star star star star star
8,9 van 2800+ reviews
Customer careCustomer care
 • truckdelivery Vanaf € 75 gratis verzonden
 • clock OP WERKDAGEN VOOR 21:00 UUR BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
 • vragen Vragen? Klantenservice tot 22:00
Check mark
star star star star star
8,9 van 2800+ reviews

Gratis verzending & 25% korting op ons gehele assortiment met de promo code SUMMER25

 • truckdelivery Vanaf € 75 gratis verzonden
 • clock OP WERKDAGEN VOOR 21:00 UUR BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
 • vragen Vragen? Klantenservice tot 22:00
 • truckdelivery Vanaf € 75 gratis verzonden
 • clock OP WERKDAGEN VOOR 21:00 UUR BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
 • vragen Vragen? Klantenservice tot 22:00
KOPEN->  KOPEN->  KOPEN->  KOPEN->  

Detox sapkuur

Inhoudsopgave:

Dr. Blend heeft voor ieder detox niveau de beste en lekkerste boxen samengesteld.

– Veggie Cleanse Box op basis van enkel groentesappen; 1 dag, 2-, 3-, 5- of 7-dagen
– DetoxBox met fruitsappen; 1 dag, 2-, 3-, 5- of 7-dagen
– Combi DetoxBox waarin groente- en fruitsappen zijn gecombineerd; 2-, 3-, 5- of 7-dagen
– Een Pretox Box en Aftertox Box voor en na een sapkuur
– VitaBox ter aanvulling op u dagelijkse voeding, gericht op vitaliteit

Onze sappen en shots zijn 100% natuurlijk en H.P.P. Cold Pressed.

Wat is sapvasten?

Sapvasten is een proces waarbij de sappen uit vers fruit en groenten worden geperst. Gedurende een sapvastenkuur worden enkel en alleen sappen en water gedronken. Vaak zijn dit sapjes met weinig calorieën zodat het effect op het reinigen van onder andere de darmen en het gewichtsverlies zo hoog mogelijk is.

De sapkuren van Dr. Blend

Dr. Blend heeft speciale sapkuren, oftewel een sapkuur detox, ontwikkeld om gedurende een aantal dagen te detoxen. De 1-daagse box is bedoeld voor men die net kennis maakt met het fenomeen ‘detoxen’. De 3-daagse en 5-daagse box is geschikt voor men die de wil heeft om geregeld een detox te volbrengen en zijn of haar leefstijl wilt uitbreiden met een gezonde en natuurlijk reinigende boost. De 7-daagse detox is voor de echte detox professional. Een pro kent zijn of haar lichaam goed en leidt al gedurende langere tijd een healthy lifestyle.

Onze detox boxen

Onze basis sapkuren; de DetoxBox, Veggie Cleanse Box en de CombiBox, bestaan per dag uit zes sappen van 250ml en drie shots van 60ml per dag. Elk sapje is genummerd en kan op een vast tijdstip gedronken worden. Om een ultiem resultaat te behalen raden we aan het bijgevoegde detox schema aan te houden.

Het verschil in onze boxen

Wij hebben drie verschillende detox kuren samengesteld. De DetoxBox, Veggie Cleanse Box en de Combi Box. Met onze Veggie Cleanse Box haalt u het beste resultaat uit het sapvasten. Dit komt omdat in deze box meer sappen zitten met een hoog groente percentage. In deze sappen zitten minder fruitsuikers waardoor er sneller gewichtsverlies op kan treden en uw hongergevoel mogelijk sneller verdwijnt zodra u de kuur bent gestart. Het hoge percentage groente maakt de sapjes wat bitterder van smaak.
De DetoxBox bevat daarentegen sappen waar meer fruit in is verwerkt. Hierdoor bevatten deze sapjes meer fruitsuiker maar worden ze over het algemeen als ‘lekkerder’ ervaren. Wilt u beide boxen proberen of wilt u de sappen combineren? Dan kunt u altijd onze Combi Box proberen. Hierin zitten zowel de fruitige sappen uit de DetoxBox als de groentesappen van de Veggie Cleanse Box verwerkt.

Een sapkuur multi-inzetbaar

Wilt u een sappenkuur niet gebruiken om te detoxen? Dat kan! Wij bieden bijvoorbeeld ook de Vitabox aan. Deze box is bedoeld als toevoeging op uw dagelijkse voeding en volledig gericht op vitaliteit. Uiteraard zijn ook onze losse sappen en shots stuk voor stuk een goede toevoeging aan uw dagelijkse voeding. U kunt uw groente- en fruitinname met onze sappen en shots gemakkelijk verhogen en op deze manier uw lichaam van voldoende vitaminen, mineralen en antioxidanten voorzien. Wij ontwikkelen onze boxen en producten continu waardoor u altijd van de beste sappen wordt voorzien.

Goed om te weten

Het detox dieet kan één dag tot een aantal dagen achtereen worden gevolgd. Af en toe sapvasten kan geen kwaad, maar het is niet aan te raden te vaak lange sapkuren te volgen. Afhankelijk van ervaring, hanteren wij als regel maximaal 12 keer per jaar te sapvasten.
Een detox is niet bedoeld om zo snel mogelijk af te vallen. Een crash dieet kan op de lange termijn negatieve gevolgen op uw lichamelijke gezondheid hebben. Gebruik een sapkuur dieet daarom als een opstap naar een gezonde levensstijl en/of gebruik het meerdere keren per jaar als wederopleving en boost binnen uw huidige voedingspatroon.

1-daagse Detox Sapkuur – DetoxBox N°1

Onze detox formule is samengesteld voor iedereen. De 1-daagse DetoxBox is ideaal om mee te beginnen als u kennis wilt maken met het volgen van een sapkuur. De DetoxBox bevat 6 fruitige sappen en 3 shots die u één dag van een vitaminen en mineralen boost gaat voorzien. 

van voor  39,95-33%
3-daagse Detox Sapkuur – DetoxBox N°3
3 dagen detoxbox

Wilt u 3 dagen lang uw darmen rustgeven? Plus uw lichaam én hoofd resetten? Wilt u op een simpele maar vooral ook verantwoorde manier detoxen? Gaat het u om de beste versie van uzelf te worden. Dan is deze 3-daagse DetoxBox N°3 de perfecte detox sapkuur voor u.

van voor  94,95-32%
5-daagse Detox Sapkuur – DetoxBox N°5

Wilt u uw “mindset” 5 dagen lang ondersteunen in het natuurlijke reinigingsproces? Dan is deze 5-daagse DetoxBox N°5 sapkuur perfect voor u. Deze sapkuur bevat in totaal 30 sappen en 15 shots, samen met een handleiding en tijdschema om de sappen en shots tot u te nemen. Een volle planning is nu geen probleem meer, u kunt dit nu goed overzien.

van voor  139,95-30%
7-daagse Detox Sapkuur – DetoxBox N°7

Heb je zin in een next level detox sapkuur avontuur? Kun je wel een flinke uitdaging gebruiken en heb je ruimte vrij gemaakt voor een periode waarin je rust in je hoofd én in je lichaam hebt? Een week detoxen? Dan ben jij klaar voor onze 7-daagse DetoxBox N°7. Bij deze detox sapkuur is opbouw en afbouw super belangrijk. Je ondersteunt hiermee het “detoxen” van je mindset maximaal. Plus: je reset je lichaam en hoofd.

van voor  189,95-30%
DETOX
juice fasting, body detox
GEZONDE HUID
aardbeien shot
GROENTESAPPEN
groentesappen
VITAMINEN
groentesap
DETOX
GEZONDE HUID aardbeien shot
GROENTESAPPEN groentesappen
VITAMINEN
Best verkocht
5-daagse Groente Sapkuur - Veggie Cleanse Box N°5
fruitFRUIT 40% • groente GROENTE 60%
Detox kuur 1 dag – Proefbox - DetoxBox N°1
fruitFRUIT 64% • groente GROENTE 36%
1-daagse Groente Sapkuur - Veggie Cleanse Box N°1
fruitFRUIT 40% • groente GROENTE 60%
2-daagse sapkuur - Combi DetoxBox N°2
fruitFRUIT 52% • groente GROENTE 48%
Sapkuur 5 dagen - DetoxBox N°5
fruitFRUIT 64% • groente GROENTE 36%
5-daagse Sapkuur - Combi Detoxbox N°5
fruitFRUIT 50% • groente GROENTE 50%
Sapkuur 7 dagen - DetoxBox N°7
fruitFRUIT 64% • groente GROENTE 36%
7-daagse Sapkuur - Combi DetoxBox N°7
fruitFRUIT 50% • groente GROENTE 50%
1+1 gratis
Green Freshness Nº5 - Appel, Spinazie & Selderij - 6-pack
fruitFRUIT 79% • groente GROENTE 21%
1+1 gratis
Banspresso Nº13 - Dragon Fruit, Passievrucht & Banaan - 6-pack
fruitFRUIT 100%
1+1 gratis
Red Machine Nº9 - Biet, Pastinaak & Gember - 6-pack
fruitFRUIT 30% • groente GROENTE 70%
FLESJES
citroensap gembersap gember

Plastic flesjes milieuvriendelijker dan glas

Bij Dr. Blend maken we gebruik van plastic flesjes die gemaakt zijn van 75% gerecycled plastic en 25% biobased plastic. Bioplastic is gemaakt van planten zoals aardappels, maïs of rietsuiker. Dat zijn hernieuwbare grondstoffen en kunt ze dan ook steeds opnieuw aanplanten. Onze flessen zijn dus 100% recyclebaar. Daarnaast zijn onze doppen van 100% transparant HDPE gemaakt.

GEMBER
gember gembershot

Voordelen van gember

Gember is één van de meest veelzijdige kruiden die er bestaat. Zo werkt het mogelijk ontstekingsremmend, helpt het tegen misselijkheid, verlaagt het je cholesterolniveau en wellicht beter focussen. Onderzoeken hebben uitgewezen dat gember het zogenaamde enzym cyclo-oxygenase (COX) onderdrukt, en dit enzym zorgt indirect voor ontstekingen in het lichaam.

SHOTS
kurkumashot kurkuma

Altijd moe? Lees dan verder.

Structurele vermoeidheid, concentratieproblemen en/of lusteloosheid. Herkenbaar? Dan heb jij misschien wel een vitaminetekort. Voldoende vitamines zijn essentieel voor een goede fysieke en mentale toestand. Een langdurig tekort kan leiden tot bepaalde klachten die ogenschijnlijk lastig op te lossen zijn. Maar de oplossing is waarschijnlijk makkelijker dan je denkt!

Veelgestelde vragen

Betaalmethode:

 1. 1. Wat gebeurt er wanneer ik geen saldo heb of wanneer er een andere reden is waardoor het bedrag niet kan worden afgeschreven?

  Wij sturen je 1 week voordat de detox kuur opgestuurd wordt een bericht waarin we vermelden: zorg dat het geld op de rekening staat. Staat het geld niet op de rekening? Dan sturen wij het pakket alsnog naar je op mét een acceptgirokaart. Zo kan je op een later moment zelf het geld overmaken.

 2. 2. Welke betaalmethodes zijn er?

  Creditcard betaling (let wel op voor de extra kosten die de creditcardmaatschappij je doorberekend) Visa, Mastercard, American Express

  Achteraf betalen. Wij maken we gebruik van Klarna. Voor meer informatie over Klarna: https://www.klarna.com/nl/
  Klarna betaal in 3 delen
  Apple Pay
  Bancontact
  EPS
  Giropay
  Paypal
  Ideal
  Mister Cash
  KBC, Belfius
  Sofort Banking
  Bankoverschrijving (wij versturen in dit geval de bestelling pas wanneer het geld op onze rekening staat). De overboeking doe je aan Mollie payments. Je krijgt per mail duidelijke instructies.

  Wil je meer informatie over de bovenstaande betaalmethodes dan kun je op deze link klikken hier krijg een totaaloverzicht van de betaalmethodes die wij aanbieden en welke methodes er nog meer zijn.

  Alle betalingen worden door onze service payment provider Mollie verwerkt. Je doet de betaling dan ook aan Mollie payments. De betaling aan Mollie is veilig en verloopt via een payment link die vervolgens een koppeling met Ideal maakt.

  Kies je voor een bankoverschrijving? Dan zijn wij genoodzaakt te wachten tot we het bedrag daadwerkelijk op onze rekening zien staan. Daarvoor zijn we afhankelijk van de snelheid van de bank. Doorgaans neemt een dergelijke overboeking zo’n 2 werkdagen in beslag. Na ontvangst van je betaling versturen wij de bestelling naar je op. Kies je een van de andere betaalmogelijkheden? Dan wordt je bestelling direct gereed gemaakt.

Community:

 1. 1. Wat is het zero waste label?

  Op onze sale pagina vind je producten met een blauw zero waste label. Deze producten zijn bij levering nog 4 dagen houdbaar. Wanneer je de sappen invriest kan je deze nog 90 dagen bewaren. Zo voorkomen wij dat onze sappen met een aflopend THT moeten worden vernietigd. Haal er je voordeel uit!

 2. 2. Kan ik mij aanmelden voor een Dr. Blend nieuwsbrief?

  De nieuwsbrief van Dr. Blend is geld waard! Je krijgt voor de markt uit informatie over deals en nieuwe producten. We houden het als Dr. Blend clean en overzichtelijk en we mailen je enkel wanneer wij echt iets te melden hebben. Je kunt je makkelijk aanmelden en indien het toch niet aan je verwachtingen voldoet meld jij je weer makkelijk af. Maar weet wel dat bij een aanmelding je 10% korting op je eerstvolgende bestelling krijgt.

 3. 3. Wat doet Dr. Blend tegen verspilling?

  De overgebleven pulp van de gebruikte groenten en het gebruikte fruit wordt duurzaam hergebruikt. Bijvoorbeeld voor compost, in andere producten of het wordt aan boerderijen gedoneerd. Daarnaast zijn onze petflesjes gemaakt van gerecycled materiaal en onze dozen komen voort uit gerecycled karton. Dr. Blend heeft ook een samen tegen verspillen pagina- Bekijk deze pagina hier  -> de sales pagina

 4. 4. Hoe werkt de Dr. Blend sale?

  Aanbiedingen en kortingscodes zijn er voor jou. Wij doen er alles aan om een zo aantrekkelijk mogelijk kortingsaanbod te creëren.  Uiteraard zijn er een aantal spelregels

  1. Samen Tegen Verspilling orders kunnen niet retour
  2. Wij hanteren geen korting op korting. Indien een product beschikbaar staat in ons sale overzicht dan is dat de deal en vervallen andere kortingscodes
  3. Een kortingscode heeft een geldigheidsduur van 1,5 jaar.
  4. Blend behoudt het recht om de looptijd van acties, kortingscodes en samen tegen verspilling producten op ieder gewenst moment stil te zetten. Ook behoudt Dr. Blend het recht om acties, kortingscodes en samen tegen verspilling op ieder moment te verlengen.
 5. 5. Kan ik sparen voor punten? Hoe werkt tell a friend

  Je kunt bij Dr. Blend sparen voor gratis producten. Ook word je beloond indien je vrienden, familie of collega’s aanbrengt. Je dient hiervoor wel een account aan te maken. Bekijk onze spaarprogramma klik hier -> dan ga je naar de spaarprogramma pagina

 6. 6. Kan ik Dr. Blend vinden op social media?

  Dr. Blend is actief op meerdere social media kanalen zoals Pinterest, Facebook en Instagram @drblend. Onze kanalen zijn toegankelijk voor iedereen die met de juiste intenties deel neemt aan ons publieke socialmedia kanaal. Echter is het belangrijk te weten dat Dr. Blend ten alle tijden het recht behoudt om toegang tot haar kanalen te blokkeren voor een ieder die niet volgens de kernwaarden van Dr. Blend het socialmedia kanaal gebruikt. Ook behoudt Dr. Blend het recht om berichten te censureren of te verwijderen.

 7. 7. Ik wil iemand een Dr. Blend product cadeau doen. Kan dat?

  Ja! Heel leuk dat je Dr. Blend cadeau wilt doen. Wij werken met digitale voucher codes -> tegoedkaarten. De detox en of sappenkuur cadeaubon is een origineel cadeau. Je kunt ook een sappen tegoedbon cadeau doen. Sowieso maak je iemand blij met een healthy lifestyle geschenk. Dit is een unieke kans om een gezond cadeau aan je vrienden, collega of familie waar dan ook te wereld te geven. Dr. Blend levert namelijk wereldwijd.
  Heb je een digital cadeaubon gekregen en wil je een detox of sappenkuur kopen? Vul dan de code in kortingscode-veld tijdens het afrekenen in. De cadeaubon is 1 jaar geldig. De cadeaubon is niet in te wisselen voor geld.

 8. 8. Wat zijn de voordelen van het aanmaken van een account?

  Wordt member en ontvang 10% korting + gratis verzending op je volgende aankoop. Je bent als eerste op de hoogte van nieuwe producten, kortingscodes en natuurlijk onze super deals. Verder kun je gemakkelijk je orderhistorie bekijken, wenslijsten maken en sparen voor gratis boxen. Dr. Blend beloond je ook als je andere klanten aandraagt.

Product informatie algemeen:

 1. 1. Wat doet gevarieerd eten met mijn lichaam?

  Wanneer je verschillende voedingsstoffen tot je neemt, zorg je voor balans. Je krijgt zo van alles wat binnen. Wil je weten of jouw voedingspatroon ervoor zorgt dat je voldoende vitaminen, mineralen en vetten binnenkrijgt? Neem dan eens contact op met een voedingscoach.

 2. 2. Wat is Ascorbinezuur zuur?

  Ascorbinezuur is een ander woord voor vitamine C maar mag door EU Regelgeving zo niet op het etiket worden geplaatst. Dit is een antioxidant dat wordt gebruikt als hulpstof om oxidatie (bruinkleuring) van voornamelijk appelsap (maar ook peren, wortelsap) te voorkomen.
  Wij voegen tot maximaal 0,2% ascorbinezuur toe aan sommige sappen. Dit verschilt per fruitsoort en tijd van het jaar. Het verdwijnt ook gedurende de houdbaarheid want het oxideert door zuurstof. Wanneer er er bruinkleuring zichtbaar is, is er geen ascorbinezuur meer aanwezig.

 3. 3. Hoe worden de Dr. Blend sappen geproduceerd?

  Op een lopende band worden groente en fruit eerst gewassen, vervolgens wordt alles gepureerd en tot slot wordt het sap koud uit deze groente- en fruitpuree geperst. De rijke smaak, vitamines en voedingsstoffen blijven zo optimaal behouden. Na het persen, zorgen nauwkeurige weegmachines ervoor dat in elk flesje precies de juiste hoeveelheid aan ingrediënten terecht komt.
  Het gehele productieproces vindt gekoeld en onder strenge hygiënische controles plaats. De kerntemperatuur komt niet boven de 7°C en na de productie van elk afzonderlijk product vindt een automatische reiniging plaats. Zijn de flessen vol? Dan worden ze in speciaal gekoelde kratten verpakt en voorzien van een registratiecode. Zo kunnen we exact zien waar onze flessen wanneer zijn.

 4. 4. Wat zijn HPP juices en wat is cold pressed?

  HPP (High Pressure Processing) is een milde conserveringstechniek. Dat houdt in dat de afgevulde flessen sap in de kokers van de machine worden geplaatst, waarna de machine hermetisch wordt afgesloten. Vervolgens wordt de koudwaterdruk opgebouwd tot maximaal 6.000 bar. De receptuur bepaalt de exacte druk en behandeltijd in de machine. De hoge druk zorgt ervoor dat gisten en bacteriën geëlimineerd worden zonder dat het afbreuk doet aan de verse smaak, vitamines en voedingswaarden. Bovendien wordt de houdbaarheid van de sappen door deze manier van produceren verlengd naar maar liefst 10 tot 15 dagen.
  Cold Pressed juices oftewel koudgeperste sappen, komen voort uit een proces dat opgebouwd is uit twee stappen.
  Stap 1:
  Groenten en fruit worden tot pulp versnipperd. Hoe wordt dit gedaan? Door middel van een shreddingproces; een stalen roterende schijf zorgt ervoor dat groente en fruit netjes versnipperd worden. Vervolgens verplaatsen we het product naar een grote voedingsbuis en vanuit daar valt het in een speciale filterzak; een grote zeef als het ware.
  Stap 2:
  Het tweede deel van het proces vindt plaats in de hydraulische pers. Deze pers zorgt ervoor dat de pulp wordt blootgesteld aan een extreme hoge druk tussen twee platen. Deze druk zorgt ervoor dat het sap van het product in een verzamelbak druppelt. Zo blijft het vezelgehalte in de filterzak achter. Meestal worden de achtergebleven vezels gecomposteerd, gerecycled in voedselproducten of aan boerderijen gedoneerd. Zo min mogelijk verspilling dus.

 5. 5. Kan ik de Dr. Blend sappen invriezen?

  Ja dat kan. Wanneer je de sapjes invriest zijn ze tot 90 dagen houdbaar. Het is alleen niet aan te raden om de sappen, nadat je ze ontdooit hebt, nog een keer in te vriezen.

 6. 6. Hoe lang zijn de Dr. Blend sappen houdbaar?

  Vanwege het unieke HPP proces zijn de sappen 10 – 15 dagen houdbaar. Vries je de sappen in, dan kun je ze tot wel 90 dagen bewaren.

Productinformatie Sapkuur:

 1. 1. Waar zijn de losse sappen en shots van Dr. Blend goed voor?

  Onze sappen en shots zijn er om standaard in je koelkast te hebben. Onze sappen zijn stuk voor stuk gezond en daarbij echte vitamine en groente bommetjes. Heb je moeite om voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen? Dan helpen de Dr. Blend sappen jou goed opweg. Bekijk onze productpagina’s waar onze sappen goed voor zijn en kies de juiste aanvulling op jouw dagelijkse voeding.

 2. 2. Is de Dr. Blend detoxbox geschikt voor iemand met een prikkelbaar darm syndroom?

  Uit klantervaringen is gebleken dat een detox kuur niet geschikt is voor mensen die last hebben van een prikkelbaar darm syndroom. Wel zijn onze shot boxen geschikt. Echter kunnen wij niet met 100% zekerheid stellen dat bij het gebruiken van een dergelijke shot er storing kan optreden in de darmen. Is dit wel het geval? Dan moet je uiteraard stoppen, ons informeren en je arts raadplegen.

 3. 3. Wat is het verschil tussen een detoxbox en de Vita Box?

  Onze detox boxen zijn specifiek om te detoxen en het lichaam te helpen bij het reinigen. Daarbij is een detox een goede opstap naar een gezonde lifestyle of ter onderhoud van een gezonde lifestyle. Een Vita Box dient ter aanvulling van vitaminen en mineralen op de dagelijkse voeding. Niet iedereen wilt een detox volgen. Dan is de Vita Box een hele goede box om te gebruiken.

 4. 4. Bestaan er wetenschappelijke studies over de werking van een detoxkuur?

  Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat je lichaam dag in dag uit, heel de dag door bezig is met reinigen. Dat doen je nieren, je lever en je huid. Zij filteren en katalyseren. Wat een detox daar lichamelijk aan toevoegt? Daarover zijn weinig tot geen wetenschappelijke artikelen geschreven. Wij spreken dan ook liever over emotionele bewustwording en een paar dagen rust in je lijf. De Dr. Blend sapkuren zijn gemaakt om te resetten. Niet zozeer om op te ruimen en te ontgiften. Wel zijn de ingrediënten die wij gebruiken stuk voor stuk gezond en zijn onze recepten dusdanig samengesteld dat ze jouw gezondheid bevorderen.

 5. 5. Mag ik detoxen terwijl ik ziek ben of medicatiegebruik? Wat zijn de eventuele de eventuele bijwerkingen van detoxen?

  Detoxen in combinatie met medicatie raden wij sterk af. Wat betreft medische vraagstukken verwijzen wij je graag door naar de medisch specialist waar je onder behandeling bent.
  Bijwerkingen tijdens het detoxen verschilt per persoon. De één krijgt veel energie, de ander ervaart juist een laag energieniveau. Sommige mensen slapen minder goed, krijgen last van spierpijn, hoofdpijn, kou of rillingen.

 6. 6. Waarom zijn de calorieën van een sapkuur voor iedereen hetzelfde?

  Ons detox pakket is ontwikkeld om te ondersteunen in de natuurlijke reiniging van het lichaam. We hebben hiervoor een uitgebalanceerd pakket ontwikkeld die het detoxen bevordert maar waarmee je ook voldoende energie binnenkrijgt. Uiteraard is elk lichaam net eventjes anders gebouwd en daardoor kan iedereen anders op onze detox kuur reageren.

 7. 7. Hoe vaak mag ik detoxen?

  Ons advies is om maximaal 12 keer per jaar te detoxen.

 8. 8. Met welke detoxkuur kan ik het beste starten en waarom is de 7-daagse detox kuur er één voor gevorderden?

  Als je niet eerder een detox kuur hebt gevolgd, adviseren we je om de beginnerskuur te kiezen. Deze duurt 3 dagen.
  De 7-daagse detox kuur is een zware beproeving van geest en lichaam. Wanneer je nog geen tot weinig ervaring hebt met het volgen van een sapkuur raden wij daarom aan om met 3 daagse sapkuur te beginnen en zo op te bouwen.

 9. 9. Hoe moet ik mijn eetpatroon aanpassen voordat je start met een detoxkuur?

  Je lichaam krijgt tijdens een detox kuur een stuk minder binnen dus is het goed als het daar alvast een beetje aan gewend is. Ons advies? Maximaal 2 dagen voor aanvang en minimaal 2 dagen na je detox kuur:
  1. Geen alcohol drinken.
  2. Geen sigaretten roken.
  3. Liefst geen vlees en sowieso geen rood vlees eten.
  4. Geen taart eten en zoveel mogelijk zoetigheden vermijden.
  5. Geen koffie en thee met cafeïne drinken.

 10. 10. Hoeveel water mag je drinken tijdens het detoxen?

  Tijdens het detoxen, adviseren wij je om – naast de shotjes en de sappenkuur – ook vooral veel water te drinken. Dit versterkt namelijk de ondersteuning van de reiniging van je lichaam. Veel water drinken, zorgt ervoor dat je vaak naar de wc zal moeten. Zo kunnen afvalstoffen je lichaam verlaten. Maar pas wel op dat je niet teveel water drinkt. Je nieren kunnen namelijk 0,7 tot 1 liter vocht per uur verwerken. Wij adviseren daarom om zo’n 2 tot 3 liter water per dag, naast de detox sappen, te drinken.

 11. 11. Mag ik sporten tijdens het detoxen en mag ik eten tijdens het detoxen?

  Wetenschappelijk is bewezen dat sporten zorgt voor minder stress, voor een betere stemming, voor meer energie en voor een betere vorming van je lichaam. Het is bovendien een fijne uitlaatklep. Je mag sporten tijden het detoxen. We adviseren enkel lichte cardio te doen. Word je wat duizelig of licht in je hoofd? Stop dan meteen en ga in de overige detox dagen ook niet meer sporten.
  Wanneer we de darmen echt even met rust willen laten en het natuurlijke reinigingsproces van het lichaam zoveel mogelijk willen ondersteunen, is het het beste om alleen sappen te drinken. Daarom adviseren we je niet te eten tijdens het detoxen. Mocht dit echt onmogelijk voelen, dan adviseren we je om een licht soepje te eten. Elk lichaam reageert weer net iets anders op detoxen. Dus onze adviezen zijn ook écht adviezen. Niks is verboden.

 12. 12. Wat is de minimale leeftijd om een Dr. Blend detoxkuur te starten?

  Er is geen officiële leeftijdsgrens maar wij raden aan om op z’n vroegst op je 18e levensjaar eens een detoxkuur te doen. Gelukkig kun je als je jong bent heel eenvoudig gezond leven door simpelweg niet te roken, weinig alcohol en suiker tot je te nemen en veel te sporten. Uiteraard is onze uitgebreide sappen assortiment geschikt voor jong en oud.

 13. 13. Mag ik detoxen als ik zwanger ben?

  Helaas kunnen wij dit niet aanraden. Ook wanneer je nog borstvoeding geeft, tot 6 maanden borstvoeding raden wij aan om niet te detoxen. Je kunt uiteraard wel onze losse sappen nuttigen. Bekijk het gehele aanbod groente en fruitsappen hier drblend.com

 14. 14. Kan ik afvallen met behulp van de detoxkuren van Dr. Blend? En als ik wil afvallen wat moet ik dan doen?

  Tijdens het detoxen kan er inderdaad gewichtsverlies plaatsvinden. Maar reken je niet rijk. Tijdens een detoxkuur ofwel sapkuur raak je voornamelijk spiermassa kwijt, niet zozeer vet. Bovendien komen de kilo’s die je tijdens het detoxen kwijtraakt, daarna mogelijk weer terug. Wij raden de Dr. Blend sapkuren niet alleen aan als een manier van afvallen. Detoxen – het volgen van een sapkuur – is bedoeld om te reinigen, om je darmen rust te geven en om je lichaam en je hoofd te resetten.
  Wij zijn geen diëtist of voedingsadviseur. Wat vaak helpt, is om te starten met een scan van je voedingspatroon. Pas dat voedingspatroon vervolgens op haalbare wijze aan, ga (extra) sporten en zorg ervoor dat je minder snoept. Stel doelen en weeg jezelf op vaste momenten. Dit alles zou je in principe dichter bij je streefgewicht moeten brengen.

 15. 15. Waar is detoxen goed voor?

  Detoxen via Dr. Blend is een goede manier om je darmen even rust te geven. Daarnaast is onze sapkuur vooral bedoeld om te resetten. Zowel lichamelijk als emotioneel. Wanneer je een paar dagen aan het detoxen bent, word je je je automatisch bewust van de ongezonde eetgewoontes die jij – net als iedereen – hebt. Het mooie aan een detox via Dr. Blend is verder dat het je enorm veel zelfvertrouwen en wilskracht geeft. Kun je dit? Dan kun je meer!

Verzend informatie:

 1. 1. Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

  Wij leveren de box keurig bij je af op het adres van jouw keuze. We hebben geen fysieke winkels en afhalen in ons magazijn behoort niet tot de opties

 2. 2. Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?

  Wij leveren de box keurig bij je af op het adres van jouw keuze. We hebben geen fysieke winkels en afhalen in ons magazijn behoort niet tot de opties.

 3. 3. Wat gebeurt er als het pakket niet kan worden afgeleverd?

  Doorgaans leveren wij de bestelling bij de buren en stoppen we een briefje bij jou in de brievenbus. Een andere mogelijkheid is dat we het nog eens proberen.
  Lukt beide niet? Dan gaat de zending retour naar ons magazijn. Wil je dat we het pakket dan nog eens aanbieden? Dan rekenen we daarvoor wel extra verzendkosten.

 4. 4. Wat zijn de verzendkosten?

  Er worden binnen Nederland, Frankrijk, Duitsland, België en Luxemburg vanaf een bestelbedrag van €75,- euro geen verzendkosten gerekend. Ditzelfde geldt voor het leveren op een afhaalpunt vanaf een bestelbedrag van €75,- euro betaal je geen verzendkosten. Onder een besteding van €75,- euro betaal je €5,95 euro aan verzendkosten.

 5. 5. Hoe moet ik mijn bestelling annuleren of retourneren?

  Wanneer je een order wilt annuleren dien je dit ons zo snel mogelijk via een van onze contact kanalen te laten weten. Dr. Blend hanteert met betrekking tot annulering de consumentenrecht richtlijnen. Hierdoor ben jij als consument beschermd. Uiteraard moet een annulering wel via onze algemene voorwaarden verlopen. Het belangrijkste om te weten is dat wanneer jij een order annuleert, maar de order wel al is geleverd én geopend, wij het recht behouden je te factureren voor de gehele order.

 6. 6. Hoe volg ik mijn bestelling?

  Bij same day delivery krijg je omstreeks 16.00 uur jouw Track & Trace gemaild.
  Bij de next day optie krijg je de Track & Trace in de avond (meestal rond 23.00 uur).

 7. 7. Wat is de levertijd?

  Optie Same-day delivery: voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag in huis. Alleen beschikbaar voor werkdagen
  Tussen 12:00 en 23:59 uur is je bestelling de volgende dag in huis. (Transporteur Post. NL)
  In het weekend leveren wij alleen als je het tijdvak in de verzendmethode kan selecteren op zaterdag. Zaterdag levering is beperkt beschikbaar. Bestel je zondag dan wordt je order maandag geleverd.

Winkelwagen

Verder winkelen Close

Uw winkelwagen is leeg Sad

ALLE PRODUCTEN

 • truckdelivery Vanaf € 75 gratis verzonden
 • clock OP WERKDAGEN VOOR 21:00 UUR BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS
 • vragen Vragen? Klantenservice tot 22:00