Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/drblend.com/public_html/wp-content/themes/drblend/inc/autoinc/HrefLangAdder.php on line 81
star star star star star
8,2 sur plus de 2500 avis
Customer careService Clients
 • gratisaccount COMPTE GRATUIT ET PROGRAMME D'ÉPARGNE
 • truckdelivery Vanaf € 75 gratis verzonden
 • clock COMMANDÉ EN SEMAINE AVANT 16H00, Livraison 2-3 jours
 • vragen Vous avez des questions ? Service clientèle jusqu'à 22h00
Check mark
star star star star star
8,2 sur plus de 2500 avis

livraison gratuite & 25% de réduction avec code promo SUMMER25

 • gratisaccount COMPTE GRATUIT ET PROGRAMME D'ÉPARGNE
 • truckdelivery Vanaf € 75 gratis verzonden
 • clock COMMANDÉ EN SEMAINE AVANT 16H00, Livraison 2-3 jours
 • vragen Vous avez des questions ? Service clientèle jusqu'à 22h00
 • gratisaccount COMPTE GRATUIT ET PROGRAMME D'ÉPARGNE
 • truckdelivery Vanaf € 75 gratis verzonden
 • clock COMMANDÉ EN SEMAINE AVANT 16H00, Livraison 2-3 jours
 • vragen Vous avez des questions ? Service clientèle jusqu'à 22h00
ACHETER->  ACHETER->  ACHETER->  ACHETER->  

Detox

Detox
Welkom op onze detox pagina, op deze pagina willen we je informeren over de detox-vormen die er zijn. De termen en natuurlijk of je wel of niet kunt afvallen van detox.

Je bent op de detox pagina terechtgekomen omdat je sowieso bezig bent met een healthy lifestyle, omdat je graag wilt inlezen in een detox kuur of gewoon omdat je het fijn vindt omdat je zeker weet dat je sapvasten een keer wilt proberen.

Vroeger

Focus is key

Vroeger…
Al eeuwenlang wordt er door diverse culturen van over de hele wereld gedetoxt, gevast, ontgiften en afvallen. Met andere woorden: het lichaam ontgiften en daardoor mogelijk afvallen De Romeinen en zelfs de oude Grieken deden dit al. Ook Chinezen hielden zich hier al in een vroeg stadium met bijvoorbeeld groene thee en natuurlijk gemberthee.

Of men toen al bewust met ontgiften en afvallen bezig hield? Men was in ieder geval wel al bewust een gezond leven. Gember is tegenwoordig een belangrijk ingrediënt als het gaat om het lichaam ontgiften en het versnellen van de stofwisseling.

Een paar dagen rust geven aan het lichaam blijkt in veel verschillende samenlevingen een belangrijk ritueel te zijn (geweest) en vormt de kern van een gebalanceerde levensstijl.

Betekenis Detox

Detox komt van het Engelse woord detoxification. In Nederland wordt detoxen ook wel ontgiften of ontslakken genoemd. Je kunt dus stellen dat detoxen een ander woord is voor het schoonmaken of reinigen van je lichaam. Als men het heeft over detoxen of ontgiften, hebben ze het over een sapdieet of een detox plan waarmee ze hopen het lichaam te ontgiften, oftewel: het lichaam reinigen.
Detoxen is een proces of tijdsperiode waarin men het lichaam ontdoet van giftige of ongezonde stoffen.

Wat is detox?

Met een detox geef jij het lichaam (darmen) rust. Je lichaam ondersteunen door het te zuiveren en je lichaam voeden met gezonde, natuurlijke producten zijn allemaal factoren waar detoxen om gaat. Met een detox programma reinig jij je lichaam.

Het idee van sapvasten is om gifstoffen uit het lichaam te helpen en je lijf te voeden met voedzame stoffen. De voedingstoffen die in onze detox sapjeszitten worden tijdens de detox sapkuur extra goed opgenomen door het lichaam waardoor het lichaam gezond blijft. Detoxen wordt op verscheidene manieren gedaan.

Waarom detoxen?

Onze sappenkuur is makkelijk in gebruik en gericht op bewustwording en het ondersteunen van de eerder genoemde natuurlijke ontgifting in het lichaam.

Voor het behalen van deze doelen, is de Dr. Blend detox formule een super mooie tool. We kunnen en willen niet beweren dat ons 3-, 5- of 7-daagse detox kuur je binnen no-time gezond maakt maar in de sappenkuur zitten in ieder geval genoeg sapjes met verschillende vitamine en positieve voedingsstoffen.

Wat is een detox kuur?

Bij een detox sapkuur pas je binnen een bepaalde periode jouw voedingspatroon of leefgewoonte aan. Dit wordt vaak gedaan voor het resetten van een ongezonde levensstijl. Hierdoor zal je merken dat je zowel lichamelijk als geestelijk gezonder in je vel komt te zitten.
Tijdens een detox sappenkuur nuttig je alleen voedingsstoffen die bijdragen aan jouw ontgiften (basische voeding, vezelrijke voeding, fruit of sap, smoothies, etc.). Dat kan door te groente sapvasten(meer gericht op afvallen) of door het volgen van een detox sappen ontgiftingskuur.

Bij de detox formule van Dr. Blend nuttig je gedurende periode van 1, 3, 5 of 7 dagen detox plus alleen sapjes. Zo krijg je alle essentiële voedingsstoffen binnen, maar ga je een uitdaging met jezelf aan. Zo ben je hopelijk aan het einde van de sappenkuur in staat om het gezonde patroon vast te houden en bewust wat het lichaam tijdens de detoxkuur met je doet.

Ontgiften en afvallen met een detox of sappenkuur
Een sapkuur kan een goede stap voorwaarts zijn in het afvallen. Maar reken jezelf niet rijk! Met een detox kuur kan je namelijk snel gewicht verliezen, maar eens je metabolisme zich heeft hersteld bestaat het risico dat je opnieuw in je oude gewoontes gaat vallen. Daarom is het belangrijk dat je na de detox een bewuste en gezonde levensstijl aanneemt om zo je bereikte resultaten niet te verliezen.

De groente detox bevat weinig calorieën, de groentesappen worden dan ook veel al gebruikt voor het gezonder afvallen. Afvallen is op zich geen kunst. Echter is op je streefgewicht blijven en dit op een gezonde verantwoorde manier te doen erg belangrijk.

Drink 2 liter water per dag bij voorkeur alkaline water, zorg voor voldoende beweging en pak voldoende rust. Een goede nachtrust wordt niet door iedereen serieus genomen, dit is een belangrijke factor om op een gezonde manier af te vallen.

Wil je meer weten over de voordelen van een goede nachtrust en slaapproblemenvoorkomen, bekijk onze pagina.

Sapkuur
Een sapkuur geeft je een mentale steun in de rug maar is uiteraard niet de oplossing. Het is belangrijk om te letten op je dagelijkse voedselinname.

Een goede stap naar gezond afvallen is een fruitsap kuur of groentesap kuur. Met onze speciaal ontwikkelde sapkuur krijg je net even de extra boost die je nodig hebt om een gezond voedingspatroon voort te zetten. Doordat onze groente sapkuren minder koolhydraten bevatten kun je sneller en meer afvallen. Om zoveel mogelijk af te vallen raden we sapvasten aan.

Wetenschappelijk onderzoek?
Er is vooralsnog geen wetenschappelijk onderzoek naar het effect van sapkuur programma’s gedaan. Maar we weten wel dat het lichaam een zelf genezend vermogen heeft en dagelijks zelf een opruimronde doet. Nieren, lever en huid zorgen dat jouw lichaam de hele dag door wordt schoongemaakt.

Er zijn veel mensen die geloven in detoxen. Dit komt omdat een detox een goed moment is om jezelf te resetten en bewust met jezelf en met je voeding bezig te zijn. Daarnaast geeft het succesvol eindigen van een sapkuur vaak een boost voor je zelfvertrouwen. Dit kan tevens ook het begin zijn van een verdere doelen, zoals gezonder eten, een gezondere levensstijl, minder suiker eten en gewicht verliezen.

Tenslotte, zien en lezen we vaak dat de huid en haar mooier worden na een sapkuur, en dat mensen overtollige kilo’s tijdens de kuur kwijtraken. Al met al zijn dit genoeg redenen voor ons genoeg reden om 100% achter detoxen te staan.

Focus is key
Dr. Blend ziet detoxen als een belangrijke tool tot een gezonde en gelukkige lifestyle. Sapkuren zijn onze passie en onze overtuiging. Bovendien hebben we jarenlange ervaring op het gebied van healthy juices produceren.

We willen graag dat onze detox en sappenkuur methode 100% klopt en dus richten we ons volledig op detoxen en gezonde groene sap.

Onze detox formule stellen we samen vanuit een holistische benadering. Het moet niet alleen goed zijn voor je lijf, je moet je er ook mentaal goed bij voelen. Daarom vind je in de detox kuur niet alleen de producten maar krijg je ook bij ieder product de uitleg zodat jij snapt waar je mee bezig bent en wat tot je neemt. Onze DetoxBox en overige sapboxen zijn het eindresultaat van onze kennis, ervaring, missie en visie. We zijn heel erg trots op onze detox formule. Bekijk onze sappen gemaakt uit 100% natuurlijke producten op drblend.com

Filter products Montrant tout 15 résultats
Catégories
Sélectionner par
1+1 gratuit
Cure de Jus – 1 Jour – Veggie Cleanse Box N°1
fruitFRUIT 40% • groente LÉGUME 60%
1+1 gratuit
Cure de Jus – 3 Jours – Veggie Cleanse Box N°3
fruitFRUIT 40% • groente LÉGUME 60%
1+1 gratuit
Cure de Jus – 5 Jours – Veggie Cleanse Box N°5
fruitFRUIT 40% • groente LÉGUME 60%
1+1 gratuit
Cure de Jus – 7 Jours – Veggie Cleanse Box N°7
fruitFRUIT 40% • groente LÉGUME 60%
1+1 gratuit
Cure de Jus Aftertox – 2 Jour – Aftertox Box N°2
fruitFRUIT 57% • groente LÉGUME 43%
Sale
1+1 gratuit
Cure de Jus Combi Détox – 2 Jours – Combi DetoxBox N°2
fruitFRUIT 52% • groente LÉGUME 48%
1+1 gratuit
Cure de Jus Combi Détox – 3 Jours – Combi DetoxBox N°3
fruitFRUIT 48% • groente LÉGUME 52%
1+1 gratuit
Cure de jus Combi Detox – 5 Jours – Combi DetoxBox N°5
fruitFRUIT 50% • groente LÉGUME 50%
1+1 gratuit
Cure de Jus Combi Detox – 7 Jours – Combi DetoxBox N°7
fruitFRUIT 50% • groente LÉGUME 50%
1+1 gratuit
Cure de jus Détox – 1 jour – DetoxBox N°1
fruitFRUIT 64% • groente LÉGUME 36%
1+1 gratuit
Cure de Jus Détox – 3 Jours – DetoxBox N°3
fruitFRUIT 64% • groente LÉGUME 36%
1+1 gratuit
Cure de Jus Détox – 5 jour – DetoxBox N°5
fruitFRUIT 64% • groente LÉGUME 36%
1+1 gratuit
Cure de Jus Détox – 7 Jours – DetoxBox N°7
fruitFRUIT 64% • groente LÉGUME 36%
1+1 gratuit
Cure de Jus Pretox – 2 Jours – Pretox Box N°2
fruitFRUIT 53% • groente LÉGUME 47%
1+1 gratuit
Cure de jus vitaminée 5 jours – VitaBox Nº5
fruitFRUIT 52% • groente LÉGUME 48%

Questions fréquentes

 1. 1. Qu’est-ce que le label « zéro déchet » ?

  Sur notre page de vente, vous trouverez des produits portant un label bleu « zéro déchet ». Ces produits ont une durée de conservation de 4 jours. Si vous congelez les jus, vous pouvez les conserver pendant 90 jours supplémentaires. De cette façon, nous évitons que nos jus dont le THT expiré ne doivent être détruits. Profitez-en !

 2. 2. Comment une alimentation variée affecte-t-elle mon corps ?

  Lorsque vous absorbez différents nutriments, vous créez un équilibre. On a un peu de tout. Voulez-vous savoir si votre alimentation vous apporte suffisamment de vitamines, de minéraux et de graisses ? Contactez ensuite un coach nutritionnel.

 3. 3. Que signifie les jus HPP et qu’est-ce qu’un jus pressé à froid ?

  Le HPP (High Pressure Processing) est une technique de conservation douce. Cela signifie que les bouteilles de jus remplies sont placées dans les tubes de la machine, après quoi la machine est fermée hermétiquement. Ensuite, la pression de l’eau froide est augmentée jusqu’à un maximum de 6 000 bars. La recette détermine la pression exacte et le temps de traitement dans la machine. La haute pression permet d’éliminer les levures et les bactéries sans nuire au goût frais, aux vitamines et aux valeurs nutritionnelles. De plus, cette méthode de production prolonge la durée de conservation des jus à pas moins de 10 à 15 jours.

  Les jus pressés à froid, ou jus pressés à froid, résultent d’un processus qui se compose de deux étapes.

  Étape 1 :

  Les fruits et légumes sont réduits en bouillie. Comment cela se fait-il ? Grâce à un processus de déchiquetage, un disque rotatif en acier permet de déchiqueter proprement les fruits et légumes. Nous acheminons ensuite le produit vers un grand tuyau d’alimentation et de là, il tombe dans un sac filtrant spécial, un grand tamis en quelque sorte.

  Étape 2 :

  La deuxième partie du processus se déroule dans la presse hydraulique. Cette presse fait en sorte que la pulpe soit exposée à une pression extrêmement élevée entre deux plaques. Cette pression fait que le jus du produit s’égoutte dans un bac de récupération. Le contenu des fibres reste ainsi dans le sac filtrant. En général, les fibres restantes sont compostées, recyclées en produits alimentaires ou données à des exploitations agricoles. Donc le moins de déchets possible.

 4. 4. Puis-je congeler les jus Dr. Blend ?

  Oui, vous pouvez. Lorsque vous congelez les jus, ils peuvent être conservés jusqu’à 90 jours. Cependant, il n’est pas recommandé de congeler à nouveau les jus après les avoir décongelés.

 5. 5. Combien de temps peut-on conserver les jus Dr. Blend ?

  Grâce au procédé HPP unique, les jus ont une durée de conservation de 10 à 15 jours. Si vous congelez les jus, vous pouvez les conserver jusqu’à 90 jours.

 6. 6. Quelle est la différence entre une boîte détox et la Vita Box ?

  Nos box détox sont spécifiquement conçues pour détoxifier et aider le corps à se nettoyer. En outre, une cure de désintoxication est un bon tremplin vers un mode de vie sain ou vers le maintien d’un mode de vie sain. Une Vita Box est destinée à compléter les vitamines et les minéraux de votre alimentation quotidienne. Tout le monde ne souhaite pas suivre une cure de désintoxication. Alors la Vita Box est une très bonne boîte à utiliser.

 7. 7. Comment puis-je suivre ma commande?

  Avec la livraison le jour même, vous recevrez votre Track & Trace vers 16h00.

  Pour l’option du lendemain, vous recevrez le Track & Trace dans la soirée (généralement vers 23h00).

 8. 8. Comment fonctionnent les offres Dr. Blend ?

  Les offres et les codes de réduction sont là pour vous. Nous faisons tout ce qui est en notre pouvoir pour créer les offres de réduction les plus attrayantes possibles.  Bien sûr, il y a quelques règles

  Les commandes de Together Against Waste ne peuvent être retournées

  Nous n’utilisons pas de rabais sur les rabais. Si un produit est disponible dans notre aperçu des ventes, il s’agit de l’offre et les autres codes de réduction expirent.

  Un code de réduction a une validité de 1,5 an. 

  Dr. Blend se réserve le droit de mettre fin aux promotions, aux codes de réduction et aux produits Together Against Waste à tout moment. Blend se réserve également le droit de prolonger les promotions, les codes de réduction et les produits « Together against waste » à tout moment.

Panier

Continuer les achats Close

Votre panier est vide Sad

TOUS LES PRODUITS

 • gratisaccount COMPTE GRATUIT ET PROGRAMME D'ÉPARGNE
 • truckdelivery Vanaf € 75 gratis verzonden
 • clock COMMANDÉ EN SEMAINE AVANT 16H00, Livraison 2-3 jours
 • vragen Vous avez des questions ? Service clientèle jusqu'à 22h00