star star star star star
9.3 van 2816+ reviews
Customer careCustomer care
  • gratisaccount Gratis account en spaarprogramma
  • truckdelivery Vanaf € 75 gratis verzonden
  • clock Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • vragen Vragen? support@drblend.com
  • gekoeld Gekoeld thuisbezorgd
Check mark
star star star star star
8,9 van 2800+ reviews

Gratis verzending

9.3
star star star star star
2816
  • gratisaccount Gratis account en spaarprogramma
  • truckdelivery Vanaf € 75 gratis verzonden
  • clock Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • vragen Vragen? support@drblend.com
  • gekoeld Gekoeld thuisbezorgd
  • gratisaccount Gratis account en spaarprogramma
  • truckdelivery Vanaf € 75 gratis verzonden
  • clock Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • vragen Vragen? support@drblend.com
  • gekoeld Gekoeld thuisbezorgd
KOPEN->  KOPEN->  KOPEN->  KOPEN->  

Reviews 1 tot 5

Sinds onze start in 2014 hebben we meer dan 20 miljoen sapjes gejuiced 200.000 boxen verscheept naar 12 landen en zijn ons producten verkrijgbaar in supermarkten, horeca concepten, ziekenhuizen, sportscholen, bedrijfskantines en oh ja ook op Schiphol. Onze overall recensie score is erg hoog, wij versturen veel orders en bedienen veel klanten in binnen en buitenland. Het Dr. Blend team streeft dagelijks naar het hoogst haalbare door zowel positieve als minder positieve reviews krijgen wij extra energie om onze processen te optimaliseren. Wij zijn dan ook onze trouwe community fans erg dankbaar voor het supporten van het Dr. Blend concept. Zelfs de teleurgestelde review waarvan de order 1 uur eerder aankwam dan die persoon had verwacht of het nichtje van een concurrent die dacht leuk te zijn om negatieve review achter te laten. Dr. Blend en de community weet wel beter. Kwaliteit wint altijd! Hieronder presenteren wij een selectie van de reviews die zijn verzameld door Kiyoh. Als je meer wilt weten over hoe Kiyoh zorgt voor betrouwbare en echte reviews, bekijk dan deze pagina: https://kiyoh.com/informatie-voor-consumenten/ Hier vind je meer informatie over het reviewproces van Kiyoh.

9.3 van 2816+ reviews

Geweldige service en sapjes van kwaliteit

Mijn bestelling kwam een dag later aan, maar dit is direct goed opgenomen door het team van dr. Blend. Ze willen erg graag elke klant tevreden stellen. Dat hebben ze ook met de sapjes gedaan. Ze zijn van kwaliteit en de sapkuur van 3 dagen is met deze sapjes goed vol te houden. Ik hoop hier vaker te bestellen!

Esther

29-02-2024

Geen honger

Ik had een 3-daafse sapkuur en het was makkelijk om vol te houden. De smaken zijn goed en er is genoeg afwisseling. Het beste van alles was dat ik totaal geen honger heb gehad!

Bianca

27-02-2024

Lekker, snel en gezond!

Ik wilde al langer een gezondere levensstijl aannemen. Met de producten van dr Blend vond ik een uitstekende match om dit voornemen te starten. Ik nam de detox 3 dagen. Geen enkel moment heb ik honger ervaren. Nadien bestelde ik nog een box die ik ingevroren heb. Ik haal dan dagelijks een sapje uit dat ik als opkikker door de dag nuttig. De kick it, banspresso en green freshness zijn mijn favorieten! Leveringen zijn ook in orde. 1 malig probleem gehad maar na contact met de klantendienst werd dit keurig opgelost.

Kathia

19-02-2024

Voel me topfit!

Vorige week een 7 dagen veggie box gedaan met mijn vriendin! Ik hou van lekker eten dus ik was bang voor wat er komen ging.. Bizar gewoon hoe weinig honger ik heb gehad en hoe goed dit is vol te houden. Topfit en schoon en het voelt als de perfecte start om kleinere maaltijden vol te houden.

Niels

12-02-2024

Ziet er goed uit

Ik had wat problemen met de levering, maar na 1 telefoontje werd er meteen werk van gemaakt en alsnog de volgende dag geleverd. Daarbij ben ik zeer netjes gecompenseerd. De sapjes nog niet uitgeprobeerd, maar ze zien er goed uit! Ook een zeer vriendelijke bezorger!

Meike

09-02-2024

top

Snelle service

Marcel

01-02-2024

Voel met fitter

Ik heb de 5 dagen Detox gehad en ben zeer tevreden over het product. Ben zelf geen groente eter en vond ze allemaal lekker. Het enigste wat ik graag anders zou zien is afwisseling in de dagen .

nick

30-01-2024

Zeer tecrexen

Regelmatig bestel ik een Detox kuur van Dr Beblend! Ben zeer tevreden!

Jantine

25-01-2024

super tevreden

Steeds correct in prijs, levering. Verschillende sapjes en shots al geprobeerd. Ik ben liefhebber van alles met gember .

Inge Gielen

20-01-2024

Lekkere sapjes!

De twee daagse sap kuur is goed bevallend , De sapjes zijn lekker, zonder overheersende smaken. De combinatie van fruit en groenten is fijn als je niet gewend bent aan een sappenkuur.

Carola

20-01-2024

Heel goed voor mijn spijsvertering

Door de groentensapprn heb ik een veel betere spijsvertering en een minder opgeblazen gevoel. Heel fijn!!

Elien

20-01-2024

lekker

alles verloopt vlot en is lekker

Nick Delwaide

18-01-2024

fantastisch

De sappen zijn echt heerlijk. Ik vind het fijn om te voelen dat ik soms in de haast tóch mijn vitaminen binnen krijg door elke dag een groentesapje te nemen.

moon

15-01-2024

Fijne start van het nieuwe jaar!

Afgelopen december een bloedtest laten doen en kwam toch aardig wat vitamines en mineralen tekort. Nu dagelijks een sapje bij de lunch! Geen extra moeite en mega veel groente in een keer binnen.

Laura

11-01-2024

Snelle en goede service

Aantal keer de detox sappen besteld. Snelle en goede levering. Goed en netjes verpakt. Smaken prima. Handig dat de flessen genummerd zijn, zodat je precies weet wat de volgorde is.

Ilze

08-01-2024

Heerlijke sappen!

Heerlijke sappen, bestel graag bij Dr. Blend. 1 minpuntje: Ik kan mijn lege flessen niet inleveren voor de statiegeld, verschillende supermarkten geprobeerd.

Nadja

07-01-2024

Snel, makkelijk en gezond!

De gember en kurkuma shotjes zijn onderdeel van mijn dagelijkse inname geworden en geeft me een goede en frisse start van de dag! Af en toe doe ik een combi detox kuur van 3 dagen om weer even te ontgiften en een reset voor m’n lichaam, aanrader!

Claudia

05-01-2024

honger niet vol te houden

Ik was erg enthousiast over dr blend ik zag de aanbieding en dacht dit is m’n kans. Ik heb gekozen voor de 3 daagse detox kuur. Alle flesje klaar gezet voor de dag. Ik begon enthousiast met drinken. Vond het direct al pittig een kurkuma shotje op een lege maag, maar dacht dan heb ik vast de ergste gehad. De eerste sappen gingen redelijk maar vond ze niet lekker. In de middag kreeg ik honger en had geen vol gevoel naar een sap half uur naar de sappen werd ik misselijk. Ik dacht nog dit is even wennen. Maar het gevoel bleef en de sappen gingen me steeds meer tegen staan ik zag er tegen op als het alweer tijd was voor de volgende. Einde van de dag werd ik dizzy kreeg hoofdpijn. Na de ene laatste sap van die dag heb ik besloten om er mee te stoppen. Ik werd zo jij slap als een vaatdoek 0 energie. Vind het jammer omdat ik zulke goeie verhalen had gelezen ben ik dan een uitzondering ? Volgende dag is mijn man het gaan proberen nou hij had wat minder klachten maar ook misselijk ook hij is gestopt naar 1 dag. Ik vind het zo zonde van m’n geld het is zo duur en heb nog geen dag vol kunnen maken. Ik heb helaas niet kunnen genieten van de detox kuur vind het erg jammer! Ook zou ik het niemand aanraden! Ik snap niet hoe mensen het 3 of zelfs 7 dagen volhouden als het wel zo is vind ik het super knap!

Desi

04-01-2024

Geen vol gevoel

Ik had de 3 dagen detox kuur. Ten eerste vond ik de sapjes absoluut niet lekker, veel hadden écht een vieze nasmaak. Daarnaast had ik ‘s avonds heel erg veel honger. Na 2 dagen lukte het echt niet meer.

Lotte

04-01-2024

Fijne en snelle bezorging, detox wat het moet doen

Ik doe eens per half jaar een detox, ik vind dit een fijne box. Mis wel wat extra’s, als een cafeïne vrije koffie of thee.

Cynthia

03-01-2024

Grote schoonmaak!

Voor de 2e keer ben ik nu bezig met de 3 daagse sapkuur van dr Blend! De vorige keer was het zo goed bevallen dat ik e rnu gewoon zin in heb en er ligt al een 3e kuur in de vriezer voor over een tijdje! Grote schoonmaak van lijf en geest! Met een frisse mindset het nieuwe jaar in!

Maaike

03-01-2024

Makkelijk te bestellen en goede service

De fijne sappen zijn genummerd, zodat je goed kunt zien welke sap je moet nemen. De sappen die je neemt op een dag zijn goed gevarieerd. Het is wel elke dag hetzelfde, dat vond ik voor 5 of meer dagen wel saai worden. Als er iets is, wordt je super goed geholpen! Super fijn hoe ze met je meedenken en zoeken naar een oplossing!

Sofie

03-01-2024

Hele positieve ervaring klantenservice

Vandaag voor het eerst contact gehad met dit mooie bedrijf. Werd erg goed en professioneel geholpen aan de telefoon. Wilde een 5-daagse kuur, maar kreeg gericht advies dat als het de 1e keer is, ik beter een 3-daagse kuur kon nemen. Topper

Wilco

02-01-2024

Klantenservice

Erg uitgebreide uitleg gehad bij Dr. Blend. Tevreden. Wilde zelf voor een 5-daagse kuur gaan, maar er werd heel eerlijk advies gegeven dat een 3-daagse kuur voor de 1e keer wordt geadviseerd.

Wilco

02-01-2024

Heerlijk gevoel!

Als ik een detox kuur heb gedaan dan voel ik me daarna heerlijk! Voel nu na de feestdagen. Weer even opnieuw beginnen. Ik hou ervan.

Bianca Meulendijks

28-12-2023

Fantastisch

Af en toe, zo meeste rond school vakantie, neem ik een kuurtje. Ik krijg niet altijd wat ik werkelijk heb besteld maar niet te min, mijn huid ziet er altijd weer fantastisch uit na een kuurtje. En ik krijg er veel energie van.

Anika Pluijlaar

28-12-2023

Lekkere en gezonde groentesap kuur

Ik begrijp nooit helemaal waarom er bijna het hele jaar een 1+1 aanbieding is, maar de groente sap kuur is lekker en gemakkelijk bezorgt met fijn en duidelijk schema.

Fransje Gimbrere

21-12-2023

Fijne sapjes

Ik gebruik al jaren de sapkuren van dr. Blend en vind het een prettige kuur. De sapjes zijn lekker en vullen best goed. Het enige wat jammer is is dat ze in plastic flesjes komen.

Marieke

14-12-2023

Sapkuur

Leuke duidelijke flesjes en smaken goed!

Nina

13-12-2023

Top spul!

Sapjes zijn heerlijk! Ff weer detoxen en je lichamelijk weer lekker voelen.

Jasmina

13-12-2023

Lekker vullende sapjes

De bestelling was snel bezorg en de doos was helemaal heel. De sapjes waren allemaal lekker en ook goed vullend het is makkelijk een week vol te houden en het geeft ook echt een goed gevoel.

Emma

12-12-2023

Super sapjes met top service

Vaker detox sapjes besteld van andere merken. Nadeel dat deze bevroren aankomen. En sommige echt vies. Dr Blend komt gekoeld aan, is meteen drinkbaar, en oprecht alle sapjes zijn lekker. Klantenservice ook super. Er ging iets mis met het bezorgen, maar dit werd uiterst netjes opgelost. Aanrader dus!

Ellen

11-12-2023

Fijne lekkere sapjes

Mooie flesjes, veel verschillende smaken en diverse keuzes

Robin

06-12-2023

Super!.

Snelle en altijd correcte levering van verse gezonde sapjes die het eenvoudig maken om te sapvasten.

Nancy Bakker

04-12-2023

Uitstekende Service en Snelle Oplossing!

Ik wil even de tijd nemen om mijn ervaring met Dr. Blend te delen. Onlangs had ik een klein probleempje met mijn bestelling, maar de manier waarop het Dr. Blend-team dit heeft opgelost, verdient echt een pluim! Vanaf het moment dat ik contact opnam, voelde ik me serieus genomen. Tommy van het Customer Success Team was niet alleen super vriendelijk, maar ook razendsnel met een oplossing. Hij bood me twee opties aan en gaf me de ruimte om te kiezen wat het beste voor mij werkte. De snelheid en efficiëntie waarmee mijn probleem werd aangepakt, was echt indrukwekkend. Het is duidelijk dat klanttevredenheid hoog in het vaandel staat bij Dr. Blend. Kortom, een dikke aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en fantastische service. Bedankt, Dr. Blend en vooral Tommy, voor jullie hulp en snelle actie! Groetjes, Leah Broger

Leah

01-12-2023

3 kilo kwijt in 5 dagen

Sapjes waren op geselecteerde datum ook netjes geleverd met een duidelijke schema. Geen echt honger gevoel gehad en 3 kilo afgevallen. Zeker aan te raden

Mel

29-11-2023

Super lekker en een fijne opstap

De eerste keer dat ik de sapjeskuur volgde was in de zomer. Het is een fijne opstap voor het verder afvalproces. Het zijn lekkere sapjes. Ik ga het nu weer bestellen en samen met een vriendinnetje doen. Ik heb op youtube ook een vlog geplaatst erover :)

Miriam

27-11-2023

In één woord: super!

Er was iets niet goed gegaan met mijn bestelling. Baalde enorm en nam direct contact met ze op. De manier waarop ze het op hebben gelost is meer dan fantastisch. Ik kreeg een nieuwe levering - rekening houdend met mijn agenda - en de oude werd weer meegenomen. Zonder twijfel. En met een extraatje. De communicatie rondom de nieuwe levering was ook erg prettig. Ik was echt zeer positief verrast!

Amanda

16-11-2023

Lekkere en gevarieerde sapjes

Positieve ervaringen met de 3-dagen sapkuur. Lekkere sapjes met verschillende ingrediënten en heel de dag het gevoel dat ik vol zit. Doe dit een paar keer per jaar en voelt goed!

Shira

16-11-2023

Top kuur

Sapjes zijn niet allemaal super lekker maar ik voel mij goed.

Elisabet

13-11-2023

Top sapjes! Snelle bezorging

De Yellow Freshness Nº17 is echt mijn favoriet tot nu toe! Maar ook de andere sapjes waren lekker en vers! Ik vind Dr.blend echt een uitkomst + ze leveren heel snel!

Demi

12-11-2023

Heerlijk en goed vol te houden

Ook de groentesappen drink je makkelijk weg. Als het even niet uitkomt kan je ze ook gewoon invriezen. Goeie klantenservice ook en levering zo snel als het licht. Ik kan het iedereen aanraden als je op een laatdrempelige manier je lijf ff wilt helpen op te schonen.

Liesbeth

11-11-2023

Goede en lekkere sappen

Voel me er lekker dit door!

Kim

08-11-2023

100% recommend

De juices zijn superlekker, gezond en fresh!

Daniëlle

01-11-2023

Fout door bezorgservice

Er was iets misgegaan met de bezorgservice. Echter heeft dr Blend dit goed opgelost.

Zenja Kessels

01-11-2023

Fantastisch

Geeft echt een top gevoel, en heb veel meer concentratie gekregen

Xanne

31-10-2023

Heel goed vol te houden!

De sapkuur is heel goed vol te houden. Geen honger gehad en (bijna) alle sapjes waren lekker. Aanrader!

Mik

31-10-2023

Speedy delivery

Good taste Speedy delivery A lot of vitamine every day!

ELENA

29-10-2023

Perfect, ook de levering

Perfecte sapjes en lekkere shots. De levering was perfect. Realtime te volgen en op de minuut nauwkeurig.

Kev

29-10-2023

Supermakkelijk. Lekker afgevallen en smaakt prima

Is niet moeilijk om te doen. De meeste sappen smaken prima. Ben er goed van afgevallen bijna 3 kilo. Maar het belangrijkste is dat ik mij er goed bij voel. Heb vaak last van mijn buik na het eten naar nu eigenlijk helemaal niet. Ik heb samen met mijn vriendin de 7 dagen detox gedaan.

Chiquita Salemink

25-10-2023

Fijne sappenkuur die effectief is

Een tijd geleden de 3 daagse sappenkuur gedaan en het heeft mij echt goed gedaan. Het is goed vol te houden en het zijn lekkere sappen. Ik sliep beter en had meer energie door de dag heen. Het voelde voor mij weer als een reset. Nu weer een 3 daagse sappenkuur bestelt en ik kijk er naar uit!

Karlijn Musscher

24-10-2023

Goede kwaliteit

De levering was niet goed. Heb lang moeten wachten helaas. Gelukkig waren de sapjes wel goed en lekker!

Zoë

22-10-2023

fantastisch

heerlijke sappen met vol vitamines. zo geen spijt van dat ik hier besteld. snellere levering en ook nog eens lekker. en je hebt volle keuze uit sappen van groente tot fruit of shots.

samantha

21-10-2023

Lastige start, goeie nazorg

Lastige start, goeie nazorg. Ze zijn niet Fake en doen hun uiterste best om klanttevredenheid na te streven. Zijn wel nog wat verbeterpunten, zoals aanmeldpunt wanneer er iets fout geleverd werd.

Ellen

17-10-2023

Zeer tevreden!

Ik heb tweemaal besteld bij dr. Blend. Erg tevreden! Nu voor de 3e keer en er zit een fijne aanbieding bij! Super producten, erg lekker!

Kylie

14-10-2023

Top!

Ik ben begonnen met de 3 daagse detox sapkuur. Inmiddels opgebouwd naar 7 dagen. Een paar keer per jaar doe ik een kuur. Meestal als ik op een bepaald gewicht plateau, helpt het mij om net van die ene lastige kilo af te komen. Als ik daarna weer ‘normaal’ eet, komt hij er niet terug aan. Het grootste voordeel vind ik het gevoel dat ik tijdens en erna heb. Fitter, lichter, frisser en vooral heerlijk dat m’n opgeblazen buik en gevoel weg is. Elke dag heb ik wel een lastig moment. Maar het resultaat is het waard! Je krijgt een leuk overzichtelijk boekje erbij met schema en de benefits van elke drankje. Nadelen: het bieten drankje is blegh! De shots maken het voor mij moeilijker om vol te houden. Daarom later ik deze vaak staan en koop ik de sappen nu los.

Esther

11-10-2023

Heerlijk

Heerlijk eerlijk en pure sappen

Nine

09-10-2023

Top!

Wat een boost

Jonas jacobs

03-10-2023

Mooie combi van verschillende groente en/of fruit!

De sappen worden netjes geleverd. Het is op een dag divers wat je aan groentes en/of fruit binnenkrijgt. Bij een meerdaagse kuur is het wel eenzijdig omdat elke dag hetzelfde is. Fijn dat er ook een opbouw- en afbouwkuur is.

Sofie

02-10-2023

Heel tevreden

Heel tevreden over deze driedaagse detox. Goed vol te houden en ik voel mij gezonder. Mooie op stap om nog beter op mijn voeding te letten.

Anouk

29-09-2023

Super

Fijne ervaring, heb allereerst 3 dagen besteld omdat ik bang was dat ik het niet vol zou houden. Nu 5 dagen was goed te doen.

Kimberley Rienstra

29-09-2023

Nice fresh juices

Bought the 3 day detox box. Juices were nice and fresh. Would buy it again.

Naomi

29-09-2023

Een reset

Ik bestelde de sappen voor de tweede keer. Het voelt als een reset om daarna gezondere keuzes te maken. De sappen zijn lekker en voldoende om zonder honger de dag door te komen!

Sandra

26-09-2023

Goede

Goede levering, lekkere sappen en heldere instructie.

Romy

23-09-2023

zwaar, maar de moeite waard

ik heb de detox juice box van dr. blend als 3x besteld. Het is soms lastig om een hele dag niet te eten, maar de resultaten zijn het waard en ik voel me erna altijd een stuk beter.

chanel

21-09-2023

Super lekker

Heerlijke sapkuur, goed bevallen. Het is echt goed vol te houden. Sapjes zijn echt lekker. Sommige is minder maar dat lijkt me logisch. Toch 3 kilo mee kwijt geraakt.

Jamie

18-09-2023

Verrassend lekker en geen hongergevoel gehad!

Mooie afwisseling qua smaken! Hierdoor goed vol te houden. Absoluut geen hongergevoel gehad!

Cathy

13-09-2023

Top!!

Dit is de 2e keer dat ik een sappen detox ga doen. De eerste keer is zo goed bevallen. Ik was benieuwd of ik dit wel zou volhouden maar ik zag het als een uitdaging. En het ging me makkelijker af dan ik had verwacht. De sapjes waren prima te doen. De 1 lekkerder dan de ander maar dat is persoonlijk. Ik voel me zoveel beter hierna, veel minder opgeblazen en vol energie. En super snelle levering!

Jamie

11-09-2023

Gingershot

Beste gingershot op de markt!

Mario

06-09-2023

Blij met de bestelling

Kijk ernaar uit te gaan sappen!

Thirza Luckhardt

05-09-2023

Iedere dag een shotje

Ik begin iedere dag met een ontbijt en een shotje ginger. Maakt dat ik energiek de dag begin

Ineke

05-09-2023

Lekkere sapjes en topservice

Bij de plaatsing van de bestelling was er iets misgelopen bij de adresgegevens. Dit werd meteen doorgegeven en de vlotte communicatie via de whatsapp service zorgde ervoor dat - ondanks de levering dan toch ergens anders was gebeurd - dit meteen rechtgezet werd en er een extra puntentegoed werd toegekend. Zeer fijn & gebruiksvriendelijke werking!

Sofie

28-08-2023

Heerlijke sapjes

Ik heb meerdere sites met sapjes uitgeprobeerd maar ik blijf deze toch het lekkerst vinden. Ook het contact met de klantenservice is top, toen ik per ongeluk het verkeerde pakket had ontvangen werd het gelijk opgelost.

Michelle

26-08-2023

Eerste keer detoxen

Altijd al een keer een detoxkuur willen proberen en bij Dr Blend de 3-daagse vegi detox sapkuur besteld (met korting). De eerste dag was behoorlijk pittig met behoorlijke hoofdpijn, maar de overige 2 dagen gingen redelijk ‘gemakkelijk’. De versheid spat er vanaf en de smaak was prima (alleen nr 9 was geen favoriet) Bezorging ging ook erg soepel, je moet alleen wel wat ruimte in je koelkast hebben Maar voor herhaling vatbaar later dit jaar of volgend jaar. Bedankt!

Dave

23-08-2023

Goed vol te houden

Mijn ervaring is dat de sapkuur goed vol te houden is. Aanrader.

Nienke

22-08-2023

Lekkere sapjes, echt geweldig

Voor het eerst een 3-daagse Sapkuur gedaan, het was gemakkelijk vol te houden. Per dag mag je 9 sapjes, die ook nog perfect zijn afgestemd. De smaken van de sappen zijn echt heel lekker, waardoor je altijd zin hebt in de volgende! De fruitige smaak maakt de sapjes lekker zoet. Ik zou het iedereen aanraden om een Sapkuur te proberen. Ik voel me super fit en vol energie na de 3 dagen.

Klaas

22-08-2023

Top!

Wij hebben met ons kantoor de groente detox sappenkuur gedaan. Prima sapjes, geen honger gehad!

Melanie

21-08-2023

Snelle levering - sapjes zijn lekker

De sapjes zijn snel geleverd en netjes ingepakt. Ik was mijn 5% memberkorting vergeten toe te voegen aan mijn bestelling en daar ben ik gelijk mee geholpen. Top service

Linda

21-08-2023

Doet wat het moet doen

Na wat hickups de bestelling ontvangen. Gisteren begonnen. Ik zeg niet dat ik de sappen echt lekker vind, maar ik wil graag mijn vetverbranding een “boost” geven. Alles is prima alleen het gembershot is voor mij echt teveel van het goede. Ik verdun het met wat water en dat gaat prima. Al met al nog even afwachten wat het heeft gedaan maar die far so good

Marianne

19-08-2023

3 daagse detox

Super 3 kg afgevallen

Sandy

19-08-2023

Tevreden!

Dit was men eerste keer. Voelde me top na de kuur!

Hanane

16-08-2023

Goed vol te houden door heerlijke sapjes

Na een vakantie waarin ik nogal ongezond had gegeten en gedronken was ik toe aan een reset. Ook was ik erg benieuwd of ik het de sapkuur van 3-dagen zou kunnen volhouden. Dit bleek gemakkelijker dan verwacht door de lekkere afwisselende sapjes. Na de kuur zou ik niet willen zeggen dat ik gestopt ben met al het ongezonde, maar het heeft mij er zeker bewust van gemaakt van wat voor troep je af en toe eet en drinkt. Één keer in de zoveel tijd een kuur kan ik iedereen aanraden.

Lilian

15-08-2023

Snelle levering, lekkere sapje, goed vol te houden

De sapjes (op één na) en shots waren erg lekker, de 3 daagse kuur is goed vol te houden. Ik vond de fruit sapjes van de combi box wel aan de zoete kant, maar een welkome afwisseling. Zou een volgende keer misschien zelfs 5 dagen aandurven.

Lieke

13-08-2023

Lekkere sapjes!

Allemaal mooi genummerd voor gemakkelijk gebruik op de dag, smaken ook goed en geen honger gevoel

EE

10-08-2023

Voel me weer vol energie!

Na de 3-daagse detoxbox Sapkuur te hebben afgerond kan ik alleen maar zeggen dat ik meer dan tevreden ben met het resultaat. De sappen smaakten erg goed. De ginger shots zijn mijn favoriet geworden. De tijd van het innemen van de sappen was goed afgestemd zodat je daarna weer lekker door kon met volle energie. Zeker een aanrader om jezelf te testen en je lichaam op te schonen.

Reinier

09-08-2023

Super lekker sappen

Ik heb 3daagse sapkuur gevolgd en de sappen zijn super lekker Ik vond persoonlijk wel pittig die 3dagen zonder eten Maar achteraf nu zou ik weer zo doen want die sappen waren gewoon lekker

Housnia

04-08-2023

Fruitsapjes heerlijk, groentesapjes wat pittig en bitter

Ik was voor de 3daagse combi detox gegaan, omdat ik groente en fruit in mijn sapjes wilde. Ik had niet goed gelezen dat er dan 2 dagen groentesapjes zijn en 1 dag fruitsapjes. De groentesapjes vond ik niet allemaal lekker. Veel gebruik van selderij en gember, wat resulteerde in bittere smaken en pittigheid. "afgeblust" met wat fruit had ik dat wel prima gevonden, maar zonder zoetje was het niet helemaal mijn ding. De fruit sapjes waren wel lekker vond ik en daar bleek ook groente in te zitten, dus de volgende keer bestel ik niet de combi detox maar de fruitdetox. De klantenservice is trouwens heel betrokken en vriendelijk. Plusje :)

Arianne

04-08-2023

Geweldig

Fijn aanbod verschillende healthy shots en sapjes. Ik ben vooral Fan (en grote inkoper) van de 60ml shots. Zeker als er 1+1 gratis acties regelmatig zijn. Snelle levering! Vriendelijke klantenservice en bezorger.

Zoë

31-07-2023

Prettige en professionele communicatie, snelle levering en weer lekker fit!

Prettige ervaring gehad met de sappen van dr. Blend. Ik zal eerlijk zijn, de eerste keer moest ik erg wennen aan de smaken, vooral groentesap in de ochtend is niet perse mijn ding:) Maar het viel mij alles mee, voelde mij stukken lichter (mentaal en fysiek). De levering is in eerste instantie niet goed gegaan, maar dit hebben ze zeer snel en accuraat opgelost. Dank voor de korte lijntjes en prettige communicatie.

Anoek

30-07-2023

Aanrader

Goede producten en makkelijk in gebruik Echt een aanrader

Chantal

26-07-2023

Lekkere sapjes snel geleverd!

Tijdens de zomermaanden vind ik het fijn om tussendoor te sapvasten, omdat ik dan doorgaans minder honger heb, maar wel voldoende voedingsstoffen wil binnenkrijgen. Dat lukt me perfect met de sapjes van Dr. Blend. Ik ben een grote fan van het assortiment en vind elk sapje ontzettend lekker!

Sterre

22-07-2023

Beste keuze ooit

Altijd veel last van mijn darmen! Maar nu ik regelmatig een paar dagen detox heb ik nergens meer last van! Ik raad het ook altijd iedereen aan

Kim

21-07-2023

Prima sappen en leveringsmoment zelf te kiezen, erg prettig

Variatie in sappen door de Combi kuur. Fijn dat je zelf je leveringsmoment kan kiezen

Pepijn van der Heijden

16-07-2023

Doet echt wat mee je levensstijl

Ik heb twee weken geleden een driedaagse detox kuur gedaan en dat was echt fantastisch. De sappen zijn heerlijk maar door de goede communicatie was het allemaal heel makkelijk. Ze geven je advies wat te doen/ eten in de dagen ervoor en erna en daardoor had ik ook weinig last van de detox. Nu, twee weken later, merk ik ook dat het echt iets geeft gedaan met mijn eetgewoontes. Ik eet totaal anders (= gezond) en dat bevalt heel goed.

Carin

14-07-2023

Goed vol te houden & goede afwisseling

De sapjes zijn erg goed vol te houden, alleen vroeg naar bed want de avonden zijn wel lang. Zeker de sapjes met wat meer fruit waren echt lekker en het passion shotje gaf een goede energyboost! Klein minpuntje de doppen zaten zo strak dat het soms lastig open te krijgen was.

Lianne

13-07-2023

Heel fijn na mijn vakantie

De 3 daagse detox al een paar keer gedaan, vooral na mijn vakantie erg fijn! Voel me een stuk minder opgeblazen sinds ik dit doe!

Ashni

02-07-2023

Top!

Superlekkere gembershotjes en snel geleverd, top service!

Nele

02-07-2023

Lekker, fijne detox en weer fit zijn!

Na mijn detox week, voel ik me heerlijk, sterk en gezond. Ik voel me als herboren. De sappen zijn ook nog eens lekker en gezond. Ik heb het al meerdere keren gedaan en zal het blijven doen! Echte aanraden is de detox kuur.

Bianca Meulendijks

02-07-2023

Geweldig!

Inmiddels vaste klant bij Dr. Blend. De sappen zijn erg lekker, worden snel bezorgd en mocht er onverhoopt iets niet helemaal goed zijn gegaan met het verwerken van de bestelling, dan wordt dit heel gauw opgelost. Dat geeft vertrouwen in het bedrijf!

Anoniem

29-06-2023

Ik rekende eindelijk af met mijn oude eetpatroon

Tijdens mijn zwangerschappen had ik mezelf een nieuw eetpatroon aangeleerd; vaak kleine beetjes eten. Na mijn zwangerschappen merkte ik dat ik na 1,5 á 2 uur écht moest eten anders voelde ik me moe, hongerig en futloos. Ik had mezelf ook overtuigd van het feit dat ik het nódig had steeds te eten. Na verschillende mislukte pogingen om dit patroon te doorbreken, had ik het opgegeven en geaccepteerd dat dit het dan was. Na een jaar was ik het zat. Er moest wat gebeuren; ik besloot een 5 daagse detox te doen! Erg rigoureus zo ineens, maar ik voelde aan alles dat dit ging helpen. De eerste 2 dagen waren heel pittig. Ik voelde me de hele dag hongerig. Ik heb naast de sappen wel wat bouillon gedronken (naar je lichaam luisteren blijft belangrijk tijdens de detox). Meerdere malen wilde ik opgeven, maar ik ging toch door! Doordat het veel sappen zijn op een dag, blijf je altijd een beetje gevuld. Dat hielp mij door de detox heen. En ja! Éindelijk had ik mijn patroon doorbroken. Ik wist dat het moeilijkste nog ging komen, namelijk een nieuw eetpatroon eigen maken en vast houden. Maar het begin was er en ik voelde door deze detox het vertrouwen dat ik het kon. De sappen waren super netjes per dag in een box geleverd. Duidelijk en overzichtelijk. Dit zal zeker niet mijn laatste detox geweest zijn!

Nicole

28-06-2023

Heel tevreden

Mijn eerste detoxbox besteld. Er ging wat mis met de bestelling. Acuut opgelost en heel netjes behandeld. De producten zijn heel fijn, lekker en overzichtelijk in gebruik met de nummers.

Anne

27-06-2023

Super

Lekkere sapjes. De 5 daagse detox kuur geeft ook echt een goed resultaat. Geen echte honger gehad. Ik voel me er heel goed bij.

Wietske

25-06-2023

Ik heb een nieuwe levensstijl ontdekt, en ik ken mijn lichaam beter en beter

-

Elena

25-06-2023

Top!

Smaken heerlijk!

Lili

24-06-2023

Goede sapjes goed gekoeld geleverd

Goede sapjes, die gekoeld geleverd worden.

C

23-06-2023

Geweldig

Ik ben fan van Dr detox en de samples, je voelt je meteen energieker en gezond en daarna ben je bewuster bezig met eten

Xan

22-06-2023

Super

Fijne manier om even snel van de slechte eetgewoontes af te komen en goed begin van een gezonde start

Janneke

22-06-2023

Makkelijk te volgen en voel me echt beter

Vind de drankjes redelijk tot goed smaken. De een misschien wat meer dan de ander maar over het algemeen prima te doen. Eet af en toe eerlijk gezegd wel een dun crackertje voor een beetje bite. En een stukje fruit op een dag. Ik doe een 7 daagse detox kuur voor de tweede keer. Vorige keer 5 kilo afgevallen hoop dat ik dat nu ook red. Maar zeker zo belangrijk is dat ik mij er echt goed bij voel. Minder last van mijn buik geen opgeblazen gevoel meer en voel mij " lichter" . Kan het echt aan iedereen aanraden.

Chiquita

19-06-2023

Groente sapkuur erg heftig van smaak

Ik ben wat gewend maar deze sapjes (ik had de 3 daagse groente Detox besteld) vond ik zeer intens en eigenlijk vies. Nummer 3 - 7 - 8 waren oké maar verder vind ik ze enorm pittig en heftig. Hierdoor heb ik met veel tegenzin de sapjes gedronken. Ik heb ze met mijn neus dicht gedronken en heel veel water er gelijk achteraan. Mijn mond brandde behoorlijk (denk vd gember). Resultaat en effect kan ik hierdoor niet goed beoordelen. Site, contact en bestelproces verliep allemaal heel goed.

Marieke

18-06-2023

Goede smaakvolle sapjes, daarom goed vol te houden

Zelf een kuur gedaan van 5 dagen. Eerste 2 dagen even wennen, maar daarna prima vol te houden en ineens bakken met echte energie. Een heerlijke reset met als bijkomstigheid 5 kilo eraf.

Niels

18-06-2023

Is heel goed te doen !!

Ik vind de vijfdaagse detox sap kuur een hele goede manier om mijn lichaam te reinigen. Ik ben er ook 4 kilo van afgevallen.

Corrie

18-06-2023

Reinigend

Heerlijk even 5 dagen sap vasten met de de groentesappen van dr Blend. Daarna voel ik me weer heerlijk!

Monique

18-06-2023

LETS GO

Onwijs benieuwd en enthousiast om te starten met de sapkuren! Regelmatig toffe aanbiedingen! En leuk spaar systeem!

Nine

12-06-2023

Super tevreden mee

Het is de tweede keer dat ik een kuur ga doen bij Dr.Blend. Eerste keer is het super goed bevallen, ik voelde mij een stuk fitter en ze hebben een super goede service!

Anne

12-06-2023

Heerlijk en goed te doen

Ik doe de sappenkuur meerdere keren per jaar en sindsdien zijn mijn overgangsklachten zoveel minder! Echt een aanrader. En met de 1+1 gratis actie qua prijs ook heel goed te doen :-)

Nathalie

09-06-2023

Heerlijke sapjes!

Ik heb meerdere Detox kuren gedaan, maar nooit met zulke lekkere sapjes.

Daniëlle

07-06-2023

Voor herhaling vatbaar!

Lekkerder dan verwacht en ook geen last van het niet eten gehad. Had wel hoofdpijn of flauwte verwacht, maar zelfs zonder “pretox” kon ik gewoon werken en sporten zonder problemen. Én 5 kilo kwijt in drie dagen! Het ideale dieet voor als je snel iets kwijt wil!

J

07-06-2023

Lekker en overzichtelijk

Dit is pas fijn! Ik heb een 3 daagse kuur besteld en dit kwam verdeeld in 3 dozen. Per dag is het verpakt. Op de flesjes staat nummers dus je weet ook precies welke wanneer aan de beurt is. Prijs/kwaliteit vind ik ook goed.

Sytse Monsma

05-06-2023

Valt nooit tegen

1 verzending is niet geleverd, hier gelijk reactie op gekregen. Sapjes zijn goed van smaak en ik heb snel resultaat na de kuur. Blijf dit enkele keren per jaar doen.

julia

04-06-2023

Heerlijke sappen snel geleverd

Sapkuur van 7 dagen voor de 2e keer gedaan.

Lees alle reviews op Kiyoh

Veelgestelde vragen

Betaalmethode:

  1. 1. Prijzen op de website en belasting

    Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw..

    Je ontvangt altijd een orderbevestiging met het totale bedrag.

    Voordat je afrekent, heb je de mogelijkheid om een volledig overzicht van je winkelmandje te bekijken en indien nodig aanpassingen te doen

    Als je een gratis account aanmaakt, kun je ook de bestelgeschiedenis bekijken en facturen downloaden.

    Op onze producten zit een btw laag tarief en op de verzendkosten een btw hoog tarief

    Als je meer informatie wilt over btw-tarieven, kun je via de volgende link op de website van de Belastingdienst meer informatie vinden.

     

  2. 2. Bestellen en betalen

    Welkom bij Dr. Blend! Op deze pagina zullen we je stap voor stap begeleiden bij het bestelproces door duidelijke instructies te geven:

    1. Selecteer een product door erop te klikken. Je kunt het aan je winkelmandje toevoegen door op de knop “Toevoegen aan winkelmandje” te klikken.
    2. Klik op je winkelmandje om je items te bekijken. Hier kun je de hoeveelheid producten aanpassen of extra items toevoegen indien nodig.
    3. Gebruik de plusknop om de aantallen te verhogen en de minknop om ze te verlagen. Als je op het prullenbakpictogram klikt, kun je een item verwijderen.
    4. Op dit punt kun je doorgaan naar het afrekenen of verder winkelen.
    5. Er zijn nog vier stappen om je bestelling af te ronden.
    6. In stap 1 vul je je gegevens in. Je kunt ervoor kiezen om als gast te bestellen of een gratis account aan te maken.
    7. Je ziet een overzicht van je bestelling en als je een kortingscode hebt, kun je deze invoeren in het veld “Vouchercode”.
    8. Klik op “Doorgaan” om je verzendgegevens in te vullen. Je kunt ook een ander afleveradres selecteren of ervoor kiezen om de bestelling naar een afhaalpunt te laten sturen.
    9. Als je de bestelling op een specifieke leveringsdag wilt ontvangen, kun je deze optie aanvinken onder “Kies zelf je bezorgdag en vervoerder”. Houd er rekening mee dat we de bestelling maximaal 14 dagen in de toekomst voor je kunnen reserveren.
    10. Klik op “Doorgaan”. Selecteer je gewenste betaalmethode. Controleer nogmaals of je bestelling juist is en klik, indien je de bestelling wilt plaatsen, op “Bestelling en betaling afronden”.
    11. Je wordt doorgestuurd naar de veilige betaalomgeving van onze betalingsdienstaanbieder (PSP), Mollie. Volg de instructies om de betaling voor je bestelling te voltooien.
    12. Nadat de betaling is verwerkt, kom je op de bedankpagina terecht. Hier kun je eventueel een gratis account aanmaken. De orderbevestiging ontvang je in het opgegeven e-mailadres.
    13. Als je een gratis account hebt, kun je eenvoudig je bestelling volgen via je account omgeving. Als je geen account hebt, ontvang je de trackinglink in je e-mail.

    Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Kom je er niet uit of wil je contact met een medewerker, dan kun je ons bereiken via; mail, whatsapp of telefoon. 7 dagen in de week bereikbaar. Bekijk ook onze contactpagina.

  3. 3. Wat gebeurt er wanneer ik geen saldo heb of wanneer er een andere reden is waardoor het bedrag niet kan worden afgeschreven?

    Wij sturen je 1 week voordat de detox kuur opgestuurd wordt een bericht waarin we vermelden: zorg dat het geld op de rekening staat. Staat het geld niet op de rekening? Dan sturen wij het pakket alsnog naar je op mét een acceptgirokaart. Zo kan je op een later moment zelf het geld overmaken.

  4. 4. Welke betaalmethodes zijn er?

    Creditcard betaling (let wel op voor de extra kosten die de creditcardmaatschappij je doorberekend) Visa, Mastercard, American Express

    Achteraf betalen. Wij maken we gebruik van Klarna. Voor meer informatie over Klarna: https://www.klarna.com/nl/
    Klarna betaal in 3 delen
    Apple Pay
    Bancontact
    EPS
    Giropay
    Paypal
    Ideal
    Mister Cash
    KBC, Belfius
    Sofort Banking
    Bankoverschrijving (wij versturen in dit geval de bestelling pas wanneer het geld op onze rekening staat). De overboeking doe je aan Mollie payments. Je krijgt per mail duidelijke instructies.

    Wil je meer informatie over de bovenstaande betaalmethodes dan kun je op deze link klikken hier krijg een totaaloverzicht van de betaalmethodes die wij aanbieden en welke methodes er nog meer zijn.

    Alle betalingen worden door onze service payment provider Mollie verwerkt. Je doet de betaling dan ook aan Mollie payments. De betaling aan Mollie is veilig en verloopt via een payment link die vervolgens een koppeling met Ideal maakt.

    Kies je voor een bankoverschrijving? Dan zijn wij genoodzaakt te wachten tot we het bedrag daadwerkelijk op onze rekening zien staan. Daarvoor zijn we afhankelijk van de snelheid van de bank. Doorgaans neemt een dergelijke overboeking zo’n 2 werkdagen in beslag. Na ontvangst van je betaling versturen wij de bestelling naar je op. Kies je een van de andere betaalmogelijkheden? Dan wordt je bestelling direct gereed gemaakt.

Community:

  1. 1. Wat is het zero waste label?

    Op onze sale pagina vind je producten met een blauw zero waste label. Deze producten zijn bij levering nog 4 dagen houdbaar. Wanneer je de sappen invriest kan je deze nog 90 dagen bewaren. Zo voorkomen wij dat onze sappen met een aflopend THT moeten worden vernietigd. Haal er je voordeel uit!

  2. 2. Kan ik mij aanmelden voor een Dr. Blend nieuwsbrief?

    De nieuwsbrief van Dr. Blend is geld waard! Je krijgt voor de markt uit informatie over deals en nieuwe producten. We houden het als Dr. Blend clean en overzichtelijk en we mailen je enkel wanneer wij echt iets te melden hebben. Je kunt je makkelijk aanmelden en indien het toch niet aan je verwachtingen voldoet meld jij je weer makkelijk af. Maar weet wel dat bij een aanmelding je 10% korting op je eerstvolgende bestelling krijgt.

  3. 3. Wat doet Dr. Blend tegen verspilling?

    De overgebleven pulp van de gebruikte groenten en het gebruikte fruit wordt duurzaam hergebruikt. Bijvoorbeeld voor compost, in andere producten of het wordt aan boerderijen gedoneerd. Daarnaast zijn onze petflesjes gemaakt van gerecycled materiaal en onze dozen komen voort uit gerecycled karton. Dr. Blend heeft ook een samen tegen verspillen pagina- Bekijk deze pagina hier  -> de sales pagina

  4. 4. Hoe werkt de Dr. Blend sale?

    Aanbiedingen en kortingscodes zijn er voor jou. Wij doen er alles aan om een zo aantrekkelijk mogelijk kortingsaanbod te creëren.  Uiteraard zijn er een aantal spelregels

    1. Samen Tegen Verspilling orders kunnen niet retour
    2. Wij hanteren geen korting op korting. Indien een product beschikbaar staat in ons sale overzicht dan is dat de deal en vervallen andere kortingscodes
    3. Een kortingscode heeft een geldigheidsduur van 1,5 jaar.
    4. Blend behoudt het recht om de looptijd van acties, kortingscodes en samen tegen verspilling producten op ieder gewenst moment stil te zetten. Ook behoudt Dr. Blend het recht om acties, kortingscodes en samen tegen verspilling op ieder moment te verlengen.
  5. 5. Kan ik sparen voor punten? Hoe werkt tell a friend

    Je kunt bij Dr. Blend sparen voor gratis producten. Ook word je beloond indien je vrienden, familie of collega’s aanbrengt. Je dient hiervoor wel een account aan te maken. Bekijk onze spaarprogramma klik hier -> dan ga je naar de spaarprogramma pagina

  6. 6. Kan ik Dr. Blend vinden op social media?

    Dr. Blend is actief op meerdere social media kanalen zoals Pinterest, Facebook en Instagram @drblend. Onze kanalen zijn toegankelijk voor iedereen die met de juiste intenties deel neemt aan ons publieke socialmedia kanaal. Echter is het belangrijk te weten dat Dr. Blend ten alle tijden het recht behoudt om toegang tot haar kanalen te blokkeren voor een ieder die niet volgens de kernwaarden van Dr. Blend het socialmedia kanaal gebruikt. Ook behoudt Dr. Blend het recht om berichten te censureren of te verwijderen.

  7. 7. Ik wil iemand een Dr. Blend product cadeau doen. Kan dat?

    Ja! Heel leuk dat je Dr. Blend cadeau wilt doen. Wij werken met digitale voucher codes -> tegoedkaarten. De detox en of sappenkuur cadeaubon is een origineel cadeau. Je kunt ook een sappen tegoedbon cadeau doen. Sowieso maak je iemand blij met een healthy lifestyle geschenk. Dit is een unieke kans om een gezond cadeau aan je vrienden, collega of familie waar dan ook te wereld te geven. Dr. Blend levert namelijk wereldwijd.
    Heb je een digital cadeaubon gekregen en wil je een detox of sappenkuur kopen? Vul dan de code in kortingscode-veld tijdens het afrekenen in. De cadeaubon is 1 jaar geldig. De cadeaubon is niet in te wisselen voor geld.

  8. 8. Wat zijn de voordelen van het aanmaken van een account?

    Wordt member en ontvang 10% korting + gratis verzending op je volgende aankoop. Je bent als eerste op de hoogte van nieuwe producten, kortingscodes en natuurlijk onze super deals. Verder kun je gemakkelijk je orderhistorie bekijken, wenslijsten maken en sparen voor gratis boxen. Dr. Blend beloond je ook als je andere klanten aandraagt.

Product informatie algemeen:

  1. 1. Hoe gaat Dr. Blend om met corona?

    Onze dienstverlening gaat door. Daarbij is onze absolute topprioriteit de veiligheid van onze bezorgers, klanten en de consumenten. Wij volgen alle geadviseerde maatregelen vanuit het RIVM en de GGD.
    We werken op dit moment aan de verruiming van de dagelijkse bezorgtijd en andere maatregelen voor onze bezorgers en kantoorpersoneel. We treffen aanvullende maatregelen om de werkomstandigheden zo gezond en veilig mogelijk te houden en de kans op besmetting te verkleinen.
    Let op! Wij blijven onze producten 6 dagen in de week leveren. Wij vragen uw begrip indien een order niet op het gewenste tijdvak wordt geleverd.

  2. 2. Wat doet gevarieerd eten met mijn lichaam?

    Wanneer je verschillende voedingsstoffen tot je neemt, zorg je voor balans. Je krijgt zo van alles wat binnen. Wil je weten of jouw voedingspatroon ervoor zorgt dat je voldoende vitaminen, mineralen en vetten binnenkrijgt? Neem dan eens contact op met een voedingscoach.

  3. 3. Wat is Ascorbinezuur zuur?

    Ascorbinezuur is een ander woord voor vitamine C maar mag door EU Regelgeving zo niet op het etiket worden geplaatst. Dit is een antioxidant dat wordt gebruikt als hulpstof om oxidatie (bruinkleuring) van voornamelijk appelsap (maar ook peren, wortelsap) te voorkomen.
    Wij voegen tot maximaal 0,2% ascorbinezuur toe aan sommige sappen. Dit verschilt per fruitsoort en tijd van het jaar. Het verdwijnt ook gedurende de houdbaarheid want het oxideert door zuurstof. Wanneer er er bruinkleuring zichtbaar is, is er geen ascorbinezuur meer aanwezig.

  4. 4. Hoe worden de Dr. Blend sappen geproduceerd?

    Op een lopende band worden groente en fruit eerst gewassen, vervolgens wordt alles gepureerd en tot slot wordt het sap koud uit deze groente- en fruitpuree geperst. De rijke smaak, vitamines en voedingsstoffen blijven zo optimaal behouden. Na het persen, zorgen nauwkeurige weegmachines ervoor dat in elk flesje precies de juiste hoeveelheid aan ingrediënten terecht komt.
    Het gehele productieproces vindt gekoeld en onder strenge hygiënische controles plaats. De kerntemperatuur komt niet boven de 7°C en na de productie van elk afzonderlijk product vindt een automatische reiniging plaats. Zijn de flessen vol? Dan worden ze in speciaal gekoelde kratten verpakt en voorzien van een registratiecode. Zo kunnen we exact zien waar onze flessen wanneer zijn.

  5. 5. Wat zijn HPP juices en wat is cold pressed?

    HPP (High Pressure Processing) is een milde conserveringstechniek. Dat houdt in dat de afgevulde flessen sap in de kokers van de machine worden geplaatst, waarna de machine hermetisch wordt afgesloten. Vervolgens wordt de koudwaterdruk opgebouwd tot maximaal 6.000 bar. De receptuur bepaalt de exacte druk en behandeltijd in de machine. De hoge druk zorgt ervoor dat gisten en bacteriën geëlimineerd worden zonder dat het afbreuk doet aan de verse smaak, vitamines en voedingswaarden. Bovendien wordt de houdbaarheid van de sappen door deze manier van produceren verlengd naar maar liefst 10 tot 15 dagen.
    Cold Pressed juices oftewel koudgeperste sappen, komen voort uit een proces dat opgebouwd is uit twee stappen.
    Stap 1:
    Groenten en fruit worden tot pulp versnipperd. Hoe wordt dit gedaan? Door middel van een shreddingproces; een stalen roterende schijf zorgt ervoor dat groente en fruit netjes versnipperd worden. Vervolgens verplaatsen we het product naar een grote voedingsbuis en vanuit daar valt het in een speciale filterzak; een grote zeef als het ware.
    Stap 2:
    Het tweede deel van het proces vindt plaats in de hydraulische pers. Deze pers zorgt ervoor dat de pulp wordt blootgesteld aan een extreme hoge druk tussen twee platen. Deze druk zorgt ervoor dat het sap van het product in een verzamelbak druppelt. Zo blijft het vezelgehalte in de filterzak achter. Meestal worden de achtergebleven vezels gecomposteerd, gerecycled in voedselproducten of aan boerderijen gedoneerd. Zo min mogelijk verspilling dus.

  6. 6. Kan ik de Dr. Blend sappen invriezen?

    Ja dat kan. Wanneer je de sapjes invriest zijn ze tot 90 dagen houdbaar.
    Het voordeel van Dr. Blend sappen is dat wij de sappen direct drinkbaar leveren. Zo bepaal jezelf of je de sappen invriest. Het is alleen niet aan te raden om de sappen, nadat je ze ontdooit hebt, nog een keer in te vriezen.

  7. 7. Hoe lang zijn de Dr. Blend sappen houdbaar

    Vanwege het unieke HPP proces zijn de sappen 10 – 15 dagen houdbaar. Vries je de sappen in, dan kun je ze tot wel 90 dagen bewaren.

Productinformatie Sapkuur:

  1. 1. Waar zijn de losse sappen en shots van Dr. Blend goed voor?

    Onze sappen en shots zijn er om standaard in je koelkast te hebben. Onze sappen zijn stuk voor stuk gezond en daarbij echte vitamine en groente bommetjes. Heb je moeite om voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen? Dan helpen de Dr. Blend sappen jou goed opweg. Bekijk onze productpagina’s waar onze sappen goed voor zijn en kies de juiste aanvulling op jouw dagelijkse voeding.

  2. 2. Is de Dr. Blend detoxbox geschikt voor iemand met een prikkelbaar darm syndroom?

    Uit klantervaringen is gebleken dat een detox kuur niet geschikt is voor mensen die last hebben van een prikkelbaar darm syndroom. Wel zijn onze shot boxen geschikt. Echter kunnen wij niet met 100% zekerheid stellen dat bij het gebruiken van een dergelijke shot er storing kan optreden in de darmen. Is dit wel het geval? Dan moet je uiteraard stoppen, ons informeren en je arts raadplegen.

  3. 3. Wat is het verschil tussen een detoxbox en de Vita Box?

    Onze detox boxen zijn specifiek om te detoxen en het lichaam te helpen bij het reinigen. Daarbij is een detox een goede opstap naar een gezonde lifestyle of ter onderhoud van een gezonde lifestyle. Een Vita Box dient ter aanvulling van vitaminen en mineralen op de dagelijkse voeding. Niet iedereen wilt een detox volgen. Dan is de Vita Box een hele goede box om te gebruiken.

  4. 4. Bestaan er wetenschappelijke studies over de werking van een detoxkuur?

    Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat je lichaam dag in dag uit, heel de dag door bezig is met reinigen. Dat doen je nieren, je lever en je huid. Zij filteren en katalyseren. Wat een detox daar lichamelijk aan toevoegt? Daarover zijn weinig tot geen wetenschappelijke artikelen geschreven. Wij spreken dan ook liever over emotionele bewustwording en een paar dagen rust in je lijf. De Dr. Blend sapkuren zijn gemaakt om te resetten. Niet zozeer om op te ruimen en te ontgiften. Wel zijn de ingrediënten die wij gebruiken stuk voor stuk gezond en zijn onze recepten dusdanig samengesteld dat ze jouw gezondheid bevorderen.

  5. 5. Mag ik detoxen terwijl ik ziek ben of medicatiegebruik? Wat zijn de eventuele de eventuele bijwerkingen van detoxen?

    Detoxen in combinatie met medicatie raden wij sterk af. Wat betreft medische vraagstukken verwijzen wij je graag door naar de medisch specialist waar je onder behandeling bent.
    Bijwerkingen tijdens het detoxen verschilt per persoon. De één krijgt veel energie, de ander ervaart juist een laag energieniveau. Sommige mensen slapen minder goed, krijgen last van spierpijn, hoofdpijn, kou of rillingen.

  6. 6. Waarom zijn de calorieën van een sapkuur voor iedereen hetzelfde?

    Ons detox pakket is ontwikkeld om te ondersteunen in de natuurlijke reiniging van het lichaam. We hebben hiervoor een uitgebalanceerd pakket ontwikkeld die het detoxen bevordert maar waarmee je ook voldoende energie binnenkrijgt. Uiteraard is elk lichaam net eventjes anders gebouwd en daardoor kan iedereen anders op onze detox kuur reageren.

  7. 7. Hoe vaak mag ik detoxen?

    Ons advies is om maximaal 12 keer per jaar te detoxen.

  8. 8. Met welke detoxkuur kan ik het beste starten en waarom is de 7-daagse detox kuur er één voor gevorderden?

    Als je niet eerder een detox kuur hebt gevolgd, adviseren we je om de beginnerskuur te kiezen. Deze duurt 3 dagen.
    De 7-daagse detox kuur is een zware beproeving van geest en lichaam. Wanneer je nog geen tot weinig ervaring hebt met het volgen van een sapkuur raden wij daarom aan om met 3 daagse sapkuur te beginnen en zo op te bouwen.

  9. 9. Hoe moet ik mijn eetpatroon aanpassen voordat je start met een detoxkuur?

    Je lichaam krijgt tijdens een detox kuur een stuk minder binnen dus is het goed als het daar alvast een beetje aan gewend is. Ons advies? Maximaal 2 dagen voor aanvang en minimaal 2 dagen na je detox kuur:
    1. Geen alcohol drinken.
    2. Geen sigaretten roken.
    3. Liefst geen vlees en sowieso geen rood vlees eten.
    4. Geen taart eten en zoveel mogelijk zoetigheden vermijden.
    5. Geen koffie en thee met cafeïne drinken.

  10. 10. Hoeveel water mag je drinken tijdens het detoxen?

    Tijdens het detoxen, adviseren wij je om – naast de shotjes en de sappenkuur – ook vooral veel water te drinken. Dit versterkt namelijk de ondersteuning van de reiniging van je lichaam. Veel water drinken, zorgt ervoor dat je vaak naar de wc zal moeten. Zo kunnen afvalstoffen je lichaam verlaten. Maar pas wel op dat je niet teveel water drinkt. Je nieren kunnen namelijk 0,7 tot 1 liter vocht per uur verwerken. Wij adviseren daarom om zo’n 2 tot 3 liter water per dag, naast de detox sappen, te drinken.

  11. 11. Mag ik sporten tijdens het detoxen en mag ik eten tijdens het detoxen?

    Wetenschappelijk is bewezen dat sporten zorgt voor minder stress, voor een betere stemming, voor meer energie en voor een betere vorming van je lichaam. Het is bovendien een fijne uitlaatklep. Je mag sporten tijden het detoxen. We adviseren enkel lichte cardio te doen. Word je wat duizelig of licht in je hoofd? Stop dan meteen en ga in de overige detox dagen ook niet meer sporten.
    Wanneer we de darmen echt even met rust willen laten en het natuurlijke reinigingsproces van het lichaam zoveel mogelijk willen ondersteunen, is het het beste om alleen sappen te drinken. Daarom adviseren we je niet te eten tijdens het detoxen. Mocht dit echt onmogelijk voelen, dan adviseren we je om een licht soepje te eten. Elk lichaam reageert weer net iets anders op detoxen. Dus onze adviezen zijn ook écht adviezen. Niks is verboden.

  12. 12. Wat is de minimale leeftijd om een Dr. Blend detoxkuur te starten?

    Er is geen officiële leeftijdsgrens maar wij raden aan om op z’n vroegst op je 18e levensjaar eens een detoxkuur te doen. Gelukkig kun je als je jong bent heel eenvoudig gezond leven door simpelweg niet te roken, weinig alcohol en suiker tot je te nemen en veel te sporten. Uiteraard is onze uitgebreide sappen assortiment geschikt voor jong en oud.

  13. 13. Mag ik detoxen als ik zwanger ben?

    Helaas kunnen wij dit niet aanraden. Ook wanneer je nog borstvoeding geeft, tot 6 maanden borstvoeding raden wij aan om niet te detoxen. Je kunt uiteraard wel onze losse sappen nuttigen. Bekijk het gehele aanbod groente en fruitsappen hier drblend.com

  14. 14. Kan ik afvallen met behulp van de detoxkuren van Dr. Blend? En als ik wil afvallen wat moet ik dan doen?

    Detoxen kan niet primair leiden tot gewichtsverlies, als je er gewichtsafname voor doet is dit vaak tijdelijk en voornamelijk in de vorm van spiermassa en verlies van vocht. De kilo’s die je tijdens een detox- of sapkuur verliest, kunnen later terugkomen. Onze Dr. Blend sapkuren zijn vooral bedoeld om te mindset positief te prikkelen, niet zozeer als een afvalmethode. Voor blijvend gewichtsverlies is het essentieel om je te richten op gezonde voeding, regelmaat, sport en het stellen van doelen, liefst onder begeleiding van een diëtiste of medisch specialist. Wij adviseren een grondige evaluatie van je voedingspatroon, haalbare aanpassingen daarin, regelmatig sporten en het minimaliseren van tussendoortjes. Door consequent deze stappen te volgen en je op gezette tijden te wegen, kun je dichter bij je streefgewicht komen

  15. 15. Waar is detoxen goed voor?

    De producten van  Dr. Blend kunnen een helpende hand bieden om een gezonde levensstijl te stimuleren en je mindset te versterken. Hoewel je lichaam continu een natuurlijk detox-proces doorloopt, zijn onze producten, gemaakt van pure ingrediënten zonder toevoegingen, bedoeld om je te ondersteunen op je pad naar een gezondere levensstijl. Tijdens de sapkuur word je je meer bewust van eventuele ongezonde eetgewoontes. Door een Dr. Blend detoxkuur te volgen, kun je jouw wilskracht om gezond te leven verder versterken. Uiteindelijk draag je zelf de verantwoordelijkheid voor het volgen van een gezonde levensstijl, waarbij een gebalanceerd dieet, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende rust en een goed begrip van wat gezondheid voor jou betekent, centraal staan. Wij staan klaar om je hierbij te ondersteunen

Verzend informatie:

  1. 1. Herroepingsrecht

    U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.
    Gevolgen van de herroeping

    Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

    Ons retouradres
    Dr. Blend
    Koolhovenlaan 1
    1119NB Schiphol-Rijk

    U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

  2. 2. Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

    Wij leveren de box keurig bij je af op het adres van jouw keuze. We hebben geen fysieke winkels en afhalen in ons magazijn behoort niet tot de opties

  3. 3. Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?

    Wij leveren de box keurig bij je af op het adres van jouw keuze. We hebben geen fysieke winkels en afhalen in ons magazijn behoort niet tot de opties.

  4. 4. Wat gebeurt er als het pakket niet kan worden afgeleverd?

    Doorgaans leveren wij de bestelling bij de buren en stoppen we een briefje bij jou in de brievenbus. Een andere mogelijkheid is dat we het nog eens proberen.
    Lukt beide niet? Dan gaat de zending retour naar ons magazijn. Wil je dat we het pakket dan nog eens aanbieden? Dan rekenen we daarvoor wel extra verzendkosten.

  5. 5. Wat zijn de verzendkosten?

    Binnen Nederland, Frankrijk, Duitsland, België en Luxemburg worden er geen verzendkosten in rekening gebracht bij bestellingen vanaf €75,- euro. Hetzelfde geldt voor levering op een afhaalpunt, waarbij geen verzendkosten worden berekend bij bestellingen vanaf €75,- euro. Voor bestellingen onder een bedrag van €75,- euro geldt een verzendtarief van €6,95 euro.

    Let op! We bieden ook een zondag leveringsservice aan, waarvoor een vast tarief van €12,50,- euro geldt, ongeacht het orderbedrag.

  6. 6. Hoe moet ik mijn bestelling annuleren of retourneren?

    Wanneer je een order wilt annuleren dien je dit ons zo snel mogelijk via een van onze contact kanalen te laten weten. Dr. Blend hanteert met betrekking tot annulering de consumentenrecht richtlijnen. Hierdoor ben jij als consument beschermd. Uiteraard moet een annulering wel via onze algemene voorwaarden verlopen. Het belangrijkste om te weten is dat wanneer jij een order annuleert, maar de order wel al is geleverd én geopend, wij het recht behouden je te factureren voor de gehele order.

  7. 7. Hoe volg ik mijn bestelling?

    Bij same day delivery krijg je omstreeks 16.00 uur jouw Track & Trace gemaild.
    Bij de next day optie krijg je de Track & Trace in de avond (meestal rond 23.00 uur).

  8. 8. Wat is de levertijd?

    Optie Same-day delivery: voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag in huis. Alleen beschikbaar voor werkdagen
    Tussen 12:00 en 23:59 uur is je bestelling de volgende dag in huis. (Transporteur Post. NL)
    In het weekend leveren wij alleen als je het tijdvak in de verzendmethode kan selecteren op zaterdag. Zaterdag levering is beperkt beschikbaar. Bestel je zondag dan wordt je order maandag geleverd.

Voordelen van Dr. Blend

Kwaliteit

Kwaliteit

Met jouw feedback optimaliseren wij onze processen

leveren

Leveren

Voor 22.00 uur bestellen volgende dag en afhaalpunten

Service

Eenvoud

De sapjes en shots zijn rijk aan vitamines

h.p.p. juices techniek

H.P.P. Techniek

100% vers koudgeperst sap zonder toevoegingen

Duurzaamheid is een mega topic bij Dr. Blend

Duurzaam

Onze producten worden op een duurzame wijze geteeld. De flesjes van Dr. Blend zijn van recyclebaar materiaal

wij leveren onze sappen vers en direct drinkbaar

100% Puur en direct drinkbaar

Dr. Blend garandeert 100% pure verse sappen. Onze sappen zijn bij levering 8-15 dgn houdbaar. De sappen worden direct drinkbaar en gekoeld geleverd. Zo kun je de sappen zelf nog invriezen

Are you following us on Instagram?

@DRBLEND
insta insta verse maaltijd veggie detox
@DRBLEND

Winkelwagen

Verder winkelen Close

Uw winkelwagen is leeg Sad

ALLE PRODUCTEN

  • gratisaccount Gratis account en spaarprogramma
  • truckdelivery Vanaf € 75 gratis verzonden
  • clock Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • vragen Vragen? support@drblend.com
  • gekoeld Gekoeld thuisbezorgd