Groentesap voor kinderen!

Kinderen en groente, het is geen ideale combinatie maar noodzakelijk voor de ontwikkeling van een kind. We horen maar al te vaak van ouders: ‘mijn kind

wil geen groente eten.’  In 2017  bleek uit een onderzoek van het CBS dat minder dan de helft van de Nederlandse kinderen voldoende groente eet. Voor veel ouders herkenbaar, want het blijft een uitdaging om uw kind genoeg groente te laten consumeren.

Hoeveel groente heeft een kind per dag nodig?

Belangrijk om te weten is hoeveel gram groente een kind nodig heeft per dag, dat is namelijk 100-150 gram voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar en 150-200 gram voor kinderen tussen de 9 en 13 jaar. Deze hoeveelheden zijn moeilijk voor kinderen om allemaal tijdens het diner naar binnen te krijgen. Vraagt u zich dan af: ‘hoe krijg ik mijn kind aan de groente?’’ Wij hebben de oplossing voor jou, groentesapjes!

Hoe wordt de kwaliteit van de groentesappen gewaarborgd?

Onze groentesapjes zijn dus ideaal voor kinderen omdat er in 1 sapje super veel groenten in zit.  Zo komen de kleintjes al snel tot het minimum hoeveelheid dat ze binnen moeten krijgen.  Daarnaast zijn de sapjes van Dr. Blend een stuk gezonder dan de meeste sapjes uit de supermarkt. Onze sapjes bevatten 100% groenten en fruit zonder toegevoegde ingrediënten. Zo weet u precies wat u kind binnenkrijgt. Een ander veel voorkomend probleem voor mensen is dat men verse producten zo lang mogelijk vers wil houden zonder conserveringsmiddelen, dat is echter heel moeilijk. Daarom maakt Dr. Blend gebruik van high pressure processing . HPP is een conserveringstechniek waarbij waardevolle voedingsstoffen en de natuurlijke smaak behouden blijven en ook nog eens een houdbaarheid heeft van 8 tot 15 dagen.

Welke groentesappen zitten in het assortiment van Dr. Blend?

Dr. Blend heeft een groot assortiment aan groentesapjes maar ze moeten uiteraard ook kindvriendelijk zijn. Daarvoor hebben we ook in sommige groentesappen een kleine percentage fruit of ander van natuurlijk zoetere voedingsmiddel toegevoegd zodat deze gezonde drankjes ook nog eens een lekkere smaak hebben.

 

Groentesapjes

 

Denk aan onze sapje Green Metal N°5voornamelijk gemaakt uit pure spinazie en bleekselderij met een vleugje kokos water voor de smaak. Boordevol vitamines en mineralen en smaakt ook nog eens lekker! Maar kijk ook naar de Green Beet Nº20 of Fashion Nº21en niet te vergeten de Green Dream Nº22 dit zijn onze meest kindvriendelijke sapjes want deze sappen zitten namelijk verpakt in handige 125 ml flesje. Zo in de schooltas of lekker bij het avondeten of ontbijt. Jawel, zelf mag u als ouder ook genieten van de heerlijk groentesappen van www.drblend.com