toch door! Doordat het veel sappen zijn op een dag, blijf je altijd een beetje gevuld. Dat hielp mij door de detox heen.En ja! Éindelijk had ik mijn patroon doorbroken. Ik wist dat het moeilijkste nog ging komen, namelijk een nieuw eetpatroon eigen maken en vast houden. Maar het begin was er en ik voelde door deze detox het vertrouwen dat ik het kon.De sappen waren super netjes per dag in een box geleverd. Duidelijk en overzichtelijk. Dit zal zeker niet mijn laatste detox geweest zijn!

Nicole

28-06-2023

Heel tevreden

Mijn eerste detoxbox besteld. Er ging wat mis met de bestelling. Acuut opgelost en heel netjes behandeld. De producten zijn heel fijn, lekker en overzichtelijk in gebruik met de nummers.

Anne

27-06-2023

Super

Lekkere sapjes. De 5 daagse detox kuur geeft ook echt een goed resultaat. Geen echte honger gehad. Ik voel me er heel goed bij.

Wietske

25-06-2023

Ik heb een nieuwe levensstijl ontdekt, en ik ken mijn lichaam beter en beter

-

Elena

25-06-2023

Top!

Smaken heerlijk!

Lili

24-06-2023

Goede sapjes goed gekoeld geleverd

Goede sapjes, die gekoeld geleverd worden.

C

23-06-2023

Geweldig

Ik ben fan van Dr detox en de samples, je voelt je meteen energieker en gezond en daarna ben je bewuster bezig met eten

Xan

22-06-2023

Super

Fijne manier om even snel van de slechte eetgewoontes af te komen en goed begin van een gezonde start

Janneke

22-06-2023

Makkelijk te volgen en voel me echt beter

Vind de drankjes redelijk tot goed smaken. De een misschien wat meer dan de ander maar over het algemeen prima te doen. Eet af en toe eerlijk gezegd wel een dun crackertje voor een beetje bite. En een stukje fruit op een dag. Ik doe een 7 daagse detox kuur voor de tweede keer. Vorige keer 5 kilo afgevallen hoop dat ik dat nu ook red. Maar zeker zo belangrijk is dat ik mij er echt goed bij voel. Minder last van mijn buik geen opgeblazen gevoel meer en voel mij " lichter" . Kan het echt aan iedereen aanraden.

Chiquita

19-06-2023

Groente sapkuur erg heftig van smaak

Ik ben wat gewend maar deze sapjes (ik had de 3 daagse groente Detox besteld) vond ik zeer intens en eigenlijk vies.Nummer 3 - 7 - 8 waren oké maar verder vind ik ze enorm pittig en heftig. Hierdoor heb ik met veel tegenzin de sapjes gedronken. Ik heb ze met mijn neus dicht gedronken en heel veel water er gelijk achteraan. Mijn mond brandde behoorlijk (denk vd gember).Resultaat en effect kan ik hierdoor niet goed beoordelen. Site, contact en bestelproces verliep allemaal heel goed.

Marieke

18-06-2023

Goede smaakvolle sapjes, daarom goed vol te houden

Zelf een kuur gedaan van 5 dagen. Eerste 2 dagen even wennen, maar daarna prima vol te houden en ineens bakken met echte energie. Een heerlijke reset met als bijkomstigheid 5 kilo eraf.

Niels

18-06-2023

Is heel goed te doen !!

Ik vind de vijfdaagse detox sap kuur een hele goede manier om mijn lichaam te reinigen.Ik ben er ook 4 kilo van afgevallen.

Corrie

18-06-2023

Reinigend

Heerlijk even 5 dagen sap vasten met de de groentesappen van dr Blend. Daarna voel ik me weer heerlijk!

Monique

18-06-2023

LETS GO

Onwijs benieuwd en enthousiast om te starten met de sapkuren!Regelmatig toffe aanbiedingen! En leuk spaar systeem!

Nine

12-06-2023

Super tevreden mee

Het is de tweede keer dat ik een kuur ga doen bij Dr.Blend. Eerste keer is het super goed bevallen, ik voelde mij een stuk fitter en ze hebben een super goede service!

Anne

12-06-2023

Heerlijk en goed te doen

Ik doe de sappenkuur meerdere keren per jaar en sindsdien zijn mijn overgangsklachten zoveel minder! Echt een aanrader. En met de 1+1 gratis actie qua prijs ook heel goed te doen :-)

Nathalie

09-06-2023

Heerlijke sapjes!

Ik heb meerdere Detox kuren gedaan, maar nooit met zulke lekkere sapjes.

Daniëlle

07-06-2023

Voor herhaling vatbaar!

Lekkerder dan verwacht en ook geen last van het niet eten gehad. Had wel hoofdpijn of flauwte verwacht, maar zelfs zonder “pretox” kon ik gewoon werken en sporten zonder problemen. Én 5 kilo kwijt in drie dagen! Het ideale dieet voor als je snel iets kwijt wil!

J

07-06-2023

Lekker en overzichtelijk

Dit is pas fijn! Ik heb een 3 daagse kuur besteld en dit kwam verdeeld in 3 dozen. Per dag is het verpakt. Op de flesjes staat nummers dus je weet ook precies welke wanneer aan de beurt is. Prijs/kwaliteit vind ik ook goed.

Sytse Monsma

05-06-2023

Valt nooit tegen

1 verzending is niet geleverd, hier gelijk reactie op gekregen. Sapjes zijn goed van smaak en ik heb snel resultaat na de kuur. Blijf dit enkele keren per jaar doen.

julia

04-06-2023

Heerlijke sappen snel geleverd

Sapkuur van 7 dagen voor de 2e keer gedaan.

Robin

30-05-2023

Top producten.

Geen honger met deze sapjes. Ik krijg de dagelijkse hoeveelheid niet op. Het is een fijne detox. Zeker aan te raden. De fruitsappen vind ik wel lekkerder dan de groente sappen maar dat is een kwestie van smaak.

Debora

28-05-2023

Fantastisch

Ik had nog nooit een detox kuur gedaan dus ik ben begonnen met de 3 daagse sapkuur. Wat ik totaal niet had verwacht is dat ik geen moment honger heb gehad. De gember en Citroen heb ik wel wat moeite mee gehad. Die zijn echt niet lekker. De weken erna totaal geen snaai trek gehad. Het word nu wel weer tijd voor een nieuwe kuur. Wellicht de 5 daagse.

Chantal Van Ham

25-05-2023

Top

Heb de groentesappen detox gedaan en vond het super. Ik voelde me direct beter en bespaarde daarnaast veel tijd.

Simone

23-05-2023

Geweldig

Ik ben zeer tevreden over de producten van Dr.Blend

Gabriella

21-05-2023

Geweldig

Het is smaakvol, het is lekker en ben zeeeeer tevreden

Joyce Berends

20-05-2023

Vitamine boost

De shotjes geven echt een gevoel van een gezondheidsboost. De groente smoothies vullen en lekker om zo wat extra groente wn fruit binnen te krijgen, zeker als de dagen vol zijn dan is het fijn om naar zo een sapje te grijpen.

Eline

19-05-2023

Bewustwording!

Erg goed

Jari

18-05-2023

Lekkere sapjes gezond en snel geleverd

Top mooi verpakt met koelelementen

Mario

15-05-2023

Zeer professioneel en top kwaliteit

Snelle levering, goed verpakt en top smaken om jezelf even helemaal te resetten. Erg goed in balans

Your Body First

15-05-2023

Heerlijke sapjes

Voor de eerste keer besteld. Heerlijke sapjes en snelle levering.Ik had gekozen voor een avondlevering, maar de sapjes werden toch in de middag geleverd. Gelukkig was er iemand thuis en is het allemaal goed gegaan.

Ruben

13-05-2023

Tevreden zoals altijd

Snelle levering . Vriendelijke man aan telefoon toen ik belde om iets te vragen . Goede kwaliteit van de producten .

Inge

13-05-2023

Super leuke ervaring

De detox kuur is heel heftig maar heel goed om eens te doen voor je lichaam. Zeker een aanrader!!

Sara

10-05-2023

Heerlijke sapjes en een uitstekende klantenservice

Voor de 3e keer een sapkuur en losse sapjes bij Dr. Blend besteld. Ben tot nu toe altijd tevreden geweest en nu weer.De sapjes zijn goed van smaak en de sapkuur is goed vol te houden.Ook deze keer weer snel en gekoeld geleverd. Bij de levering van mijn bestelling bleek dat 1 flesje open was, waardoor heel de box onder het sap zat (de andere sapjes waren gewoon nog bruikbaar). De klantenservice hierover gebeld, er werd behulpzaam en vriendelijk gereageerd en ze hebben het heel netjes opgelost door het sapje na te sturen (met wat extra's erbij).Al met al dik tevreden.

Melody

10-05-2023

Heerlijke sapjes en snel geleverd

Heerlijke sapjes. De gember citroen is onze favoriete start van de dag!

Michael

09-05-2023

Super product

Snel geleverd, lekkere sapjes, goede uitleg en betaalbaar. echt top!

Nina Kornaat

09-05-2023

Top

Mijn eerste box net ontvangen. Alles ziet er super netjes uit! Kan niet wachtten om te starten!

Nina

28-04-2023

Super!

Het was een super snelle levering. Ik had de sapjes samba en yellowfreshness. Ze zijn super lekker en verfrissend!

Zoë

27-04-2023

Snel voelbaar resultaat

Nu de 2e keer een kuur gedaan… lekkere sapjes en geen honger…

Marleen

25-04-2023

Lekker sapjes

Nu 2x een sapkuur gedaan van dr blend en heel erg tevreden. Lekkere sapjes en fijn resultaat. Bijkomend voordeel: een mooie gladde huid. Aanrader:-)

Wieke

24-04-2023

Super

Alles is super netjes gebracht. Lekkere sapjes en het is goed te doen 5 dagen.

Bita

19-04-2023

Goede smaak en kwaliteit

Snelle en nette levering. Sapjes geprobeerd om eventueel de detox te doen. Erg gesmaakt en naar wens geweest.

Dominique

18-04-2023

Lekkere sapjes en goed vol te houden

Lekkere sapjes, Goed van smaak, mooie verpakking en geeft je echt de boost die je nodigt hebt

Valerie

18-04-2023

Goed gebalanceerde kuur en lekkere smaken

Ik doe momenteel mijn eerste sapkuur en ben heel tevreden. De smaken zijn afwisselen, af en toe best uitgesproken, op een goede manier. De producten zien er ook goed uit.

Baris

15-04-2023

Top service !

Ik ben zeer tevreden over de klantenservice: er werd snel, vriendelijk en behulpzaam gereageerd.Daarnaast zijn de meeste sapjes echt heel lekker!Na de detox kuur merkte ik duidelijk veel positieve effecten: ik had minder zin in zoet en koffie, ik at kleinere porties, had een stabieler energieniveau en was ook nog enkele kilo’s afgevallen. Ik ga het binnenkort zeker nog eens doen en ga de sapjes deel laten uitmaken van mijn dagelijkse gewoontes.

Lindsay

13-04-2023

Un bien fou!

J’ai fait une cure detox de 2 jours avec Dr Blend en février 2023 et j’ai trouvé ça génial!C’est si facile avec le livret explicatif et tellement plein de bienfaits (énergie et bonne humeur!!!)Je vais en refaire régulièrementFaustine

Faustine

11-04-2023

Heerlijke sapjes!

Ik was altijd nieuwschierig om eens een sapkuur te gaan doen, en heb de keuze op drblend laten vallen omdat het er makkelijk in gebruik uitziet en lekker uitziet.Dit is beiden helemaal waar en ik ben dus super blij met de sapjes!

Rosalien Harms

11-04-2023

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Duidelijke uitleg hoe te gebruiken en wat wel en niet te doen. Ook hoe te bewaren.

Femke

07-04-2023

Heel goed!

Sapjes werden te laat geleverd waardoor ik ter compensatie alsnog de dag erna twee dagen sapkuur extra kreeg. Super service!

Maaike

06-04-2023

Top, zeer smaakvol samengestelde sapjes

Goed verpakt en gekoelde bezorging. Uitgebreide uitleg over de detox kuur. Producten zijn met zorg samengesteld. Aanrader!

Sander

06-04-2023

Goed product

Snelle levering (moest de bezorger er wel even op wijzen dat er 2 pakketjes waren anders was hij weer weggereden ;-)) en prima product. Sapjes zijn goed van smaak en de gebruiksaanwijzing is ook erg duidelijk.

Danielle

06-04-2023

Heel correct op één puntje na

De service was heel vriendelijk. Ben vandaag gestart en de sapjes zijn echt van super kwaliteit. Ook heel verzorgd ingepakt.Eén minpuntje was dat ik ze op een bepaalde dag wou hebben voor het starten van een onderzoek. Dus was iets later dan gevraagd MAAR dit weegt niet op tegen de kwaliteit van de sapjes. Gewoon een puntje om misschien rekening mee te houden als je ze echt tijdig wil.Maar ik bestel zeker nog !

Astrid

05-04-2023

Super helpful customer service

Got an issue with the transporters and did not get my juices. Dr blend customer team really went above and beyond to help me.Started my cure yesterday and so far so good :)

Read all reviews on Kiyoh

Frequently Asked Questions

Community:

 1. 1. What is the zero waste label?

  On our sales page you will find products with a blue zero waste label. These products have a shelf life of 4 days. If you freeze the juices, you can keep them for another 90 days. This way we prevent our juices with an expiring THT from having to be destroyed. Take advantage of it!

 2. 2. Can I subscribe to a Dr. Blend newsletter?

  The Dr. Blend newsletter is worth its weight in gold! You get information on offers and new products before the market. At Dr. Blend, we keep it clean and uncluttered and only send you emails when we really have something to report. It’s easy to subscribe, and if the product doesn’t meet your expectations, it’s easy to unsubscribe again. But note that by subscribing you will receive a 10% discount on your next order.

 3. 3. What does Dr. Blend do against waste?

  The residual pulp of used vegetables and fruit is recycled in a sustainable way. For example, for compost, for other products or to be donated to farms. In addition, our PET bottles are made from recycled materials and our boxes are made from recycled cardboard. Dr. Blend also has a “together against waste” page – see this page here -> the sales page.

 4. 4. How does the Dr. Blend sale work?

  The offers and discount codes are there for you. We do everything we can to create the most attractive discount offers possible.  Of course, there are a few rules

  1. Together Against Waste orders cannot be returned
  2. We do not use discounts on discounts. If a product is available in our sales overview, it is the offer and other discount codes expire
  3. A discount code has a validity of 1.5 years.
  4.  Dr. Blend reserves the right to terminate promotions, discount codes and Together Against Waste products at any time. Dr. Blend also reserves the right to extend promotions, discount codes and Together Against Waste products at any time.
 5. 5. Can I save points? How does the “Tell a friend” program work?

  At Dr. Blend you can save for free products. You will also be rewarded if you refer your friends, family or colleagues. You need to create an account to do this. Check out our loyalty program here -> go to the loyalty program page

 6. 6. Can I find Dr. Blend on social media?

  Dr. Blend is active on several social media channels such as Pinterest, Facebook and Instagram @drblend.  Our channels are accessible to anyone who participates with the right intentions in our public social media channel. However, it is important to note that Dr. Blend reserves the right, at any time, to block access to its channels to anyone who does not use the social media channel in accordance with Dr. Blend’s core values. In addition, Dr. Blend reserves the right to censor or delete posts.

 7. 7. I would like to give a Dr. Blend product to someone. Is this possible?

  Yes, it’s great that you want to give Dr. Blend as a gift. We work with digital voucher codes -> credit cards.  The gift voucher for the detox and/or juice treatment is an original gift. You can also offer a juice voucher. In any case, you will please someone by giving them the gift of a healthy lifestyle.  This is a unique opportunity to give a healthy gift to your friends, colleagues or family anywhere in the world. Dr. Blend delivers worldwide.

  Have you received a digital gift voucher and would like to purchase a detox or juice treatment? Please enter the code in the discount code field during checkout. The gift certificate is valid for one year. The gift certificate cannot be exchanged for cash.

 8. 8. What are the benefits of creating an account?

  Become a member and get 10% off + free delivery on your next purchase. You’ll be the first to know about new products, discount codes and, of course, our great offers. Plus, you can easily view your order history, create wish lists and save up for free boxes. Dr. Blend also rewards you for referring other customers.

Payment information:

 1. 1. What happens if I don’t have a balance or if there is another reason why the amount cannot be debited?

  One week before the detox is sent, we will send you a message saying: make sure the money is on the account. Is the money not on the account? In this case, we will still send you the package with a giro credit card. This way, you can transfer the money yourself at a later time.

 2. 2. What payment methods are available?

  Payment by credit card (please note the additional fees that the credit card company will charge you) Visa, Mastercard, American Express

  Subsequent payment. We use Klarna. For more information about Klarna: https://www.klarna.com/nl/ 

  • ING HomePay
  • Paypal
  • Ideal
  • Mister Cash
  • KBC, Belfius 
  • Bank Cards 
  • Sofort Banking 
  • Maestro 
  • Bank transfer (in this case we will only send the order when the money is in our account). The transfer is made to Mollie Payments. It may take 2-3 working days before this is visible on our own account. You will receive clear instructions by email.  

Product info juice cleanse:

 1. 1. What are Dr Blend’s juices and shots good for?

  Our juices and shots are great to have in your fridge. Our juices are all healthy and real vitamin and vegetable bombs. Do you have trouble consuming enough vitamins and minerals? Then the Dr. Blend juices will help you on your way. Check out our product pages to see what our juices are good for and choose the right supplement to your daily diet.

 2. 2. Is the Dr. Blend Detox Box suitable for someone with irritable bowel syndrome?

  Customer experience has shown that a detox is not suitable for people with irritable bowel syndrome. However, our boxes are suitable. However, we cannot state with 100% certainty that the use of such a projectile can cause disturbances in the intestines. Is this the case? If so, you should of course stop, inform us and consult your doctor.

 3. 3. What is the difference between a detox box and the Vita Box?

  Our detox boxes are specifically designed to detoxify and help the body cleanse itself. In addition, a detox is a good stepping stone to a healthy lifestyle or to maintaining a healthy lifestyle. A Vita Box is intended to supplement the vitamins and minerals in your daily diet. Not everyone wants to go on a detox. So the Vita Box is a great box to use.

 4. 4. Are there any scientific studies on the effects of a detox?

  Scientific research shows that your body is busy cleaning itself day after day, all day long. This is what your kidneys, liver and skin do. They filter and catalyse. What does a detox do physically? Few, if any, scientific articles have been written on this subject. We prefer to talk about emotional awareness and a few days of rest in your body. Dr. Blend Juice Cures are designed to reset. Not so much to cleanse and detoxify. However, the ingredients we use are all healthy and our recipes are formulated to support your health.

 5. 5. Can I detoxify if I am ill or taking medication? What are the possible side effects of detoxification?

  We strongly advise against combining detox with medication. For medical questions, we refer you to the specialist doctor who is treating you. The side effects of detoxification vary from person to person. Some people have a lot of energy, while others have low energy levels. Some people sleep less well, have muscle pain, headaches, cold or chills.

 6. 6. Why are the calories of a juice cleanse the same for everyone?

  Our detox program is designed to support the body’s natural cleansing process. We have developed a balanced package that promotes detoxification but also gives you enough energy. Of course, every body is built a little differently, so everyone may react differently to our detox.

 7. 7. How often can I detox?

  We recommend that you detox 6 times or a  maximum 12 times per year. 

 8. 8. What is the best detox to start with and why is the 7-day detox an advanced detox?

  If you have never taken a detox before, we advise you to choose the beginners’ detox. It lasts 3 days. The 7-day detox is a heavy test for the body and mind. If you have little or no experience with juice detoxification, we recommend that you start with a 3-day juice detox and work your way up.

 9. 9. How should I change my diet before starting a detox?

  During a detox, your body receives far fewer substances, so it’s good that it’s already a little used to this. Our advice? A maximum of 2 days before and a minimum of 2 days after your detox:

  1. Do not drink alcohol.
  2. Do not smoke cigarettes.
  3. Preferably no meat and no red meat at all.
  4. Do not eat cake and avoid sweets as much as possible.
  5. Do not drink coffee and tea containing caffeine.
 10. 10. How much water can you drink during a detox?

  During the detoxification cure, we advise you – apart from the injections and the juice cure – to drink a lot of water. This strengthens your body’s cleansing support. By drinking a lot of water, you will not need to go to the toilet frequently. This way, waste products can leave your body. But be careful not to drink too much water. Your kidneys can process 0.7 to 1 litre of fluid per hour. We therefore advise you to drink 2 to 3 litres of water per day, in addition to the detox juices.

 11. 11. Can I exercise during detoxification and can I eat during detoxification?

  Exercise has been scientifically proven to reduce stress, improve mood, increase energy and shape the body. It is also an excellent outlet. You can exercise while detoxing. We recommend only light cardio. Do you feel dizzy or lightheaded? Stop immediately and do not exercise for the rest of the detox days.

  If you really want to leave your bowels alone for a while and support the body’s natural cleansing process as much as possible, it is best to drink only juices. We therefore advise you not to eat during the detoxification. If this is really impossible, we advise you to eat a light soup. Every body reacts differently to detoxification. So our advice is really advice. Nothing is forbidden.

 12. 12. What is the minimum age to start a Dr. Blend detox cleanse?

  There is no official age limit, but we recommend that you start a detox at the earliest at the age of 18. Fortunately, it’s very easy to lead a healthy life when you’re young, simply by not smoking, consuming less alcohol and sugar and exercising a lot. Of course, our wide range of juices is suitable for young and old.

 13. 13. Can I do a detox if I am pregnant?

  Unfortunately, we cannot recommend this. Also, if you are still breastfeeding, up to 6 months, we do not recommend a detox. However, you can of course consume our juices on their own. Check out the full range of fruit and vegetable juices here drblend.com

 14. 14. Can I lose weight with the help of Dr. Blend’s detoxification treatments? And if I want to lose weight, what should I do?

  During detoxification, weight loss can indeed occur. But don’t consider yourself lucky. During a detox or juice treatment you mainly lose muscle mass, not fat. Moreover, the kilos lost during the detox can come back later. We do not recommend Dr. Blend juice cures solely as a way to lose weight. The detox – following a juice cleanse – is intended to cleanse, give your intestines a rest and reset your body and mind.

  We are not dieticians or nutritionists. What often helps is to start with a review of your diet. Then adapt that diet in a feasible way, do (extra) sport and make sure you eat less sweets. Set goals and weigh yourself at fixed times. All this should bring you closer to your target weight.

 15. 15. What is the purpose of detoxification?

  Detoxing with Dr. Blend is a good way to give your intestines a break. In addition, our juice cure is mainly intended for a reset. Both physically and emotionally. When you do a detox for a few days, you automatically become aware of the unhealthy eating habits you have – just like everyone else. The beauty of a detox with Dr. Blend is that it also gives you a lot of confidence and willpower. Can you do it? Then you can do more!

Product information general:

 1. 1. How does Dr. Blend deal with corona?

  Our service continues. Our absolute top priority is the safety of our delivery staff, customers and consumers. We are following all the recommended measures from the RIVM and the GGD.

  We are currently working on extending the daily delivery time and other measures for our delivery staff and office staff. We are taking additional measures to keep working conditions as healthy and safe as possible and to reduce the risk of contamination.

  Please note! We will continue to deliver our products 6 days a week. We ask for your understanding if an order is not delivered at the desired time.

 2. 2. How does eating a varied diet affect my body?

  When you take in different nutrients, you create balance. You get a bit of everything. Do you want to know if your diet is providing enough vitamins, minerals and fats? Then contact a nutrition coach.

 3. 3. What is ascorbic acid?

  Ascorbic acid is another word for vitamin C, but due to EU regulations it may not be labelled as such. This is an antioxidant that is used as an aid to prevent oxidation (browning) of mainly apple juice (but also pear and carrot juice).

  We add up to 0.2% ascorbic acid to some juices. This differs per fruit type and time of the year. It also disappears during the shelf life because it is oxidised by oxygen. When brown colouring is visible, ascorbic acid is no longer present.

 4. 4. How are Dr. Blend juices produced?

  Fruits and vegetables are first washed on a conveyor belt, then pureed and finally the juice is squeezed cold from these fruit and vegetable purees. The rich flavour, vitamins and nutrients are thus optimally preserved. After pressing, accurate weighing machines ensure that each bottle contains exactly the right amount of ingredients.

  The entire production process takes place in a refrigerated environment and under strict hygienic controls. The core temperature does not exceed 7°C and automatic cleaning takes place after the production of each individual product. Are the bottles full? Then they are packed in special refrigerated crates and provided with a registration code. In this way, we can see exactly where our bottles are when.

 5. 5. What are HPP juices and what is cold pressed?

  HPP (High Pressure Processing) is a mild preservation technique. This means that the filled juice bottles are placed in the tubes of the machine, after which the machine is hermetically sealed. Next, the cold water pressure is built up to a maximum of 6,000 bar. The recipe determines the exact pressure and treatment time in the machine. The high pressure ensures that yeasts and bacteria are eliminated without detracting from the fresh taste, vitamins and nutritional values. Moreover, this method of production extends the shelf life of the juices to no less than 10 to 15 days.

  Cold Pressed juices, or cold pressed juices, result from a process that is made up of two steps.

  Step 1:

  Fruit and vegetables are shredded into a pulp. How is this done? By means of a shredding process; a steel rotating disc ensures that the fruit and vegetables are shredded neatly. We then move the product to a large feed pipe and from there it falls into a special filter bag; a large sieve as it were.

  Step 2:

  The second part of the process takes place in the hydraulic press. This press ensures that the pulp is exposed to extremely high pressure between two plates. This pressure causes the juice of the product to drip into a collection tray. This leaves the fibre content in the filter bag. Usually, the remaining fibres are composted, recycled into food products or donated to farms. So as little waste as possible.

   

 6. 6. Can I freeze Dr. Blend juices?

  Yes, you can. When you freeze the juices, they can be kept for up to 90 days. However, it is not recommended to freeze the juices again after defrosting them.

 7. 7. How long can the Dr. Blend juices be kept?

  Because of the unique HPP process the juices have a shelf life of 10 – 15 days. If you freeze the juices, you can keep them for up to 90 days.

Shipping information:

 1. 1. Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

  Wij leveren de box keurig bij je af op het adres van jouw keuze. We hebben geen fysieke winkels en afhalen in ons magazijn behoort niet tot de opties

 2. 2. Can I also receive the detox package at another delivery address?

  Yes, please make sure you give the correct address and phone number.

 3. 3. What happens if we can’t deliver your order?

  Usually we deliver the box to the neighbours with a notification in your mailbox. Or we try a second time. A second time, the shipment returns to our warehouse. We will charge you for the extra shipping costs.

 4. 4. What are the delivery costs of a detox package?

  Free delivery for orders over 75 euros,

 5. 5. Can I cancel my order?

  If you wish to cancel an order, please let us know as soon as possible through one of our contact channels. Dr. Blend applies the consumer law guidelines with regard to cancellation. This protects you as a consumer. Of course, a cancellation must comply with our general terms and conditions. The most important thing to know is that if you cancel an order, but the order has already been delivered and opened, we reserve the right to invoice you for the entire order.

 6. 6. How can I track my order?

  With same day delivery, you will receive your Track & Trace at around 16:00.

  For the next day option, you will receive the Track & Trace in the evening (usually around 23.00 hours).

 7. 7. What is the delivery time for Dr. Blend?

  Order before 3pm and your box will be picked up and dispatched on the day of your order, and received within 48 hours

  Order after 3pm and your box will be picked up the day after your order and received within 72 hours

Why Dr Blend?

Happy customers

More than 80 thousand customers and 20 million juices sent

Fast Delivery

Order before 21.45 on business days, same day shipped

100% fresh 100% healthy

Our juices have a shelf life of 8-15 days upon delivery

Cold Pressed H.P.P.

Our juices are fresh, cold and immediately drinkable upon delivery

Are you following us on Instagram?

@DRBLEND
insta insta verse maaltijd veggie detox
@DRBLEND

Shopping cart

Continue shopping Close

Your cart is empty Sad

ALL PRODUCTS

 • gratisaccount Free loyalty program
 • clock Worldwide shipping
 • vragen Questions? Customer service until 22:00
 • gekoeld Refrigerated home delivery