star star star star star
9.2 van 2784+ reviews
Customer careCustomer care
 • truckdelivery Vanaf € 75 gratis verzonden
 • clock OP WERKDAGEN VOOR 21:00 UUR BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
 • vragen Vragen? Klantenservice tot 22:00
Check mark
star star star star star
8,9 van 2800+ reviews

Gratis verzending & 25% korting op ons gehele assortiment met de promo code SUMMER25

9.2
star star star star star
2784
 • truckdelivery Vanaf € 75 gratis verzonden
 • clock OP WERKDAGEN VOOR 21:00 UUR BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
 • vragen Vragen? Klantenservice tot 22:00
 • truckdelivery Vanaf € 75 gratis verzonden
 • clock OP WERKDAGEN VOOR 21:00 UUR BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
 • vragen Vragen? Klantenservice tot 22:00
KOPEN->  KOPEN->  KOPEN->  KOPEN->  

Review 1 tot 5 ster

Sinds onze start in 2014 hebben we meer dan 20 miljoen sapjes gejuiced 200.000 boxen verscheept naar 12 landen en zijn ons producten verkrijgbaar in supermarkten, horeca concepten, ziekenhuizen, sportscholen, bedrijfskantines ( airports->)en oh ja op schiphol. Onze overall recensie score is erg hoog gezien het feit we zoveel orders versturen klanten bedienen. Dr. Blend streeft dagelijks naar het hoogst haalbare, zowel positieve als minder positieve reviews geven ons energie om onze processen te optimaliseren. Wij zijn dan ook onze trouwe community erg dankbaar voor het supporten van het Dr. Blend concept. Zelfs de teleurgestelde review waarvan de order 1 uur eerder aankwam dan die persoon had verwacht of het nichtje van een concurrent die dacht leuk te zijn om negatieve review achter te laten. Dr. Blend en de community weet wel beter. Kwaliteit wint altijd!

9.2 van 2784+ reviews

Fijne lekkere sapjes

Mooie flesjes, veel verschillende smaken en diverse keuzes

Robin

06-12-2023

Super!.

Snelle en altijd correcte levering van verse gezonde sapjes die het eenvoudig maken om te sapvasten.

Nancy Bakker

04-12-2023

Uitstekende Service en Snelle Oplossing!

Ik wil even de tijd nemen om mijn ervaring met Dr. Blend te delen. Onlangs had ik een klein probleempje met mijn bestelling, maar de manier waarop het Dr. Blend-team dit heeft opgelost, verdient echt een pluim!Vanaf het moment dat ik contact opnam, voelde ik me serieus genomen. Tommy van het Customer Success Team was niet alleen super vriendelijk, maar ook razendsnel met een oplossing. Hij bood me twee opties aan en gaf me de ruimte om te kiezen wat het beste voor mij werkte. De snelheid en efficiëntie waarmee mijn probleem werd aangepakt, was echt indrukwekkend. Het is duidelijk dat klanttevredenheid hoog in het vaandel staat bij Dr. Blend.Kortom, een dikke aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en fantastische service. Bedankt, Dr. Blend en vooral Tommy, voor jullie hulp en snelle actie!Groetjes, Leah Broger

Leah

01-12-2023

3 kilo kwijt in 5 dagen

Sapjes waren op geselecteerde datum ook netjes geleverd met een duidelijke schema. Geen echt honger gevoel gehad en 3 kilo afgevallen. Zeker aan te raden

Mel

29-11-2023

Super lekker en een fijne opstap

De eerste keer dat ik de sapjeskuur volgde was in de zomer.Het is een fijne opstap voor het verder afvalproces. Het zijn lekkere sapjes. Ik ga het nu weer bestellen en samen met een vriendinnetje doen. Ik heb op youtube ook een vlog geplaatst erover :)

Miriam

27-11-2023

In één woord: super!

Er was iets niet goed gegaan met mijn bestelling. Baalde enorm en nam direct contact met ze op. De manier waarop ze het op hebben gelost is meer dan fantastisch. Ik kreeg een nieuwe levering - rekening houdend met mijn agenda - en de oude werd weer meegenomen. Zonder twijfel. En met een extraatje. De communicatie rondom de nieuwe levering was ook erg prettig. Ik was echt zeer positief verrast!

Amanda

16-11-2023

Lekkere en gevarieerde sapjes

Positieve ervaringen met de 3-dagen sapkuur. Lekkere sapjes met verschillende ingrediënten en heel de dag het gevoel dat ik vol zit. Doe dit een paar keer per jaar en voelt goed!

Shira

16-11-2023

Top kuur

Sapjes zijn niet allemaal super lekker maar ik voel mij goed.

Elisabet

13-11-2023

Top sapjes! Snelle bezorging

De Yellow Freshness Nº17 is echt mijn favoriet tot nu toe! Maar ook de andere sapjes waren lekker en vers! Ik vind Dr.blend echt een uitkomst + ze leveren heel snel!

Demi

12-11-2023

Heerlijk en goed vol te houden

Ook de groentesappen drink je makkelijk weg. Als het even niet uitkomt kan je ze ook gewoon invriezen. Goeie klantenservice ook en levering zo snel als het licht. Ik kan het iedereen aanraden als je op een laatdrempelige manier je lijf ff wilt helpen op te schonen.

Liesbeth

11-11-2023

Goede en lekkere sappen

Voel me er lekker dit door!

Kim

08-11-2023

100% recommend

De juices zijn superlekker, gezond en fresh!

Daniëlle

01-11-2023

Fout door bezorgservice

Er was iets misgegaan met de bezorgservice. Echter heeft dr Blend dit goed opgelost.

Zenja Kessels

01-11-2023

Fantastisch

Geeft echt een top gevoel, en heb veel meer concentratie gekregen

Xanne

31-10-2023

Heel goed vol te houden!

De sapkuur is heel goed vol te houden. Geen honger gehad en (bijna) alle sapjes waren lekker. Aanrader!

Mik

31-10-2023

Speedy delivery

Good taste Speedy delivery A lot of vitamine every day!

ELENA

29-10-2023

Perfect, ook de levering

Perfecte sapjes en lekkere shots. De levering was perfect. Realtime te volgen en op de minuut nauwkeurig.

Kev

29-10-2023

Supermakkelijk. Lekker afgevallen en smaakt prima

Is niet moeilijk om te doen. De meeste sappen smaken prima. Ben er goed van afgevallen bijna 3 kilo. Maar het belangrijkste is dat ik mij er goed bij voel. Heb vaak last van mijn buik na het eten naar nu eigenlijk helemaal niet. Ik heb samen met mijn vriendin de 7 dagen detox gedaan.

Chiquita Salemink

25-10-2023

Fijne sappenkuur die effectief is

Een tijd geleden de 3 daagse sappenkuur gedaan en het heeft mij echt goed gedaan. Het is goed vol te houden en het zijn lekkere sappen. Ik sliep beter en had meer energie door de dag heen.Het voelde voor mij weer als een reset. Nu weer een 3 daagse sappenkuur bestelt en ik kijk er naar uit!

Karlijn Musscher

24-10-2023

Goede kwaliteit

De levering was niet goed. Heb lang moeten wachten helaas. Gelukkig waren de sapjes wel goed en lekker!

Zoë

22-10-2023

fantastisch

heerlijke sappen met vol vitamines. zo geen spijt van dat ik hier besteld. snellere levering en ook nog eens lekker. en je hebt volle keuze uit sappen van groente tot fruit of shots.

samantha

21-10-2023

Lastige start, goeie nazorg

Lastige start, goeie nazorg. Ze zijn niet Fake en doen hun uiterste best om klanttevredenheid na te streven. Zijn wel nog wat verbeterpunten, zoals aanmeldpunt wanneer er iets fout geleverd werd.

Ellen

17-10-2023

Zeer tevreden!

Ik heb tweemaal besteld bij dr. Blend. Erg tevreden! Nu voor de 3e keer en er zit een fijne aanbieding bij! Super producten, erg lekker!

Kylie

14-10-2023

Top!

Ik ben begonnen met de 3 daagse detox sapkuur. Inmiddels opgebouwd naar 7 dagen. Een paar keer per jaar doe ik een kuur. Meestal als ik op een bepaald gewicht plateau, helpt het mij om net van die ene lastige kilo af te komen. Als ik daarna weer ‘normaal’ eet, komt hij er niet terug aan. Het grootste voordeel vind ik het gevoel dat ik tijdens en erna heb. Fitter, lichter, frisser en vooral heerlijk dat m’n opgeblazen buik en gevoel weg is. Elke dag heb ik wel een lastig moment. Maar het resultaat is het waard! Je krijgt een leuk overzichtelijk boekje erbij met schema en de benefits van elke drankje. Nadelen: het bieten drankje is blegh! De shots maken het voor mij moeilijker om vol te houden. Daarom later ik deze vaak staan en koop ik de sappen nu los.

Esther

11-10-2023

Heerlijk

Heerlijk eerlijk en pure sappen

Nine

09-10-2023

Top!

Wat een boost

Jonas jacobs

03-10-2023

Mooie combi van verschillende groente en/of fruit!

De sappen worden netjes geleverd. Het is op een dag divers wat je aan groentes en/of fruit binnenkrijgt. Bij een meerdaagse kuur is het wel eenzijdig omdat elke dag hetzelfde is.Fijn dat er ook een opbouw- en afbouwkuur is.

Sofie

02-10-2023

Heel tevreden

Heel tevreden over deze driedaagse detox. Goed vol te houden en ik voel mij gezonder. Mooie op stap om nog beter op mijn voeding te letten.

Anouk

29-09-2023

Super

Fijne ervaring, heb allereerst 3 dagen besteld omdat ik bang was dat ik het niet vol zou houden.Nu 5 dagen was goed te doen.

Kimberley Rienstra

29-09-2023

Nice fresh juices

Bought the 3 day detox box. Juices were nice and fresh. Would buy it again.

Naomi

29-09-2023

Een reset

Ik bestelde de sappen voor de tweede keer. Het voelt als een reset om daarna gezondere keuzes te maken. De sappen zijn lekker en voldoende om zonder honger de dag door te komen!

Sandra

26-09-2023

Goede

Goede levering, lekkere sappen en heldere instructie.

Romy

23-09-2023

zwaar, maar de moeite waard

ik heb de detox juice box van dr. blend als 3x besteld. Het is soms lastig om een hele dag niet te eten, maar de resultaten zijn het waard en ik voel me erna altijd een stuk beter.

chanel

21-09-2023

Super lekker

Heerlijke sapkuur, goed bevallen. Het is echt goed vol te houden. Sapjes zijn echt lekker. Sommige is minder maar dat lijkt me logisch. Toch 3 kilo mee kwijt geraakt.

Jamie

18-09-2023

Verrassend lekker en geen hongergevoel gehad!

Mooie afwisseling qua smaken! Hierdoor goed vol te houden. Absoluut geen hongergevoel gehad!

Cathy

13-09-2023

Top!!

Dit is de 2e keer dat ik een sappen detox ga doen. De eerste keer is zo goed bevallen. Ik was benieuwd of ik dit wel zou volhouden maar ik zag het als een uitdaging. En het ging me makkelijker af dan ik had verwacht. De sapjes waren prima te doen. De 1 lekkerder dan de ander maar dat is persoonlijk. Ik voel me zoveel beter hierna, veel minder opgeblazen en vol energie. En super snelle levering!

Jamie

11-09-2023

Gingershot

Beste gingershot op de markt!

Mario

06-09-2023

Blij met de bestelling

Kijk ernaar uit te gaan sappen!

Thirza Luckhardt

05-09-2023

Iedere dag een shotje

Ik begin iedere dag met een ontbijt en een shotje ginger.Maakt dat ik energiek de dag begin

Ineke

05-09-2023

Lekkere sapjes en topservice

Bij de plaatsing van de bestelling was er iets misgelopen bij de adresgegevens. Dit werd meteen doorgegeven en de vlotte communicatie via de whatsapp service zorgde ervoor dat - ondanks de levering dan toch ergens anders was gebeurd - dit meteen rechtgezet werd en er een extra puntentegoed werd toegekend. Zeer fijn & gebruiksvriendelijke werking!

Sofie

28-08-2023

Heerlijke sapjes

Ik heb meerdere sites met sapjes uitgeprobeerd maar ik blijf deze toch het lekkerst vinden. Ook het contact met de klantenservice is top, toen ik per ongeluk het verkeerde pakket had ontvangen werd het gelijk opgelost.

Michelle

26-08-2023

Eerste keer detoxen

Altijd al een keer een detoxkuur willen proberen en bij Dr Blend de 3-daagse vegi detox sapkuur besteld (met korting).De eerste dag was behoorlijk pittig met behoorlijke hoofdpijn, maar de overige 2 dagen gingen redelijk ‘gemakkelijk’. De versheid spat er vanaf en de smaak was prima (alleen nr 9 was geen favoriet)Bezorging ging ook erg soepel, je moet alleen wel wat ruimte in je koelkast hebbenMaar voor herhaling vatbaar later dit jaar of volgend jaar.Bedankt!

Dave

23-08-2023

Goed vol te houden

Mijn ervaring is dat de sapkuur goed vol te houden is. Aanrader.

Nienke

22-08-2023

Lekkere sapjes, echt geweldig

Voor het eerst een 3-daagse Sapkuur gedaan, het was gemakkelijk vol te houden. Per dag mag je 9 sapjes, die ook nog perfect zijn afgestemd.De smaken van de sappen zijn echt heel lekker, waardoor je altijd zin hebt in de volgende! De fruitige smaak maakt de sapjes lekker zoet.Ik zou het iedereen aanraden om een Sapkuur te proberen. Ik voel me super fit en vol energie na de 3 dagen.

Klaas

22-08-2023

Top!

Wij hebben met ons kantoor de groente detox sappenkuur gedaan. Prima sapjes, geen honger gehad!

Melanie

21-08-2023

Snelle levering - sapjes zijn lekker

De sapjes zijn snel geleverd en netjes ingepakt. Ik was mijn 5% memberkorting vergeten toe te voegen aan mijn bestelling en daar ben ik gelijk mee geholpen.Top service

Linda

21-08-2023

Doet wat het moet doen

Na wat hickups de bestelling ontvangen. Gisteren begonnen. Ik zeg niet dat ik de sappen echt lekker vind, maar ik wil graag mijn vetverbranding een “boost” geven.Alles is prima alleen het gembershot is voor mij echt teveel van het goede. Ik verdun het met wat water en dat gaat prima.Al met al nog even afwachten wat het heeft gedaan maar die far so good

Marianne

19-08-2023

3 daagse detox

Super 3 kg afgevallen

Sandy

19-08-2023

Tevreden!

Dit was men eerste keer. Voelde me top na de kuur!

Hanane

16-08-2023

Goed vol te houden door heerlijke sapjes

Na een vakantie waarin ik nogal ongezond had gegeten en gedronken was ik toe aan een reset. Ook was ik erg benieuwd of ik het de sapkuur van 3-dagen zou kunnen volhouden. Dit bleek gemakkelijker dan verwacht door de lekkere afwisselende sapjes. Na de kuur zou ik niet willen zeggen dat ik gestopt ben met al het ongezonde, maar het heeft mij er zeker bewust van gemaakt van wat voor troep je af en toe eet en drinkt. Één keer in de zoveel tijd een kuur kan ik iedereen aanraden.

Lilian

15-08-2023

Snelle levering, lekkere sapje, goed vol te houden

De sapjes (op één na) en shots waren erg lekker, de 3 daagse kuur is goed vol te houden. Ik vond de fruit sapjes van de combi box wel aan de zoete kant, maar een welkome afwisseling. Zou een volgende keer misschien zelfs 5 dagen aandurven.

Lieke

13-08-2023

Lekkere sapjes!

Allemaal mooi genummerd voor gemakkelijk gebruik op de dag, smaken ook goed en geen honger gevoel

EE

10-08-2023

Voel me weer vol energie!

Na de 3-daagse detoxbox Sapkuur te hebben afgerond kan ik alleen maar zeggen dat ik meer dan tevreden ben met het resultaat.De sappen smaakten erg goed. De ginger shots zijn mijn favoriet geworden. De tijd van het innemen van de sappen was goed afgestemd zodat je daarna weer lekker door kon met volle energie.Zeker een aanrader om jezelf te testen en je lichaam op te schonen.

Reinier

09-08-2023

Super lekker sappen

Ik heb 3daagse sapkuur gevolgd en de sappen zijn super lekkerIk vond persoonlijk wel pittig die 3dagen zonder eten Maar achteraf nu zou ik weer zo doen want die sappen waren gewoon lekker

Housnia

04-08-2023

Fruitsapjes heerlijk, groentesapjes wat pittig en bitter

Ik was voor de 3daagse combi detox gegaan, omdat ik groente en fruit in mijn sapjes wilde. Ik had niet goed gelezen dat er dan 2 dagen groentesapjes zijn en 1 dag fruitsapjes. De groentesapjes vond ik niet allemaal lekker. Veel gebruik van selderij en gember, wat resulteerde in bittere smaken en pittigheid. "afgeblust" met wat fruit had ik dat wel prima gevonden, maar zonder zoetje was het niet helemaal mijn ding. De fruit sapjes waren wel lekker vond ik en daar bleek ook groente in te zitten, dus de volgende keer bestel ik niet de combi detox maar de fruitdetox.De klantenservice is trouwens heel betrokken en vriendelijk. Plusje :)

Arianne

04-08-2023

Geweldig

Fijn aanbod verschillende healthy shots en sapjes. Ik ben vooral Fan (en grote inkoper) van de 60ml shots. Zeker als er 1+1 gratis acties regelmatig zijn. Snelle levering! Vriendelijke klantenservice en bezorger.

Zoë

31-07-2023

Prettige en professionele communicatie, snelle levering en weer lekker fit!

Prettige ervaring gehad met de sappen van dr. Blend. Ik zal eerlijk zijn, de eerste keer moest ik erg wennen aan de smaken, vooral groentesap in de ochtend is niet perse mijn ding:) Maar het viel mij alles mee, voelde mij stukken lichter (mentaal en fysiek). De levering is in eerste instantie niet goed gegaan, maar dit hebben ze zeer snel en accuraat opgelost. Dank voor de korte lijntjes en prettige communicatie.

Anoek

30-07-2023

Aanrader

Goede producten en makkelijk in gebruikEcht een aanrader

Chantal

26-07-2023

Lekkere sapjes snel geleverd!

Tijdens de zomermaanden vind ik het fijn om tussendoor te sapvasten, omdat ik dan doorgaans minder honger heb, maar wel voldoende voedingsstoffen wil binnenkrijgen. Dat lukt me perfect met de sapjes van Dr. Blend. Ik ben een grote fan van het assortiment en vind elk sapje ontzettend lekker!

Sterre

22-07-2023

Beste keuze ooit

Altijd veel last van mijn darmen!Maar nu ik regelmatig een paar dagen detox heb ik nergens meer last van!Ik raad het ook altijd iedereen aan

Kim

21-07-2023

Prima sappen en leveringsmoment zelf te kiezen, erg prettig

Variatie in sappen door de Combi kuur. Fijn dat je zelf je leveringsmoment kan kiezen

Pepijn van der Heijden

16-07-2023

Doet echt wat mee je levensstijl

Ik heb twee weken geleden een driedaagse detox kuur gedaan en dat was echt fantastisch. De sappen zijn heerlijk maar door de goede communicatie was het allemaal heel makkelijk. Ze geven je advies wat te doen/ eten in de dagen ervoor en erna en daardoor had ik ook weinig last van de detox. Nu, twee weken later, merk ik ook dat het echt iets geeft gedaan met mijn eetgewoontes. Ik eet totaal anders (= gezond) en dat bevalt heel goed.

Carin

14-07-2023

Goed vol te houden & goede afwisseling

De sapjes zijn erg goed vol te houden, alleen vroeg naar bed want de avonden zijn wel lang. Zeker de sapjes met wat meer fruit waren echt lekker en het passion shotje gaf een goede energyboost! Klein minpuntje de doppen zaten zo strak dat het soms lastig open te krijgen was.

Lianne

13-07-2023

Heel fijn na mijn vakantie

De 3 daagse detox al een paar keer gedaan, vooral na mijn vakantie erg fijn! Voel me een stuk minder opgeblazen sinds ik dit doe!

Ashni

02-07-2023

Top!

Superlekkere gembershotjes en snel geleverd, top service!

Nele

02-07-2023

Lekker, fijne detox en weer fit zijn!

Na mijn detox week, voel ik me heerlijk, sterk en gezond. Ik voel me als herboren. De sappen zijn ook nog eens lekker en gezond. Ik heb het al meerdere keren gedaan en zal het blijven doen! Echte aanraden is de detox kuur.

Bianca Meulendijks

02-07-2023

Geweldig!

Inmiddels vaste klant bij Dr. Blend. De sappen zijn erg lekker, worden snel bezorgd en mocht er onverhoopt iets niet helemaal goed zijn gegaan met het verwerken van de bestelling, dan wordt dit heel gauw opgelost. Dat geeft vertrouwen in het bedrijf!

Anoniem

29-06-2023

Ik rekende eindelijk af met mijn oude eetpatroon

Tijdens mijn zwangerschappen had ik mezelf een nieuw eetpatroon aangeleerd; vaak kleine beetjes eten. Na mijn zwangerschappen merkte ik dat ik na 1,5 á 2 uur écht moest eten anders voelde ik me moe, hongerig en futloos. Ik had mezelf ook overtuigd van het feit dat ik het nódig had steeds te eten. Na verschillende mislukte pogingen om dit patroon te doorbreken, had ik het opgegeven en geaccepteerd dat dit het dan was. Na een jaar was ik het zat. Er moest wat gebeuren; ik besloot een 5 daagse detox te doen! Erg rigoureus zo ineens, maar ik voelde aan alles dat dit ging helpen. De eerste 2 dagen waren heel pittig. Ik voelde me de hele dag hongerig. Ik heb naast de sappen wel wat bouillon gedronken (naar je lichaam luisteren blijft belangrijk tijdens de detox). Meerdere malen wilde ik opgeven, maar ik ging toch door! Doordat het veel sappen zijn op een dag, blijf je altijd een beetje gevuld. Dat hielp mij door de detox heen.En ja! Éindelijk had ik mijn patroon doorbroken. Ik wist dat het moeilijkste nog ging komen, namelijk een nieuw eetpatroon eigen maken en vast houden. Maar het begin was er en ik voelde door deze detox het vertrouwen dat ik het kon.De sappen waren super netjes per dag in een box geleverd. Duidelijk en overzichtelijk. Dit zal zeker niet mijn laatste detox geweest zijn!

Nicole

28-06-2023

Heel tevreden

Mijn eerste detoxbox besteld. Er ging wat mis met de bestelling. Acuut opgelost en heel netjes behandeld. De producten zijn heel fijn, lekker en overzichtelijk in gebruik met de nummers.

Anne

27-06-2023

Super

Lekkere sapjes. De 5 daagse detox kuur geeft ook echt een goed resultaat. Geen echte honger gehad. Ik voel me er heel goed bij.

Wietske

25-06-2023

Ik heb een nieuwe levensstijl ontdekt, en ik ken mijn lichaam beter en beter

-

Elena

25-06-2023

Top!

Smaken heerlijk!

Lili

24-06-2023

Goede sapjes goed gekoeld geleverd

Goede sapjes, die gekoeld geleverd worden.

C

23-06-2023

Geweldig

Ik ben fan van Dr detox en de samples, je voelt je meteen energieker en gezond en daarna ben je bewuster bezig met eten

Xan

22-06-2023

Super

Fijne manier om even snel van de slechte eetgewoontes af te komen en goed begin van een gezonde start

Janneke

22-06-2023

Makkelijk te volgen en voel me echt beter

Vind de drankjes redelijk tot goed smaken. De een misschien wat meer dan de ander maar over het algemeen prima te doen. Eet af en toe eerlijk gezegd wel een dun crackertje voor een beetje bite. En een stukje fruit op een dag. Ik doe een 7 daagse detox kuur voor de tweede keer. Vorige keer 5 kilo afgevallen hoop dat ik dat nu ook red. Maar zeker zo belangrijk is dat ik mij er echt goed bij voel. Minder last van mijn buik geen opgeblazen gevoel meer en voel mij " lichter" . Kan het echt aan iedereen aanraden.

Chiquita

19-06-2023

Groente sapkuur erg heftig van smaak

Ik ben wat gewend maar deze sapjes (ik had de 3 daagse groente Detox besteld) vond ik zeer intens en eigenlijk vies.Nummer 3 - 7 - 8 waren oké maar verder vind ik ze enorm pittig en heftig. Hierdoor heb ik met veel tegenzin de sapjes gedronken. Ik heb ze met mijn neus dicht gedronken en heel veel water er gelijk achteraan. Mijn mond brandde behoorlijk (denk vd gember).Resultaat en effect kan ik hierdoor niet goed beoordelen. Site, contact en bestelproces verliep allemaal heel goed.

Marieke

18-06-2023

Goede smaakvolle sapjes, daarom goed vol te houden

Zelf een kuur gedaan van 5 dagen. Eerste 2 dagen even wennen, maar daarna prima vol te houden en ineens bakken met echte energie. Een heerlijke reset met als bijkomstigheid 5 kilo eraf.

Niels

18-06-2023

Is heel goed te doen !!

Ik vind de vijfdaagse detox sap kuur een hele goede manier om mijn lichaam te reinigen.Ik ben er ook 4 kilo van afgevallen.

Corrie

18-06-2023

Reinigend

Heerlijk even 5 dagen sap vasten met de de groentesappen van dr Blend. Daarna voel ik me weer heerlijk!

Monique

18-06-2023

LETS GO

Onwijs benieuwd en enthousiast om te starten met de sapkuren!Regelmatig toffe aanbiedingen! En leuk spaar systeem!

Nine

12-06-2023

Super tevreden mee

Het is de tweede keer dat ik een kuur ga doen bij Dr.Blend. Eerste keer is het super goed bevallen, ik voelde mij een stuk fitter en ze hebben een super goede service!

Anne

12-06-2023

Heerlijk en goed te doen

Ik doe de sappenkuur meerdere keren per jaar en sindsdien zijn mijn overgangsklachten zoveel minder! Echt een aanrader. En met de 1+1 gratis actie qua prijs ook heel goed te doen :-)

Nathalie

09-06-2023

Heerlijke sapjes!

Ik heb meerdere Detox kuren gedaan, maar nooit met zulke lekkere sapjes.

Daniëlle

07-06-2023

Voor herhaling vatbaar!

Lekkerder dan verwacht en ook geen last van het niet eten gehad. Had wel hoofdpijn of flauwte verwacht, maar zelfs zonder “pretox” kon ik gewoon werken en sporten zonder problemen. Én 5 kilo kwijt in drie dagen! Het ideale dieet voor als je snel iets kwijt wil!

J

07-06-2023

Lekker en overzichtelijk

Dit is pas fijn! Ik heb een 3 daagse kuur besteld en dit kwam verdeeld in 3 dozen. Per dag is het verpakt. Op de flesjes staat nummers dus je weet ook precies welke wanneer aan de beurt is. Prijs/kwaliteit vind ik ook goed.

Sytse Monsma

05-06-2023

Valt nooit tegen

1 verzending is niet geleverd, hier gelijk reactie op gekregen. Sapjes zijn goed van smaak en ik heb snel resultaat na de kuur. Blijf dit enkele keren per jaar doen.

julia

04-06-2023

Heerlijke sappen snel geleverd

Sapkuur van 7 dagen voor de 2e keer gedaan.

Robin

30-05-2023

Top producten.

Geen honger met deze sapjes. Ik krijg de dagelijkse hoeveelheid niet op. Het is een fijne detox. Zeker aan te raden. De fruitsappen vind ik wel lekkerder dan de groente sappen maar dat is een kwestie van smaak.

Debora

28-05-2023

Fantastisch

Ik had nog nooit een detox kuur gedaan dus ik ben begonnen met de 3 daagse sapkuur. Wat ik totaal niet had verwacht is dat ik geen moment honger heb gehad. De gember en Citroen heb ik wel wat moeite mee gehad. Die zijn echt niet lekker. De weken erna totaal geen snaai trek gehad. Het word nu wel weer tijd voor een nieuwe kuur. Wellicht de 5 daagse.

Chantal Van Ham

25-05-2023

Top

Heb de groentesappen detox gedaan en vond het super. Ik voelde me direct beter en bespaarde daarnaast veel tijd.

Simone

23-05-2023

Geweldig

Ik ben zeer tevreden over de producten van Dr.Blend

Gabriella

21-05-2023

Geweldig

Het is smaakvol, het is lekker en ben zeeeeer tevreden

Joyce Berends

20-05-2023

Vitamine boost

De shotjes geven echt een gevoel van een gezondheidsboost. De groente smoothies vullen en lekker om zo wat extra groente wn fruit binnen te krijgen, zeker als de dagen vol zijn dan is het fijn om naar zo een sapje te grijpen.

Eline

19-05-2023

Bewustwording!

Erg goed

Jari

18-05-2023

Lekkere sapjes gezond en snel geleverd

Top mooi verpakt met koelelementen

Mario

15-05-2023

Zeer professioneel en top kwaliteit

Snelle levering, goed verpakt en top smaken om jezelf even helemaal te resetten. Erg goed in balans

Your Body First

15-05-2023

Heerlijke sapjes

Voor de eerste keer besteld. Heerlijke sapjes en snelle levering.Ik had gekozen voor een avondlevering, maar de sapjes werden toch in de middag geleverd. Gelukkig was er iemand thuis en is het allemaal goed gegaan.

Ruben

13-05-2023

Tevreden zoals altijd

Snelle levering . Vriendelijke man aan telefoon toen ik belde om iets te vragen . Goede kwaliteit van de producten .

Inge

13-05-2023

Super leuke ervaring

De detox kuur is heel heftig maar heel goed om eens te doen voor je lichaam. Zeker een aanrader!!

Sara

10-05-2023

Heerlijke sapjes en een uitstekende klantenservice

Voor de 3e keer een sapkuur en losse sapjes bij Dr. Blend besteld. Ben tot nu toe altijd tevreden geweest en nu weer.De sapjes zijn goed van smaak en de sapkuur is goed vol te houden.Ook deze keer weer snel en gekoeld geleverd. Bij de levering van mijn bestelling bleek dat 1 flesje open was, waardoor heel de box onder het sap zat (de andere sapjes waren gewoon nog bruikbaar). De klantenservice hierover gebeld, er werd behulpzaam en vriendelijk gereageerd en ze hebben het heel netjes opgelost door het sapje na te sturen (met wat extra's erbij).Al met al dik tevreden.

Melody

10-05-2023

Heerlijke sapjes en snel geleverd

Heerlijke sapjes. De gember citroen is onze favoriete start van de dag!

Michael

09-05-2023

Super product

Snel geleverd, lekkere sapjes, goede uitleg en betaalbaar. echt top!

Nina Kornaat

09-05-2023

Top

Mijn eerste box net ontvangen. Alles ziet er super netjes uit! Kan niet wachtten om te starten!

Nina

28-04-2023

Super!

Het was een super snelle levering. Ik had de sapjes samba en yellowfreshness. Ze zijn super lekker en verfrissend!

Zoë

27-04-2023

Snel voelbaar resultaat

Nu de 2e keer een kuur gedaan… lekkere sapjes en geen honger…

Marleen

25-04-2023

Lekker sapjes

Nu 2x een sapkuur gedaan van dr blend en heel erg tevreden. Lekkere sapjes en fijn resultaat. Bijkomend voordeel: een mooie gladde huid. Aanrader:-)

Wieke

24-04-2023

Super

Alles is super netjes gebracht. Lekkere sapjes en het is goed te doen 5 dagen.

Bita

19-04-2023

Goede smaak en kwaliteit

Snelle en nette levering. Sapjes geprobeerd om eventueel de detox te doen. Erg gesmaakt en naar wens geweest.

Dominique

18-04-2023

Lekkere sapjes en goed vol te houden

Lekkere sapjes, Goed van smaak, mooie verpakking en geeft je echt de boost die je nodigt hebt

Valerie

18-04-2023

Goed gebalanceerde kuur en lekkere smaken

Ik doe momenteel mijn eerste sapkuur en ben heel tevreden. De smaken zijn afwisselen, af en toe best uitgesproken, op een goede manier. De producten zien er ook goed uit.

Baris

15-04-2023

Top service !

Ik ben zeer tevreden over de klantenservice: er werd snel, vriendelijk en behulpzaam gereageerd.Daarnaast zijn de meeste sapjes echt heel lekker!Na de detox kuur merkte ik duidelijk veel positieve effecten: ik had minder zin in zoet en koffie, ik at kleinere porties, had een stabieler energieniveau en was ook nog enkele kilo’s afgevallen. Ik ga het binnenkort zeker nog eens doen en ga de sapjes deel laten uitmaken van mijn dagelijkse gewoontes.

Lindsay

13-04-2023

Un bien fou!

J’ai fait une cure detox de 2 jours avec Dr Blend en février 2023 et j’ai trouvé ça génial!C’est si facile avec le livret explicatif et tellement plein de bienfaits (énergie et bonne humeur!!!)Je vais en refaire régulièrementFaustine

Faustine

11-04-2023

Heerlijke sapjes!

Ik was altijd nieuwschierig om eens een sapkuur te gaan doen, en heb de keuze op drblend laten vallen omdat het er makkelijk in gebruik uitziet en lekker uitziet.Dit is beiden helemaal waar en ik ben dus super blij met de sapjes!

Rosalien Harms

11-04-2023

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Duidelijke uitleg hoe te gebruiken en wat wel en niet te doen. Ook hoe te bewaren.

Femke

07-04-2023

Heel goed!

Sapjes werden te laat geleverd waardoor ik ter compensatie alsnog de dag erna twee dagen sapkuur extra kreeg. Super service!

Maaike

06-04-2023

Top, zeer smaakvol samengestelde sapjes

Goed verpakt en gekoelde bezorging. Uitgebreide uitleg over de detox kuur. Producten zijn met zorg samengesteld. Aanrader!

Sander

06-04-2023

Goed product

Snelle levering (moest de bezorger er wel even op wijzen dat er 2 pakketjes waren anders was hij weer weggereden ;-)) en prima product. Sapjes zijn goed van smaak en de gebruiksaanwijzing is ook erg duidelijk.

Danielle

06-04-2023

Heel correct op één puntje na

De service was heel vriendelijk. Ben vandaag gestart en de sapjes zijn echt van super kwaliteit. Ook heel verzorgd ingepakt.Eén minpuntje was dat ik ze op een bepaalde dag wou hebben voor het starten van een onderzoek. Dus was iets later dan gevraagd MAAR dit weegt niet op tegen de kwaliteit van de sapjes. Gewoon een puntje om misschien rekening mee te houden als je ze echt tijdig wil.Maar ik bestel zeker nog !

Astrid

05-04-2023

Super helpful customer service

Got an issue with the transporters and did not get my juices. Dr blend customer team really went above and beyond to help me.Started my cure yesterday and so far so good :)

Lees alle reviews op Kiyoh

Veelgestelde vragen

Betaalmethode:

 1. 1. Wat gebeurt er wanneer ik geen saldo heb of wanneer er een andere reden is waardoor het bedrag niet kan worden afgeschreven?

  Wij sturen je 1 week voordat de detox kuur opgestuurd wordt een bericht waarin we vermelden: zorg dat het geld op de rekening staat. Staat het geld niet op de rekening? Dan sturen wij het pakket alsnog naar je op mét een acceptgirokaart. Zo kan je op een later moment zelf het geld overmaken.

 2. 2. Welke betaalmethodes zijn er?

  Creditcard betaling (let wel op voor de extra kosten die de creditcardmaatschappij je doorberekend) Visa, Mastercard, American Express

  Achteraf betalen. Wij maken we gebruik van Klarna. Voor meer informatie over Klarna: https://www.klarna.com/nl/
  Klarna betaal in 3 delen
  Apple Pay
  Bancontact
  EPS
  Giropay
  Paypal
  Ideal
  Mister Cash
  KBC, Belfius
  Sofort Banking
  Bankoverschrijving (wij versturen in dit geval de bestelling pas wanneer het geld op onze rekening staat). De overboeking doe je aan Mollie payments. Je krijgt per mail duidelijke instructies.

  Wil je meer informatie over de bovenstaande betaalmethodes dan kun je op deze link klikken hier krijg een totaaloverzicht van de betaalmethodes die wij aanbieden en welke methodes er nog meer zijn.

  Alle betalingen worden door onze service payment provider Mollie verwerkt. Je doet de betaling dan ook aan Mollie payments. De betaling aan Mollie is veilig en verloopt via een payment link die vervolgens een koppeling met Ideal maakt.

  Kies je voor een bankoverschrijving? Dan zijn wij genoodzaakt te wachten tot we het bedrag daadwerkelijk op onze rekening zien staan. Daarvoor zijn we afhankelijk van de snelheid van de bank. Doorgaans neemt een dergelijke overboeking zo’n 2 werkdagen in beslag. Na ontvangst van je betaling versturen wij de bestelling naar je op. Kies je een van de andere betaalmogelijkheden? Dan wordt je bestelling direct gereed gemaakt.

Community:

 1. 1. Wat is het zero waste label?

  Op onze sale pagina vind je producten met een blauw zero waste label. Deze producten zijn bij levering nog 4 dagen houdbaar. Wanneer je de sappen invriest kan je deze nog 90 dagen bewaren. Zo voorkomen wij dat onze sappen met een aflopend THT moeten worden vernietigd. Haal er je voordeel uit!

 2. 2. Kan ik mij aanmelden voor een Dr. Blend nieuwsbrief?

  De nieuwsbrief van Dr. Blend is geld waard! Je krijgt voor de markt uit informatie over deals en nieuwe producten. We houden het als Dr. Blend clean en overzichtelijk en we mailen je enkel wanneer wij echt iets te melden hebben. Je kunt je makkelijk aanmelden en indien het toch niet aan je verwachtingen voldoet meld jij je weer makkelijk af. Maar weet wel dat bij een aanmelding je 10% korting op je eerstvolgende bestelling krijgt.

 3. 3. Wat doet Dr. Blend tegen verspilling?

  De overgebleven pulp van de gebruikte groenten en het gebruikte fruit wordt duurzaam hergebruikt. Bijvoorbeeld voor compost, in andere producten of het wordt aan boerderijen gedoneerd. Daarnaast zijn onze petflesjes gemaakt van gerecycled materiaal en onze dozen komen voort uit gerecycled karton. Dr. Blend heeft ook een samen tegen verspillen pagina- Bekijk deze pagina hier  -> de sales pagina

 4. 4. Hoe werkt de Dr. Blend sale?

  Aanbiedingen en kortingscodes zijn er voor jou. Wij doen er alles aan om een zo aantrekkelijk mogelijk kortingsaanbod te creëren.  Uiteraard zijn er een aantal spelregels

  1. Samen Tegen Verspilling orders kunnen niet retour
  2. Wij hanteren geen korting op korting. Indien een product beschikbaar staat in ons sale overzicht dan is dat de deal en vervallen andere kortingscodes
  3. Een kortingscode heeft een geldigheidsduur van 1,5 jaar.
  4. Blend behoudt het recht om de looptijd van acties, kortingscodes en samen tegen verspilling producten op ieder gewenst moment stil te zetten. Ook behoudt Dr. Blend het recht om acties, kortingscodes en samen tegen verspilling op ieder moment te verlengen.
 5. 5. Kan ik sparen voor punten? Hoe werkt tell a friend

  Je kunt bij Dr. Blend sparen voor gratis producten. Ook word je beloond indien je vrienden, familie of collega’s aanbrengt. Je dient hiervoor wel een account aan te maken. Bekijk onze spaarprogramma klik hier -> dan ga je naar de spaarprogramma pagina

 6. 6. Kan ik Dr. Blend vinden op social media?

  Dr. Blend is actief op meerdere social media kanalen zoals Pinterest, Facebook en Instagram @drblend. Onze kanalen zijn toegankelijk voor iedereen die met de juiste intenties deel neemt aan ons publieke socialmedia kanaal. Echter is het belangrijk te weten dat Dr. Blend ten alle tijden het recht behoudt om toegang tot haar kanalen te blokkeren voor een ieder die niet volgens de kernwaarden van Dr. Blend het socialmedia kanaal gebruikt. Ook behoudt Dr. Blend het recht om berichten te censureren of te verwijderen.

 7. 7. Ik wil iemand een Dr. Blend product cadeau doen. Kan dat?

  Ja! Heel leuk dat je Dr. Blend cadeau wilt doen. Wij werken met digitale voucher codes -> tegoedkaarten. De detox en of sappenkuur cadeaubon is een origineel cadeau. Je kunt ook een sappen tegoedbon cadeau doen. Sowieso maak je iemand blij met een healthy lifestyle geschenk. Dit is een unieke kans om een gezond cadeau aan je vrienden, collega of familie waar dan ook te wereld te geven. Dr. Blend levert namelijk wereldwijd.
  Heb je een digital cadeaubon gekregen en wil je een detox of sappenkuur kopen? Vul dan de code in kortingscode-veld tijdens het afrekenen in. De cadeaubon is 1 jaar geldig. De cadeaubon is niet in te wisselen voor geld.

 8. 8. Wat zijn de voordelen van het aanmaken van een account?

  Wordt member en ontvang 10% korting + gratis verzending op je volgende aankoop. Je bent als eerste op de hoogte van nieuwe producten, kortingscodes en natuurlijk onze super deals. Verder kun je gemakkelijk je orderhistorie bekijken, wenslijsten maken en sparen voor gratis boxen. Dr. Blend beloond je ook als je andere klanten aandraagt.

Product informatie algemeen:

 1. 1. Wat doet gevarieerd eten met mijn lichaam?

  Wanneer je verschillende voedingsstoffen tot je neemt, zorg je voor balans. Je krijgt zo van alles wat binnen. Wil je weten of jouw voedingspatroon ervoor zorgt dat je voldoende vitaminen, mineralen en vetten binnenkrijgt? Neem dan eens contact op met een voedingscoach.

 2. 2. Wat is Ascorbinezuur zuur?

  Ascorbinezuur is een ander woord voor vitamine C maar mag door EU Regelgeving zo niet op het etiket worden geplaatst. Dit is een antioxidant dat wordt gebruikt als hulpstof om oxidatie (bruinkleuring) van voornamelijk appelsap (maar ook peren, wortelsap) te voorkomen.
  Wij voegen tot maximaal 0,2% ascorbinezuur toe aan sommige sappen. Dit verschilt per fruitsoort en tijd van het jaar. Het verdwijnt ook gedurende de houdbaarheid want het oxideert door zuurstof. Wanneer er er bruinkleuring zichtbaar is, is er geen ascorbinezuur meer aanwezig.

 3. 3. Hoe worden de Dr. Blend sappen geproduceerd?

  Op een lopende band worden groente en fruit eerst gewassen, vervolgens wordt alles gepureerd en tot slot wordt het sap koud uit deze groente- en fruitpuree geperst. De rijke smaak, vitamines en voedingsstoffen blijven zo optimaal behouden. Na het persen, zorgen nauwkeurige weegmachines ervoor dat in elk flesje precies de juiste hoeveelheid aan ingrediënten terecht komt.
  Het gehele productieproces vindt gekoeld en onder strenge hygiënische controles plaats. De kerntemperatuur komt niet boven de 7°C en na de productie van elk afzonderlijk product vindt een automatische reiniging plaats. Zijn de flessen vol? Dan worden ze in speciaal gekoelde kratten verpakt en voorzien van een registratiecode. Zo kunnen we exact zien waar onze flessen wanneer zijn.

 4. 4. Wat zijn HPP juices en wat is cold pressed?

  HPP (High Pressure Processing) is een milde conserveringstechniek. Dat houdt in dat de afgevulde flessen sap in de kokers van de machine worden geplaatst, waarna de machine hermetisch wordt afgesloten. Vervolgens wordt de koudwaterdruk opgebouwd tot maximaal 6.000 bar. De receptuur bepaalt de exacte druk en behandeltijd in de machine. De hoge druk zorgt ervoor dat gisten en bacteriën geëlimineerd worden zonder dat het afbreuk doet aan de verse smaak, vitamines en voedingswaarden. Bovendien wordt de houdbaarheid van de sappen door deze manier van produceren verlengd naar maar liefst 10 tot 15 dagen.
  Cold Pressed juices oftewel koudgeperste sappen, komen voort uit een proces dat opgebouwd is uit twee stappen.
  Stap 1:
  Groenten en fruit worden tot pulp versnipperd. Hoe wordt dit gedaan? Door middel van een shreddingproces; een stalen roterende schijf zorgt ervoor dat groente en fruit netjes versnipperd worden. Vervolgens verplaatsen we het product naar een grote voedingsbuis en vanuit daar valt het in een speciale filterzak; een grote zeef als het ware.
  Stap 2:
  Het tweede deel van het proces vindt plaats in de hydraulische pers. Deze pers zorgt ervoor dat de pulp wordt blootgesteld aan een extreme hoge druk tussen twee platen. Deze druk zorgt ervoor dat het sap van het product in een verzamelbak druppelt. Zo blijft het vezelgehalte in de filterzak achter. Meestal worden de achtergebleven vezels gecomposteerd, gerecycled in voedselproducten of aan boerderijen gedoneerd. Zo min mogelijk verspilling dus.

 5. 5. Kan ik de Dr. Blend sappen invriezen?

  Ja dat kan. Wanneer je de sapjes invriest zijn ze tot 90 dagen houdbaar. Het is alleen niet aan te raden om de sappen, nadat je ze ontdooit hebt, nog een keer in te vriezen.

 6. 6. Hoe lang zijn de Dr. Blend sappen houdbaar?

  Vanwege het unieke HPP proces zijn de sappen 10 – 15 dagen houdbaar. Vries je de sappen in, dan kun je ze tot wel 90 dagen bewaren.

Productinformatie Sapkuur:

 1. 1. Waar zijn de losse sappen en shots van Dr. Blend goed voor?

  Onze sappen en shots zijn er om standaard in je koelkast te hebben. Onze sappen zijn stuk voor stuk gezond en daarbij echte vitamine en groente bommetjes. Heb je moeite om voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen? Dan helpen de Dr. Blend sappen jou goed opweg. Bekijk onze productpagina’s waar onze sappen goed voor zijn en kies de juiste aanvulling op jouw dagelijkse voeding.

 2. 2. Is de Dr. Blend detoxbox geschikt voor iemand met een prikkelbaar darm syndroom?

  Uit klantervaringen is gebleken dat een detox kuur niet geschikt is voor mensen die last hebben van een prikkelbaar darm syndroom. Wel zijn onze shot boxen geschikt. Echter kunnen wij niet met 100% zekerheid stellen dat bij het gebruiken van een dergelijke shot er storing kan optreden in de darmen. Is dit wel het geval? Dan moet je uiteraard stoppen, ons informeren en je arts raadplegen.

 3. 3. Wat is het verschil tussen een detoxbox en de Vita Box?

  Onze detox boxen zijn specifiek om te detoxen en het lichaam te helpen bij het reinigen. Daarbij is een detox een goede opstap naar een gezonde lifestyle of ter onderhoud van een gezonde lifestyle. Een Vita Box dient ter aanvulling van vitaminen en mineralen op de dagelijkse voeding. Niet iedereen wilt een detox volgen. Dan is de Vita Box een hele goede box om te gebruiken.

 4. 4. Bestaan er wetenschappelijke studies over de werking van een detoxkuur?

  Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat je lichaam dag in dag uit, heel de dag door bezig is met reinigen. Dat doen je nieren, je lever en je huid. Zij filteren en katalyseren. Wat een detox daar lichamelijk aan toevoegt? Daarover zijn weinig tot geen wetenschappelijke artikelen geschreven. Wij spreken dan ook liever over emotionele bewustwording en een paar dagen rust in je lijf. De Dr. Blend sapkuren zijn gemaakt om te resetten. Niet zozeer om op te ruimen en te ontgiften. Wel zijn de ingrediënten die wij gebruiken stuk voor stuk gezond en zijn onze recepten dusdanig samengesteld dat ze jouw gezondheid bevorderen.

 5. 5. Mag ik detoxen terwijl ik ziek ben of medicatiegebruik? Wat zijn de eventuele de eventuele bijwerkingen van detoxen?

  Detoxen in combinatie met medicatie raden wij sterk af. Wat betreft medische vraagstukken verwijzen wij je graag door naar de medisch specialist waar je onder behandeling bent.
  Bijwerkingen tijdens het detoxen verschilt per persoon. De één krijgt veel energie, de ander ervaart juist een laag energieniveau. Sommige mensen slapen minder goed, krijgen last van spierpijn, hoofdpijn, kou of rillingen.

 6. 6. Waarom zijn de calorieën van een sapkuur voor iedereen hetzelfde?

  Ons detox pakket is ontwikkeld om te ondersteunen in de natuurlijke reiniging van het lichaam. We hebben hiervoor een uitgebalanceerd pakket ontwikkeld die het detoxen bevordert maar waarmee je ook voldoende energie binnenkrijgt. Uiteraard is elk lichaam net eventjes anders gebouwd en daardoor kan iedereen anders op onze detox kuur reageren.

 7. 7. Hoe vaak mag ik detoxen?

  Ons advies is om maximaal 12 keer per jaar te detoxen.

 8. 8. Met welke detoxkuur kan ik het beste starten en waarom is de 7-daagse detox kuur er één voor gevorderden?

  Als je niet eerder een detox kuur hebt gevolgd, adviseren we je om de beginnerskuur te kiezen. Deze duurt 3 dagen.
  De 7-daagse detox kuur is een zware beproeving van geest en lichaam. Wanneer je nog geen tot weinig ervaring hebt met het volgen van een sapkuur raden wij daarom aan om met 3 daagse sapkuur te beginnen en zo op te bouwen.

 9. 9. Hoe moet ik mijn eetpatroon aanpassen voordat je start met een detoxkuur?

  Je lichaam krijgt tijdens een detox kuur een stuk minder binnen dus is het goed als het daar alvast een beetje aan gewend is. Ons advies? Maximaal 2 dagen voor aanvang en minimaal 2 dagen na je detox kuur:
  1. Geen alcohol drinken.
  2. Geen sigaretten roken.
  3. Liefst geen vlees en sowieso geen rood vlees eten.
  4. Geen taart eten en zoveel mogelijk zoetigheden vermijden.
  5. Geen koffie en thee met cafeïne drinken.

 10. 10. Hoeveel water mag je drinken tijdens het detoxen?

  Tijdens het detoxen, adviseren wij je om – naast de shotjes en de sappenkuur – ook vooral veel water te drinken. Dit versterkt namelijk de ondersteuning van de reiniging van je lichaam. Veel water drinken, zorgt ervoor dat je vaak naar de wc zal moeten. Zo kunnen afvalstoffen je lichaam verlaten. Maar pas wel op dat je niet teveel water drinkt. Je nieren kunnen namelijk 0,7 tot 1 liter vocht per uur verwerken. Wij adviseren daarom om zo’n 2 tot 3 liter water per dag, naast de detox sappen, te drinken.

 11. 11. Mag ik sporten tijdens het detoxen en mag ik eten tijdens het detoxen?

  Wetenschappelijk is bewezen dat sporten zorgt voor minder stress, voor een betere stemming, voor meer energie en voor een betere vorming van je lichaam. Het is bovendien een fijne uitlaatklep. Je mag sporten tijden het detoxen. We adviseren enkel lichte cardio te doen. Word je wat duizelig of licht in je hoofd? Stop dan meteen en ga in de overige detox dagen ook niet meer sporten.
  Wanneer we de darmen echt even met rust willen laten en het natuurlijke reinigingsproces van het lichaam zoveel mogelijk willen ondersteunen, is het het beste om alleen sappen te drinken. Daarom adviseren we je niet te eten tijdens het detoxen. Mocht dit echt onmogelijk voelen, dan adviseren we je om een licht soepje te eten. Elk lichaam reageert weer net iets anders op detoxen. Dus onze adviezen zijn ook écht adviezen. Niks is verboden.

 12. 12. Wat is de minimale leeftijd om een Dr. Blend detoxkuur te starten?

  Er is geen officiële leeftijdsgrens maar wij raden aan om op z’n vroegst op je 18e levensjaar eens een detoxkuur te doen. Gelukkig kun je als je jong bent heel eenvoudig gezond leven door simpelweg niet te roken, weinig alcohol en suiker tot je te nemen en veel te sporten. Uiteraard is onze uitgebreide sappen assortiment geschikt voor jong en oud.

 13. 13. Mag ik detoxen als ik zwanger ben?

  Helaas kunnen wij dit niet aanraden. Ook wanneer je nog borstvoeding geeft, tot 6 maanden borstvoeding raden wij aan om niet te detoxen. Je kunt uiteraard wel onze losse sappen nuttigen. Bekijk het gehele aanbod groente en fruitsappen hier drblend.com

 14. 14. Kan ik afvallen met behulp van de detoxkuren van Dr. Blend? En als ik wil afvallen wat moet ik dan doen?

  Detoxen kan niet primair leiden tot gewichtsverlies, als je er gewichtsafname voor doet is dit vaak tijdelijk en voornamelijk in de vorm van spiermassa en verlies van vocht. De kilo’s die je tijdens een detox- of sapkuur verliest, kunnen later terugkomen. Onze Dr. Blend sapkuren zijn vooral bedoeld om te mindset positief te prikkelen, niet zozeer als een afvalmethode. Voor blijvend gewichtsverlies is het essentieel om je te richten op gezonde voeding, regelmaat, sport en het stellen van doelen, liefst onder begeleiding van een diëtiste of medisch specialist. Wij adviseren een grondige evaluatie van je voedingspatroon, haalbare aanpassingen daarin, regelmatig sporten en het minimaliseren van tussendoortjes. Door consequent deze stappen te volgen en je op gezette tijden te wegen, kun je dichter bij je streefgewicht komen

 15. 15. Waar is detoxen goed voor?

  De producten van  Dr. Blend kunnen een helpende hand bieden om een gezonde levensstijl te stimuleren en je mindset te versterken. Hoewel je lichaam continu een natuurlijk detox-proces doorloopt, zijn onze producten, gemaakt van pure ingrediënten zonder toevoegingen, bedoeld om je te ondersteunen op je pad naar een gezondere levensstijl. Tijdens de sapkuur word je je meer bewust van eventuele ongezonde eetgewoontes. Door een Dr. Blend detoxkuur te volgen, kun je jouw wilskracht om gezond te leven verder versterken. Uiteindelijk draag je zelf de verantwoordelijkheid voor het volgen van een gezonde levensstijl, waarbij een gebalanceerd dieet, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende rust en een goed begrip van wat gezondheid voor jou betekent, centraal staan. Wij staan klaar om je hierbij te ondersteunen

Verzend informatie:

 1. 1. Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

  Wij leveren de box keurig bij je af op het adres van jouw keuze. We hebben geen fysieke winkels en afhalen in ons magazijn behoort niet tot de opties

 2. 2. Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?

  Wij leveren de box keurig bij je af op het adres van jouw keuze. We hebben geen fysieke winkels en afhalen in ons magazijn behoort niet tot de opties.

 3. 3. Wat gebeurt er als het pakket niet kan worden afgeleverd?

  Doorgaans leveren wij de bestelling bij de buren en stoppen we een briefje bij jou in de brievenbus. Een andere mogelijkheid is dat we het nog eens proberen.
  Lukt beide niet? Dan gaat de zending retour naar ons magazijn. Wil je dat we het pakket dan nog eens aanbieden? Dan rekenen we daarvoor wel extra verzendkosten.

 4. 4. Wat zijn de verzendkosten?

  Er worden binnen Nederland, Frankrijk, Duitsland, België en Luxemburg vanaf een bestelbedrag van €75,- euro geen verzendkosten gerekend. Ditzelfde geldt voor het leveren op een afhaalpunt vanaf een bestelbedrag van €75,- euro betaal je geen verzendkosten. Onder een besteding van €75,- euro betaal je €5,95 euro aan verzendkosten.

 5. 5. Hoe moet ik mijn bestelling annuleren of retourneren?

  Wanneer je een order wilt annuleren dien je dit ons zo snel mogelijk via een van onze contact kanalen te laten weten. Dr. Blend hanteert met betrekking tot annulering de consumentenrecht richtlijnen. Hierdoor ben jij als consument beschermd. Uiteraard moet een annulering wel via onze algemene voorwaarden verlopen. Het belangrijkste om te weten is dat wanneer jij een order annuleert, maar de order wel al is geleverd én geopend, wij het recht behouden je te factureren voor de gehele order.

 6. 6. Hoe volg ik mijn bestelling?

  Bij same day delivery krijg je omstreeks 16.00 uur jouw Track & Trace gemaild.
  Bij de next day optie krijg je de Track & Trace in de avond (meestal rond 23.00 uur).

 7. 7. Wat is de levertijd?

  Optie Same-day delivery: voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag in huis. Alleen beschikbaar voor werkdagen
  Tussen 12:00 en 23:59 uur is je bestelling de volgende dag in huis. (Transporteur Post. NL)
  In het weekend leveren wij alleen als je het tijdvak in de verzendmethode kan selecteren op zaterdag. Zaterdag levering is beperkt beschikbaar. Bestel je zondag dan wordt je order maandag geleverd.

Voordelen van Dr. Blend

HPP Techniek

Bereik uw gezondheidsdoelen en creeer een krachtige mindset

100% puur en vers

Reinig uw lichaam en geef uw lichaam rust

Eenvoud

De sapjes en shots zijn rijk aan vitamines die zorgen voor een energieboost

Kwaliteit

100% vers koudgeperst sap zonder toevoegingen

Volg ons op Instagram

@DRBLEND
insta insta verse maaltijd veggie detox
@DRBLEND

Winkelwagen

Verder winkelen Close

Uw winkelwagen is leeg Sad

ALLE PRODUCTEN

 • truckdelivery Vanaf € 75 gratis verzonden
 • clock OP WERKDAGEN VOOR 21:00 UUR BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
 • vragen Vragen? Klantenservice tot 22:00